Spørsmål og svar opp med forfatteren Danielle Laporte

C’er en tynn linje mellom selvhjelp og selvkritikk;. Ingen vet bedre enn Danielle Laporte. Hvis du spør ham, er den beste typen selvhjelp, selvfølelse, og hun er på oppdrag for å hjelpe kvinner med å finne sin egen & # 8220; Sannhet & # 8221;. Den heteste sannheten i alt, sier Danielle: Du er din guru.

Hvis du ikke er sikker nok av hva det betyr eller hva du skal gjøre, sjekk nettstedet til Danielle, som er full av inspirasjon #Truthbombs Å få deg til å gå. Så fra en’se på sin nye bok, & # 8220; Hvit Hot Truth & # 8221; Som deler mer om hvordan man skal utarbeide din egen vei til lykke.

En slags moderne åndelig prestedesse og medlem av Oprah Supersoul 100, Danielle forkynner en fengslende blanding av selvbevissthet, styrke, humor og visdom erobret en tretthet. Vi satt opp med henne for å lære mer.

Vi er så begeistret for din nye bok, & # 8220; Hvit Hot Truth & # 8221;. Fortell oss.

Boken snakker om konflikten som mange av oss prøver blant den ekte åndelige aspirasjonen og samarbeidet å forbedre. Med andre ord, det vi leter etter sunne grunner i forhold til hva vi er obsessivt søker å være bedre eller mer & # 8220; avansert & # 8221;. Jeg spør virkelig folk om å stille spørsmål til deres forskning. Og jeg intensiverer mange av mine historier om galne selvhjelpseminarer jeg ville vært bedre uten, så vel som noen vakre funn. Til slutt går boken tilbake til et høyere formål, men på en måte som ikke har noe å gjøre med demonstrasjonen av verdien og alt å gjøre med en dypere realisering.

Del på Pinterest

Noen store batterier distribuerer stor ros for deg. Dr. Shefali Tsabary sa: «Våre sjeler vil ha den frigjørende meldingen til Danielle & # 8221;. Fordi du tror at #truthbomben runner så sterke med kvinner akkurat nå?

Vi er sultne for realisme og håp. C’Det er så falsk å gjøre det, fotoredigering og filtrering og villedende merker som skjer i alle livssektorer, fra politikk til politikken ALLE’selvforbedring. Vi vil ha litt lindring fra den støyen. Litt & # 8216; ærlighet og ekte tilkobling.

C’Det er et øyeblikk som har forandret livet ditt når det gjelder å finne og takle sannheten?

Mine gode forelesninger av livet har aldri kommet med lyn eller engelske besøk, så langt jeg ønsket. I stedet er det alltid en tur. Normal, konstant, med noen dramatiske tegnsettinger. Men en natt gråt jeg i tanken for min skilsmisse. Jeg følte at du gjorde det fordi jeg fortsatt jobbet gjennom smerte. Jeg så på speilet mitt og jeg lurte på om alt jeg gjorde for å prøve å føle meg godt og befriet meg, faktisk hjalp meg med å føle meg godt og frigjort. Du vet, all terapi, kosttilskudd, meditasjon, yoga og # 8217; engasjement & # 8230; De var virkelig d’hjelp?

Det spørsmålet satte meg på et nytt spor. Og det er derfor jeg skrev og # 8220; Hvit Hot Truth & # 8221;. Svaret var ikke lett. Noen ting var definitivt nærende meg, veldig dypt. Andre var faktisk gode suckers av min energi og min tid, og de var egentlig ikke i tråd med min sanne natur. Jeg slipper mye. Og jeg gikk dypere med praksis som så ut som vel, veldig gratis. Det var den virkelige begynnelsen å gi opp den åndelige engasjementet og i stedet for å engasjere seg i en åndelighet som fungerer for meg.

Fordi over tid beveger vi oss så mye fra oss selv og våre sannheter?

