Spør ekspert: Basal Insulin Therapy for Type 2 Diabetes

Jason C. Baker, MD

Jason C. Baker, MD, er assisterende professor i klinisk medisin og deltok i endokrinolog på New York-Presbyterian / Weill Cornell Medical Center i New York, New York. Han har en grad i medisin ved Emory University of Atlanta, Georgia, og fullførte en praktikplass og en bolig i internmedisin ved New York University Medical Center / Bellevue Hospital Center i New York. Dr. Baker fullførte et stipend i endokrinologi, diabetes og metabolisme på Montefiore Medical Center / Albert Einstein College of Medicine i Bronx, New York. Er sertifisert i internmedisin og endokrinologi, diabetes og metabolisme.

DR-interessene. Baker inkluderer sykdomsadministrasjon gjennom livsstilutdanningen og tiltaket, type 1 diabetesforebygging og diabetespåvirkning på internasjonal helse. Er grunnleggeren og presidenten i styret i Lucro Marjorie’Global initiativ på type 1 diabetes dedikert til utdanning, omsorg og forskning for typen 1 diabetes i dårlig ressursforsøk. Dr. Baker er involvert i en rekke globale helsemessige innsats i diabetes, inkludert prosjekter i Uganda, Rwanda, Etiopia, India, Gambia, Egypt og 2012 ble kalt International Endocrinologist Of’år fra Metro New York Association av diabetes lærere . Det ble også inkludert i oktober 2013-utgaven & # 8220; folk å vite & # 8221; av Diabetes Forecast Magazine, en publikasjon av American Diabetes Association, mottok den humanitære prisen fra Diabetes Research Institute i 2014 og var Dlife Diabetes Champion i 2015.

Spørsmål: Hva skjer i kroppen når jeg gjør en «8217; basal insulininjeksjon?

Når du utfører en Basal Insulin-injeksjon, forblir insulinet i en pølse i injeksjonsstedet, som langsomt kommer ut i blodet for hele varigheten av varigheten av varigheten av «12217; insulin;.

Spørsmål: Hvordan vet jeg om jeg tar mitt basal insulin til rett tid?

Dette spørsmålet avhenger av’basal insulin du antar. Generelt, råd til pasienter å ta sitt basale insulin i løpet av dagen (middag eller senere). På denne måten, hvis insulin forsvinner, er personen våken og kan hensiktsmessig behandle et høyt nivå av blodsukker. Hvis det basale insulinet tas om morgenen og forsvinner om natten, kan blodsukkernivåene til personen øke når han sover og så våkner om morgenen med høyt blodsukkernivå. Imidlertid er administrasjonstider mindre viktige med noen nye basale insuliner. Snakker alltid med legen din før du starter en ny type insulin og ber om informasjon om tidsmessige begrensninger.

Spørsmål: Hvordan bestemmer legen min den beste typen insulin for meg?

Alle svarer på alle «8217; insulin annerledes og noen insuliner kan fungere lenger eller mer kort i en person enn en og # 8217;. Legen vil trolig følge sukkerkontroll for å avgjøre om insulinet fungerer på riktig måte. De kan overvåke sukkernivåer med fingertuppene, en glukosesensor eller en HBA1C-test. Gjennom prøvelser og feil vil legen kunne bestemme det beste insulinet for deg.

Spørsmål: Hvor lenge må jeg vente etter å ha spist for å ta min basal insulin om natten? Noen typer matvarer vil forstyrre min injeksjon?

Det er ikke nødvendig å vente å spise etter å ha tatt grunnlinjens insulin. Mest basale insuliner, bortsett fra’NPH, kan antas, uavhengig av forbruk. Og nei, det er ingen mat som vil forstyrre din basale insulininjeksjon.

Spørsmål: Hvis jeg glemte en dose av basal insulin, må jeg doble den under neste planlagte dose?

Hvis du hopper over dosen av basal insulin, ikke doble neste dose, da dette kan forårsake hypoglykemi. Du bør snakke med legen din hva du skal gjøre hvis de forsinker eller hopper over en dose Basal insulin, siden protokollen vil variere avhengig av hvilken type basal insulin du tar. Generelt, hvis du følger en baseline insulinskjema en gang om dagen og glemmer å ta dosen av basal insulin, bør du ta det når du husker. Prøv å komme tilbake til tiden innen to eller tre timer i de kommende dagene for å unngå overlappende insulinnivåer. Hvis du antar insulin NPH eller et annet basal insulin regime to ganger om dagen, bør du spørre legen din hva du skal gjøre når du hopper en dose, men ikke doble den. Dette kan forårsake lavt sukkernivå.

Spørsmål: Hvis blodsukkernivået ditt fortsatt er høyt flere timer etter å ha spist, bør jeg justere min basal insulin dosering?

Din dose av basal insulin er basert på å opprettholde nivået av sukker i blodet, uavhengig av å spise, så høye sukkerarter etter at spising ikke skal behandles ved å øke dosen av basal insulin. Dette kan forårsake hypoglykemi. Generelt bør dosen av basal insulin bare økes ved feste sukkernivåer (eller etter fasting i minst seks timer) er overlegne for linsen i minst tre forskjellige dager. Snakk med legen din eller helsepersonell på den beste måten å justere dosene Basal insulin.

