Spør eksperter: Melk er bra?

Det er ikke mange andre enkle matvarer som nærmer deg næringsstoffene du får fra en kopp melk.
& # 8211; Toby Amidor, MS, RD

Absolutt! Melk er en rik mat av næringsstoffer som gir ni essensielle næringsstoffer i hvert glass, inkludert kalsium, kalium og vitamin D.Dette er tre av de fire næringsstoffene som rapporten fra rådgivende komité for 2015-diettretningslinjene identifisert som underkrevende næringsstoffer. Det er ikke mange andre enkle matvarer som nærmer deg næringsstoffene du får fra en kopp melk. 2010 diettretningslinjene for amerikanere anbefalte tre daglige deler av melk eller meieriprodukter fra 9 år oppover. Disse retningslinjene oppdaget også moderate tester som viser at drikkemelk og spiser meieriprodukter er knyttet til helsen til bein, spesielt hos barn og ungdommer & # 8220;.

Ambassadør i National Dairy Council og forfatter av det greske yoghurt kjøkkenet: Mer enn 130 deilige og sunne oppskrifter for hvert måltid på dagen. Følg Toby på Twitter @tobyamidor og besøke Toby Amidor Nutrition.

Hvert næringsstoff i melk kan bli funnet i integrerte vegetabilske matvarer.
& # 8211; Andy elskede, MS, RD

«Melk er ganske enkelt ikke nødvendig i kostholdet. Hvert næringsstoff i melk kan bli funnet i integrerte vegetabilske matvarer og noen næringsstoffer som trengs for sunne bein, som vitamin K og mangan, finnes ikke i melk, men er i integrerte vegetabilske matvarer. De nåværende anbefalingene som krever tre deler av meieriprodukter per dag mer, gjelder politikk og industrielt press som vitenskapen. Tatt i betraktning at det mellomstore amerikanske fibreinntaket av fibre, vil jeg foreslå å gjøre mer plass til matvarer som tilbyr både fotball og fiber, for eksempel mandler, kikærter, chard, kål, brokkoli, hette kål og tempeh. De fleste alternativene til vegetabilsk-basert melk er forsterket med kalsium og, akkurat som melkemelk, forsterket med vitamin D. & # 8220;

Tidligere forfatter av små biter og strategisk direktør for dietitians for profesjonell integritet. Følg Andy på Twitter @andybellati og besøk diettister for profesjonell integritet.

Melk er ikke godt tolerert av mange, kanskje selv av de fleste.
& # 8211; Cassie Bjork, Rd, LD

«Meieriprodukter kan være en del av et balansert matregime. Imidlertid har melk spesifikt noen advarsler. Melken er svært insulinogen, noe som betyr at blodsukkernivåene øker. Det har også inflammatoriske egenskaper, så det er en vanlig kriminalitet av akne, sinusbelastning og fordøyelsesforstyrrelser. Melk er ikke godt tolerert av mange, kanskje selv av de fleste. Laktose er tilstede i mye større mengder i melk enn i smør, ost og yoghurt, og mange mennesker har problemer med å fordøye den. Vi har ingen ernæringsmessige behov for vaksine melk og vi får de samme næringsstoffene i kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt og nøtter. Hvis du drikker melk, på grunn av hormonene og antibiotika som administreres til melke kyr, er det bedre å kjøpe organisk eller matet med gress & # 8220;.

Registrert, autorisert diett og grunnlegger av sunt, enkelt liv. Følg Cassie på Twitter @Dietitiancassie og besøk sunt, enkelt liv.

Melk er en god kilde til kalsium og protein. Heldigvis er det ikke den eneste kilden.
& # 8211; Alex Caspero, MA, RD

«Selv om de kan argumentere for det faktum at melk er & # 8221; God & # 8220; O & # 8221; dårlig & # 8220; jeg liker i stedet å fokusere på ditt behov: du må drikke melk for helse? Melk er en god kilde til protein og fotball. Heldigvis er det ikke den eneste kilden. Du bør drikke tre porsjoner for å få den daglige mengden anbefalt fotball. Avhengig av fettinnholdet i melken, er det 270-450 mer kalorier om dagen. Kildene andre enn melk inneholder lignende kalsiumbeløp, med mange færre kalorier. Andre høykvalitets fotballkilder inkluderer bønner, hermetisert laks, mandler, kål og tørkede fiken. Men hvis du liker melk, avskrekker du ikke deg. & # 8220;

Blogger, helse trener og grunnlegger av delish kunnskap. Følg Alex på Twitter @DelishKnowledge og besøke delish kunnskap.

Melk & # 8230; Inneholder nødvendige næringsstoffer for beinhelse.
& # 8211; Susan Duncan, PhD, Rd

«Melk er rik på mange essensielle næringsstoffer for livet og velvære. Melk med 2% fett eller mindre er en utmerket kilde til kalsium, fosfor, riboflavin, vitamin D og vitamin B12, som gir 20% eller mer av hvert næringsstoff per del fra 8 gram. Mot de mid-årene er det nødvendig med kalsium, fosfor og vitamin D for å bygge en sterk og tett og essensiell beinstruktur for mange andre biologiske funksjoner. Vi trenger disse næringsstoffene hver dag i løpet av voksenalden. Hvis disse næringsstoffene ikke er tilgjengelige fra matkilder, elimineres kalsium og fosfor fra våre ben. For mye kalsium kan være skadelig for helsen til beinene? I overskudd kan kalsium, fosfor eller vitamin D avbryte de biokjemiske prosessene. Men melk inneholder trengende næringsstoffer for bein helse, hjerte helse vedlikehold og kreftrisiko reduksjon og # 8220;.

Vice-president i’American Dairy Science Association (Adsa) og professor i vitenskap og matsteknologi på Virginia Tech. Besøk Adda-nettstedet.

Melk gir en fin pakke med mange næringsstoffer, inkludert noen som de fleste aldri har nok.
& # 8211; Sally Kuzemchak, MS, RD

«Jeg falt midt i midten når det gjelder melk. Melk gir en flott pakke med mange næringsstoffer, inkludert noen som de fleste ikke har nok, som vitamin D. Fotball er viktig for barn og tenåringer som fortsatt bygger bein og voksne som trenger å holde beinet;. Og tilbyr så nødvendig fylling og kaliumproteiner. Men hvis du ikke liker det, er det et problem med allergi eller intoleranse, eller følg en veganer eller paleo livsstil, selv et godt planlagt kosthold kan gi disse næringsstoffene. Du kan få kalium gjennom frukt og grønnsaker og kalsium og vitamin D gjennom ikke-tailed ikke-melkearede melker (forsikret bare for å unngå sukkerversjoner). Noen vegetabilske matvarer inneholder også kalsium, men i lavere mengder enn melk & # 8220;.

Grunnlegger av ekte mor ernæring og forfatter av matlagingslys Dinnertime Survival Guide. Følg Sally på Twitter @Rmnutrition og besøk ekte mor ernæring.