Søt vann for barn: Fordeler og risiko

Del på Pinterest

Det kan være sant i Mary Poppins Song. Nylige studier har vist at A & # 8220; Spoon of Sugar & # 8221; kunne gjøre mer enn å forbedre smaken av medisin. L’Sugary vann kan også ha noen smertestillende egenskaper for barn.

Men # 8217; Sugary vann er en trygg og effektiv behandling for å bidra til å berolige barnet ditt? Noen nyere medisinske studier viser at en løsning av sukkerholdig vann kan bidra til å redusere smerte hos nyfødte.

Dessverre er det også risiko i å gi barnet ditt sukkerholdig vann. Fortsett å lese for å lære mer om behandling og når den skal brukes.

Fordi l’sukkerholdig vann brukes til barn?

Noen sykehus bruker det sukkerholdige vannet for å hjelpe barn med smerte under en omskjæring eller andre kirurgiske inngrep. På barnelege kontoret kunne det sukkerede vannet administreres for å redusere smerte når barnet administreres en punktering til fots eller en blodprøving.

Sugary Water er noe som medisinske fasiliteter og leverandører kan bruke under en smertefull prosedyre på et lite barn for å lindre smerte, men anbefales ikke til daglig bruk hjemme og den sier Dr.SSA Shana Godfred-Cato, Barnelege i Austin Regional Clinic.

Hvordan bli gitt L’søt vann til barn?

L’Sugary vann må administreres av en barnelege. De kan administrere det til barnet ditt med en sprøyte i barnets munn eller sette den på en pacifier.

& # 8220; Det er ingen standard oppskrift som har blitt studert og ikke råd for å gjøre det alene og # 8221;, sier Dr. Godfred-Cato.

Blandingen kan utarbeides på legen eller sykehuskontoret, eller det kan være klart som et stoff.

Mengden gitt av prosedyren er ca. 1 ml og inneholder en sukkeroppløsning til 24% & # 8221; sier Dr. Danelle Fisher, president for pediatrikk på Providence Saint John & # 8217s helsesenter i Santa Monica, California.

L’Sugary vann er effektiv for barn?

En studie publisert på Arkivene til sykdommen i # 8217; barndommenHan oppdaget at barn opp til 1 år gamle svevet mindre og kunne ha hørt mindre smerte når en løsning av sukkerholdt vann ble administrert før man mottok en vaksine. Det antas at den søte smaken har en beroligende effekt. I noen tilfeller kan det fungere så vel som L’anestesi.

Sugary vann kan bidra til å distrahere barnet mot smerte, sammenlignet med et barn som ikke mottar sukkerholdig vann i en lignende omstendighet «, sier Dr. Fisher.

Men videre forskning er nødvendig for å si hvordan nøyaktig # 8217 fungerer; sugared vann for smerte hos nyfødte og riktig dosering som trengs for å være effektiv.

Dr. Godfred-Cato sier at det er noen studier som har oppdaget at amming er mer effektiv enn det sukkerholdige vannet for å redusere smerte, hvis moren er i stand til å amme under prosedyren.

Hva er risikoen for å gi sukkeret vann til barnet ditt?

Hvis du administrerer feil, L’Sugared Water kan ha noen potensielt alvorlige bivirkninger. Av denne grunn anbefales det å bruke behandlingen under tilsyn av en barnelege.

Dersom blandingen ikke er hensiktsmessig, og barnet mottar for mye rent vann, kan det forårsake elektrolytiske lidelser som kan føre til kramper i de mest alvorlige tilfellene «8221; sier Dr. Fisher.

Når kroppen mottar for mye vann, fortynner det mengden natrium, og legger ut elektrolyttene ut av balansen. Dette gjør vev oppblås og kan forårsake kramper eller til og med sette barnet i en koma.

Andre potensielle bivirkninger inkluderer magesmerter, spytt og reduksjon i «8217, appetitt for bryst eller kunstig melk.

; For mye søtet vann kan påvirke baby appetitten for bryst eller kunstig melk, og en [nyfødt] bør bare ta en væske med næringsstoffer og proteiner, ikke rent et vann og sukkerbasert væske og # 8221; sier Dr.. Fisher.

Kommende trinn

For tiden vet forskerne ikke nok om potensielle risikoer og fordeler å anbefale sukkerholdig vann til barn. Videre er det ingen bevis som viser at det sukkerholdige vannet vil være nyttig for mindre lidelser som gass, mage eller generelle kvussesykdommer. Ikke gi sukkervann til barnet ditt uten en lege tilsyn.

Alternativt er det mange naturlige måter å berolige barnet ditt hjemme. De beste måtene å trøste et barn som lider av smerte inkluderer amming, bruk av en pacifier, hud hudkontakt, band, l’snakk og rolig din baby & # 8221; sier Dr. Godfred-Cato.

Del på Pinterest