Spørsmål: Min lege anbefaler en kombinert terapeutisk tilnærming til min type 2 diabetes. Hva betyr dette akkurat?

Vanligvis refererer dette til bruken av en rekke stoffer, både muntlig og injiserbar, i en person til å kontrollere sukkernivåer. Det antas at mekanismene D’handling av disse stoffene er komplementære. For eksempel, hvis en person antar basal insulin, kan det også ta medisiner for oral diabetes for å bidra til å kontrollere sukkernivået under måltider og minimere den nødvendige dosen av basal insulin. Pasienter kan også behandles med andre typer insulin som styrer sukkernivåer under måltider, som kalles basal / bolus eller MDI-terapi (flere daglig injeksjoner). Pasienter kan også ta en kombinasjon av insulin og andre legemidler som injiserer som GLP-1-agonister. Det er mange kombinasjoner som kan tilpasses for å gi best mulig diabetes kontroll.

Spørsmål: Jeg kan virkelig stole på varigheten av «8217; basal insulininjeksjon i 24 timer?

Alle svarer på alle «8217; insulin annerledes og noen insuliner kan fungere lenger eller mer kort i en person enn en og # 8217;. Selv om noen basale insuliner blir annonsert som varer i 24 timer eller mer, kan dette ikke være tilfelle for alle. Legen vil trolig følge sukkerkontroll for å avgjøre om insulinet fungerer på riktig måte. Igjen, gjennom forsøk og feil, vil legen kunne bestemme det beste insulinet for deg.

Spørsmål: Hva jeg må ta med meg mens jeg reiser med fly? Det er noen TSA-forskrifter jeg burde være oppmerksom på?

Når du reiser med insulin og nåler, må du be om et reisebrev fra din deltakende lege der du hevder at du lider av diabetes, og du må alltid holde alle aksjer for diabetes med deg. Også, alltid reise med minst trippelen av aksjene du tror du trenger under reisen for å sikre at du ikke holder deg kort. Hold aksjer for diabetes i håndbagasjen din for å hjelpe TSA-ansatte til å kontrollere bagasjen din. Sett aldri noen av dine forsyninger i en bagasje på et fly, siden temperaturen kan være for høy eller for lav i holdet. Lagre ditt insulin som du reiser på romtemperatur eller lavere. Når du kommer til reisemålet ditt, finn riktig kjøling for insulin;. Endelig reiser det alltid med sukkerkilder for å sikre at du raskt og tilstrekkelig behandler hypoglykemi i tilfelle du opplever og har disse sukkerkildene som er lett tilgjengelige.

D: Jeg blir nervøs før jeg gjør meg en «8217; basal insulininjeksjon. Du har noen råd eller råd?

Husk at hvis du er klar over blodsukkerene dine, kan du beskytte deg mot lave og høye sukkernivåer. Bruk verktøyene du arrangerer, inkludert glukometre, fingertuppene og glukosesensorer, for å overvåke nivåene dine. Samarbeide med legen din for å bestemme typen og dosen av bare basal insulin for deg. Gjør bare små dosejusteringer basert på minst to eller tre dager med glukosedata for å unngå både hypoglykemi som hyperglykemi. L’Basal insulin, hvis typen og dosen korrigeres for deg, er en utmerket alliert å holde diabetes under kontroll.

Spørsmål: Jeg antar Basal Insulin, men A1C-nivåene mine er fortsatt ukontrollable. Hva burde jeg gjøre?

Jeg foreslår at du lar deg kjøre fra fingertuppene eller en glukose sensor for å finne problemet. Dette vil hjelpe deg med å vite hvor og når blodsukkerene dine er høye, for eksempel før eller etter måltider. Dessuten, noen ganger kan du ha lavt blodsukkernivå, som kan forårsake høye sukker senere. Et HBA1C-nivå er resultatet av høye faste sukker og til og med høye små sukkerarter. L’basal insulin har som mål å raskt sukker, så du må kanskje endre dietten eller legge til eller endre medisiner. Dessuten er ikke alle basale insuliner de samme, så sørg for å diskutere hvilket basal insulin som er best for deg.

Spørsmål: Hvilke spørsmål skal jeg spørre legen min om diabetes hvis jeg vil endre behandling?

Her er noen spørsmål du bør spørre: Det er en behandling som har færre risikoer for lavt sukker, mindre vektøkning og bedre kontroll av sukker enn mitt nåværende basale insulin? Hvilke andre typer diabetesmedisiner jeg kan prøve over # 8217; basal insulin? Hvilke andre basale insuliner er der? Jeg er en kandidat for kontinuerlig overvåking av glukose? Hvor mange fingertupper om dagen jeg må gjøre og når?

D: Jeg skal bytte til en ny behandling med insulin etter å ha følgt den samme behandlingen med basal insulin i mange år. Hvordan kan jeg forberede meg på denne overgangen?

Overvåk sukkerene dine nærmere under noen endring i behandlingen for å oppdage høye og lave sukkernivåer før du tar deg og bestemme om behandlingen hjelper uten å vente på en HBA1C-test til deg.

Ta del i samtalen

Koble til vår Lev med: Diabetes Facebook Fellesskap for svar og medfølende støtte. Vi vil hjelpe deg med å orientere deg selv.