Spise følelsesmessig: hvordan å stoppe

For å møte bekymringsfulle følelser, må vi spørre oss selv fordi de smertefulle følelsene er frykt.

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia D: Jeg betrakter meg selv som en perfeksjonist, men jeg er også engstelig og procrastin. Hver gang jeg føler meg nervøs, føler jeg også behovet for å spise alt som omgir meg, og jeg kan ikke stoppe! Hva kan jeg gjøre for å slutte å spise følelsesmessig?

Emosjonell spising Det er en håndteringsmekanisme som kan holde smertefulle følelser under dekselet, for eksempel angst, tristhet og sinne.

I en avstemming, 38% av voksne viste at stress førte dem til å spise for mye og 49% hevdet å ha spist for hver uke.

Her er hva som kan skje: La oss si at du har en overhengende frist på jobben, men tanken på å starte prosjektet ditt utløser en uutholdelig angst. For å unngå denne stygge følelsen, procrastines i stedet et stykke sjokolade eller et stykke kake.

I disse tilfellene blir følelsesmessig spising et bandasje som midlertidig slår døren til # 8217; angst.

Ikke bare det, men å spise sukkerholdige mat, fremkaller også hjernen for å frigjøre neurotransmittere i & # 8220; Wellness & # 8221; Som dopamin, som hever ditt humør, i hvert fall midlertidig midlertidig.

Hva er nøkkelen til å eliminere denne oppførselen? Å sette en følelsesmessig spisebrems krever læring av mer balansert måter å håndtere bekymrende følelser.

For å gjøre dette, må vi spørre oss selv hvorfor føler seg smertefulle følelser er så skummelt for oss. Du kan begynne å plassere dette enkle spørsmålet: «Når jeg føler meg engstelig, hvilket signal sender meg kroppen min?& # 8221;

For eksempel, din vortica mage? Pusten din blir overfladisk? Ditt hjerte slår sterkt? Alle disse følelsene er måten kroppen advarer om følelser som må bli lagt merke til.

Etter å ha gjenkjenne disse flimrende følelsene, prøv å forplikte deg i en aktivitet, som en bevisst pustetrening, en dagbok eller en samtale med en pålitelig venn. Når vi tar hensyn til det som gjør oss lider, begynner frykt å miste sitt grep, slik at de er defekte håndteringsmekanismer og # 8211; Som følelsesmessig spising og # 8211; forsvinne.

Juli Fraga bor i San Francisco med mannen sin, datteren hennes og to katter. Hans skrifter dukket opp på New York Times, Real Simple, Washington Post, NPR, Vitenskap av oss, Lily og Vice. Som psykolog, elsker han å skrive om mental helse og velvære. Når han ikke jobber, liker han å handle, lese og høre på levende musikk. Du kan finne den på Twitter.