Svaret er veldig enkelt: vi vil bli elsket. Bli akseptert. Og å få det’kjærlighet og # 8217; aksept, la oss gjøre ting for å få godkjenningen og å behage andre. Vi tror på løgnen til # 8217; utilstrekkelighet & # 8211; Som vi ble født defekt eller ufullkommen & # 8211; Og vi bruker for mye av vår livskraft på å prøve å gjøre den løgnen forsvinne. Selvfølgelig er den løgnen kansellert når vi begynner å gjøre respektfulle valg av oss selv, når vi bryr oss med selvmedfølelsen.

Hva er noen av problemene du tror kvinner, spesielt adresser i form av forbindelse og opprettelse av sitt beste selv?

Kvinner som er i personlig utviklingssti er gjenstand for grenseproblemer. Ligner på dette: en ekstraordinær kraftig kvinne, som ikke kan fortelle sin søte, men freeloadbror som er på tide å komme seg ut av gjesterommet og finne en jobb. Eller nydelig og artikulert kvinne som er stille på, Tantra lærer som har krysset grensen med henne. Eller l’intelligent forretningskvinne som ikke forstyrrer betalingen av konsulenten & # 8220; sosialt ansvarlig & # 8221; hvem ga henne råd d’nesten dødelig virksomhet. Vi er så vant til å lede medfølelsen mot ytre til tidevannet i’beskyttende kjærlighet mot oss selv kan være forvirrende. Vi kjemper for årsakene, for relasjoner, for våre barn, for våre kolleger, men kan være skremmende for å kjempe for oss selv.

I min erfaring må du kjempe for din glede og virkelig erklære din verdi. Det er en del av A’igangsetting til totalitet. Jeg tror ikke du må være en kriger for livet for dette, men det er en passasje til din egen; elsker din egen og uendelig. Og det er virkelig verdt det når du kommer fra # 8217; andre deler.

Hva er den enkleste måten for folk å komme tilbake i kontakt med #truthbomben?

Det er ingen måte & # 8220; Easy & # 8221;. Vi må slutte å se etter tre trinn og forandre seg fra en dag til dagen;. Sannhet og # 8217; integritet skjer ganske enkelt ikke. Det vi trenger er et ønske om frihet: Vær så snill å snakke, bli frigjort fra livsstil som ser ut som en treningsleir, å føle seg rolig i kroppene våre. Så dette er begynnelsen: ditt ønske om sannhet og lys. Når det ønske er sterk nok, vil du begynne å lete etter stammen din, du vil spise riktig mat og ære kroppen din, din tid og dine ideer.

Del på Pinterest

Hvem var din største innflytelse og inspirasjon på din tur til helse?

Når det gjelder fysisk velvære, har jeg mye respekt Dr. Mark Hymman, Dr. Christiane Northrup, Anthony william aka il Medisinsk, Kris Carr Og Rik roll. Både funksjonell medisin og # 8217; Ayurveda fungerer bra for kroppen min og mitt trossystem. Og revolusjonærer av mat og dokumentarfilmer! Min liste over dokumentarfilmer ikke å gå glipp av inkluderer & # 8220; Cowspiracy & # 8221;, hva helsen?& # 8221; og & # 8220; gaffel over kniver & # 8221;.

Og du kan ikke ha fysisk vitalitet uten åndelig klarhet, så jeg er virkelig trukket på arbeidet med Pema Chödrön, Guru Singh, Marianne Williamson Og Eve Ensler For sin poetiske aktivisme. I tillegg til mange andre strålende filosofer og mystikere som hjalp meg med å se tydeligere, fremfor alt Jiddu Krishnamurti.

I tillegg til boken, hva er du mer entusiastisk på dette tidspunktet? Hva reserverer l’neste år til deg og fans av Danielle Laporte?

Jeg er en skaperen, så alt avhenger av hva jeg vil gjøre neste gang. Mye vil komme ut for å støtte & # 8220; Hvit Hot Truth & # 8221; Og & # 8220; Desire Map & # 8221; Samfunnet. Og jeg kunne gjøre et par lur for meg selv, helst på en strand.

Finn ut mer om Danielle, fra A’se på den eksklusive Q & # 8217;&En av Healthline hvor han snakker om den magiske av svart kål sjetonger, av den oppløftende kraften i Freddie Mercury og mer.

For mer informasjon om hvordan du finner din sannhet og leve ditt beste liv, se vår siste Facebook Live med Danielle!