Spør eksperter: Når barn kan begynne å drikke kaffe?

Kaffen skaper avhengighet og symptomene på avholdenhet er ekte.
& # 8211; Toby Amidor, MS, RD

«Kaffe inneholder koffein, som er en stimulant. Det er ingen standarder i USA for å ta koffein hos barn, men Canada har en maksimumsgrense på 45 mg per dag (tilsvarende koffein i en boks av brus). For mye koffein kan føre til søvnløshet, nervøsitet, magesykdommer, hodepine, konsentrasjonsproblemer og økning i hjertefrekvensen. I mindre barn oppstår disse symptomene etter bare en liten mengde. Også barndommen og ungdomsårene er de viktigste øyeblikkene for beinforsterkning. For mye koffein kan forstyrre kalsiumabsorpsjonen, som påvirker den riktige veksten negativt. Også, tillegg av krem ​​og mye sukker eller høy kalori spesiell kaffe forbruk kan forårsake vekt og karies årsak. Så når det er greit at barn begynner å drikke kaffe? Noen få sips her og det er ikke et stort problem. Men når syllene blir til daglige kopper, er dette alt en en annen historie. Kaffe skaper avhengighet og symptomene på avholdenhet er ekte, så senere begynner, bedre. Jeg anbefaler å starte til slutten av # 8217; ungdomsårene når veksten og utviklingen senker. & # 8220;

Forfatter av det greske yoghurt kjøkkenet: Mer enn 130 deilige og sunne oppskrifter for hvert måltid på dagen. Følg Toby på Twitter @tobyamidor eller besøke Toby Amidor Nutrition.

Kaffe er en tom kaloribeholder i form av tilsatt sukker.
& # 8211; Andy elskede, MS, RD

«Forskningen jeg så indikerer negative kardiovaskulære og nevrologiske effekter, spesielt angst og søvnløshet, hos barn som forbruker koffein. I disse dager er problemet ikke kaffen i seg selv, men heller & # 8220; energidrikker & # 8221; Studenter som ofte forbrukes av tenåringer og ungdom. I mange tilfeller markedsføres energidrikker til ungdommer. L’Andre problem akkurat nå er det & # 8220; kaffe & # 8221; Det har blitt synonymt med 20 gram kaffe blandinger i stor grad sammensatt av sirup, pisket krem ​​og karamell saus. I tilfelle av mange tenåringer, er kaffe en tom kaloribeholder i form av tilsatt sukker. Som for daglig kaffeforbruk & # 8220; sant & # 8221; & # 8211; Espresso, cappuccino og spottet melk & # 8211; Jeg tror det er forsiktig å vente til en alder av 18 og # 8220;.

Tidligere forfatter av små biter og strategisk direktør for dietitians for profesjonell integritet. Følg Andy på Twitter @andybellati eller besøk diettister for profesjonell integritet.

Effektene av overdreven koffein inkluderer hyperaktivitet, svinger D’humør og angst.
& # 8211; Cassie Bjork, Rd, LD

«Ikke C’Det er nødvendigvis et svart og hvitt svar for hvilken alder som er hensiktsmessig å introdusere kaffe. Den største ulempen er at kaffen inneholder koffein, et stimulerende middel, som kan gjøre det til et stoff som skaper avhengighet. Mest ville trolig være D’enighet om at en avhengighet av noe ikke er det ideelle, spesielt i barndommen. Likevel kan dette skje hvis kaffen forbrukes overdrevet, uavhengig av’alder. Effektene av overdreven koffein inkluderer hyperaktivitet, søvnløshet, dårlig regulering av # 8217; appetitt, svinger D’humør og angst. Koffein Toleranse varierer mye fra person til person. De fleste anbefalinger for voksne er å holde koffein fra 200 til 300 mg om dagen for å unngå negative bivirkninger. Og for utviklingen av barn, kan det være lurt å følge halvparten av dette beløpet for å være sikker på & # 8220;.

Registrert, autorisert og grunnlegger av et sunt, enkelt liv. Følg Cassie på Twitter @Dietitiancassie.

Soda og energidrikker inneholder lignende mengder koffein.
& # 8211; Alex Caspero, MA, RD

«Som vi alle vet, inneholder kaffen koffein, et stimulerende middel som påvirker både voksne og barn. Soda og energidrikker inneholder lignende mengder koffein. Lave nivåer, koffein kan bidra til å øke klokken og konsentrasjonen. Imidlertid kan også forårsake nervøsitet, nervøsitet, hodepine og blodtrykk økt. Fordi barn er mindre enn voksne, trengte mengden koffein fordi dette skjer lavere. Det er ingen retningslinjer etablert i USA for å ta koffein av barn, men jeg vil vurdere noen ting. Først inneholder koffeindrikker som karbonerte drikker, frappuccini og energidrikker mange tomme kalorier, med mengde sukker som ligner de som finnes i sjokoladebarer, som jeg ikke vil anbefale hver dag. For det andre er koffein et vanndrivende middel, så jeg vil anbefale mer forsiktighet hvis sønnen din drikker kaffe og øvelser, spesielt alle «8217; åpen. En ting som koffein ikke gjør, er å stoppe veksten. Selv om denne overbevisningen var allment forfremmet, støttes ikke teorien av forskning & # 8220;.

Blogger, helse trener og grunnlegger av delish kunnskap. Følg Alex på Twitter @DelishKnowledge.