Sår hals og allergier: hvordan de er tilkoblet, behandling og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Når du var barn, og du hadde ondt i halsen, syntes en liten throatpakke bare å slette smerten. Nå kan imidlertid din irritert og irritert hals fortsette i dager eller uker, uavhengig av hvordan trekkene.

Når sår hals er irritert på grunn av en allergisk reaksjon på suspenderte partikler i # 8217; luft, som pollen, blir behandlingen litt & # 8216; mer komplisert.

Adressering av den nøyaktige årsaken til allergiene dine kan hjelpe deg med å lindre den ondt i halsen en gang og for alle.

Allergener og deres effekter

Postnasal Flebo er den viktigste skyldige i tilfeller av ondt i halsen indusert av allergi.

Det er resultatet av eksponering for et allergen og oppstår når overbelastning i nesen og i de paranasale brystene drenerer opp til halsen. Dette forårsaker billetter eller skrapete smerte.

Drenering kan også forårsake:

 • hoste
 • overdreven svelging
 • Irritasjon og rydding av halsen
 • Vanskeligheter med å snakke

Mange allergier, som pollenallergi, er sesongmessige.

Hvis symptomene oppstår gjennom året, vil symptomene bli verre i sesongene der mengden irriterende stoffer spredt i # 8217; luft er høy. Disse irriterende stoffene kan inkludere pollinering av blomster og trær om våren.

Andre vanlige allergener og irriterende stoffer inkluderer:

 • Pulvermidd
 • Former og sopp
 • Kjæledyr hår, spesielt de av hunder og katter
 • sigarett røyk

Allergier symptomer

Allergi symptomer inkluderer generelt:

 • opphopning
 • nysing
 • Øye og nese kløe
 • en rennende nese
 • hoste

Hvis du har vondt i halsen med feber og muskelsmerter, er det sannsynlig at det er resultatet av en «-viral infeksjon, som forkjølelse eller L & # 8217;.

Scratch er en annen måte å avgjøre om du har ondt i halsen indusert av allergi.

I tillegg til følelsen & # 8220; Raw & # 8221; som stammer fra postnasal drenering, partikler som kommer inn direkte i luftveiene, kan forårsake en følelse av kløe eller ripe.

Behandle en sår hals indusert av allergi

Forhindre Allergier er viktig for å lindre ondt i halsen og andre relaterte symptomer. Det første trinnet er å begrense så mye som mulig L’eksponering for allergener.

Unngår irriterende kjente stoffer, for eksempel sigarettrøyk og kjæledyrhår, når du kan. Hold vinduene lukket eller iført en kirurgisk maske Alle’Ekstern for å beskytte deg mot allergenene i # 8217; luft under de verste årstider av året.

Du kan imidlertid ikke alltid unngå allergener. Dette er når narkotika og allergi slag kan hjelpe.

Medisinering

Bench Antihistamines (OTC), som Loratadin (Claritin) og Cetirizina (Zyrtec), kan leies daglig i de verste periodene i året. År for å lindre allergi symptomer.

Disse legemidlene virker ved å hindre at kroppen monterer et svar basert på # 8217; histamin til allergener som angriper systemet ditt.

Svaret fra # 8217; histamin er det som forårsaker symptomene på # 8217; allergi i første omgang og aktiveres når du har en allergisk reaksjon.

Legen din kan gi deg et reseptbelagte legemiddel hvis allergier er alvorlige eller konsekvente.

De kan også anbefale nasal decongestants eller sprayer for å forhindre postnasal drypp som kan føre til ondt i halsen.

Kjøp Lreatadina og Cetirizina Online.

Allergi slag

En allergist kan utføre tester, for eksempel prikkhud tester og blodprøver, som vil fortelle deg nøyaktig hva du er allergisk.

Dette kan ikke bare hjelpe deg med å unngå de allergenene, men kan også hjelpe deg med å avgjøre om du er en kandidat til immunterapi, inkludert allergi skudd.

Et allergi injeksjonsregime består av små doser av’allergen som over tid vil redusere reaksjonen av kroppen din til den. Denne langsiktige behandlingen kan hjelpe deg med å støtte et liv for det meste uten symptomer.

Sekund American Academy of Family Physicians, De fleste trenger en eller to slags forberedelser per uke i løpet av 6 måneder. Månedlige vedlikeholdsskudd er generelt nødvendige i 3-5 år.

Naturlige rettsmidler for ondt i halsen indusert av allergi

Naturlige rettsmidler er populære måter å berolige symptomene på ondt i halsen. Selv om postnasal dryppet forårsaker den irriterte og skrape følelsen, kan det gi midlertidig lettelse.

Foss

L’Vann anbefales alltid for eventuelle problemer med overbelastning. Tørrhet forverrer problemet. Drikker mange væsker hjelper ikke bare med å holde halsen fuktig, men bidrar også til å fluidifisere slimet.

Varm væske

Varme væsker, som supper og varm te, kan gi lettelse til ondt i halsen. Selv gurgle med varmt saltet vann kan lindre problemet.

Hold deg unna drikkevarer som inneholder koffein når du har ondt i halsen, skjønt. Koffein kan være irriterende.

Netto vaser

L’ved hjelp av en neti pott innebærer betaling av en løsning av vann og salt som er spesielt formulert direkte inn i nesehulen.

Dette middelet eliminerer bryster og kan bidra til å lindre overbelastning. Bare vær oppmerksom på at overdreven bruk kan forårsake ytterligere problemer.

Kjøp et fartøy online online.

Outlook

En sår hals indusert av allergier kan forsvinne når du ikke lenger er utsatt for allergener. Dette er imidlertid lettere å si enn å gjøre.

Hvis symptomene dine hindrer deg i å gjennomføre et komfortabelt liv, kan en allergiker være i stand til å hjelpe deg med å finne lettelse. Hvis du forlater ukontrollert, kan symptomene på’Allergi kan muligens føre til andre komplikasjoner, inkludert bihulebetennelse.