Spedbarn fedme: årsaker, risiko og perspektiver

COS’er barndommen fedme?

Barn som har en kroppsmasseindeks (BMI) på samme nivå eller større enn 95% av sine jevnaldrende anses som obese. BMI er et verktøy som brukes til å bestemme din / # 8220; vektstatus & # 8221;. L’IMC beregnes ut fra # 8217; høyde og vekt. Din BMI percentil (hvor din BMI-verdi faller i forhold til andre mennesker) er derfor bestemt ved å bruke kjønn og alder og # 8217;.

L’Infant fedme er en alvorlig trussel mot barnas helse. Barn i den overvektige kategorien passerte den enkle overvektige og er i fare for en rekke kroniske helsemessige forhold. Dårlig helse som kommer fra # 8217; barndommen fedme kan fortsette til # 8217; voksen alder.

L’Infant fedme påvirker ikke bare fysisk helse. Overvektige eller overvektige barn og ungdom kan bli deprimert og ha et dårlig bilde av selv- og selvtillit.

Årsaker til’barndommen fedme

Familiehistorie, psykologiske faktorer og livsstil spiller alle en rolle i # 8217; spedbarn fedme. Barn hvis foreldre eller andre familiemedlemmer er overvektige eller overvektige, er mer sannsynlig å følge L & # 8217;. Men hovedårsaken til barndommen fedme er en kombinasjon av å spise for mye og gjøre fysisk trening for lite.

Et dårlig kosthold som inneholder høye nivåer av fett eller sukker og få næringsstoffer kan raskt smøre barn. Hurtigmat, godteri og alkoholfrie drikker er de vanlige synderne. De Institutt for helse og menneskelige tjenester i USA (HHS) rapporterer at 32% av tenårene og 52% av tenåringsguttene i USA drikker 24 gram soda & # 8211; eller mer & # 8211; per dag.

Selv de klare matene, som frosne middager, salt snacks og hermetisert pasta, kan bidra til en usunn vektøkning. Noen barn blir overvektige fordi foreldrene deres ikke vet hvordan de skal velge eller forberede sunne matvarer. Andre familier kan ikke lett ha råd til frukt, grønnsaker og ferskt kjøtt.

A’utilstrekkelig fysisk aktivitet kan være en «8217; annen årsak til barndommen fedme. Folk i alle aldre har en tendens til å øke vekten når de er mindre aktive. L’Øvelse brenner kalorier og hjelper deg med å holde en sunn vekt. Barn som ikke oppfordres til å være aktive, kan ha mindre sjanse til å brenne overflødige kalorier gjennom sport, tid til lekeplassen eller andre former for fysisk aktivitet.

Psykologiske problemer kan også føre til fedme hos noen barn. Barn og ungdom som kjeder seg, stresset eller deprimert, kan spise mer for å takle negative følelser.

Helse Risiko forbundet med barndommen fedme

Overvektige barn har større risiko for å utvikle helseproblemer i forhold til sine jevnaldrende som holder en sunn vekt. Diabetes, hjertesykdom og astma er blant de alvorligste risikoen.

Diabetes

Type 2 diabetes er en tilstand der kroppen din ikke riktig metaboliserer glukose. Diabetes kan forårsake øyesykdommer, nerveskade og nyre dysfunksjoner. Overvektige barn og voksne er mer sannsynlig å utvikle type 2 diabetes. Imidlertid kan tilstanden være reversibel gjennom endringer i kosthold og livsstil.

Hjertesykdom

Høyt kolesterol og hypertensjon; Hypertensjon øker risikoen for fremtidig hjertesykdom hos overvektige barn. Matvarer med høyt fett og salt kan forårsake økt kolesterolnivå og blodtrykk. Infarction og Stroke er to potensielle komplikasjoner av hjertesykdommer.

Astma

L’Astma er en kronisk betennelse i luftveiene i lungen. L’Fedme er den vanligste komorbiditeten (når to sykdommer oppstår i samme person samtidig) med astma, men forskerne er ikke sikre på hvordan nøyaktig de to forholdene er tilkoblet. Ifølge en nylig studie publisert i magasinet Forskning og praksis på # 8217; astma, Om lag 38% av voksne med astma i USA er også overvektige. Det samme studiet fant at fedme kan være en risikofaktor for den alvorligste astma i noen, men ikke alle, folk med fedme.

Søvnforstyrrelser

Overvektige barn og ungdom kan også lide av søvnforstyrrelser, for eksempel overdreven snorking og nattapné. Ekstra vekt i nakken kan blokkere sine luftveier.

Leddsmerter

Barnet ditt kunne også prøve begrenset leddstivhet, smerte og mobilitet på grunn av overflødig vekt. I mange tilfeller kan miste vekt eliminere fellesproblemer.

Sunn mat og ernæring for overvektige barn

Endring av overvektige barns spisevaner er helt avgjørende. L’Foreldreinnflytelse bestemmer barnets matmodeller. De fleste barn spiser hvilke foreldre som kjøper, så en sunt ernæring, må begynne med deg.

Start din ernæringsmessige revisjon ved å begrense desserter og brus i hjemmet ditt. Selv 100% juice drikkevarer kan være rik på kalorier. Server vann og tynn eller tynn melk under måltider. Reduser hurtigmatforbruk og gjør en bevisst innsats for å lage mat mer. Forbered et måltid og å spise sammen er ikke bare hilsen i ernæringsmessig forstand, men det er også en fin måte å snike i litt og # 8216;.

Centra dine måltider og snacks rundt friske matvarer i stedet for jobbede produkter, bakevarer eller salt snacks. Prøve:

Det er sannsynlig at din overvektige eller overvektige barn slims mens du passerer til en sunnere måte å spise. Rådfør deg med barnelege hvis vi ikke opplever vekttap. Du trenger kanskje ytterligere hjelp fra en ernæringsfysiolog eller en dietiker.

Endringer i livsstil for å bekjempe l’spedbarn fedme

Det er flere strategier som kan bidra til å forhindre spedbarn fedme.

Øk L’fysisk aktivitet

Øk barnets fysiske aktivitetsnivå for å hjelpe deg med å miste vekt trygt. Bruk ordet & # 8220; aktiviteten & # 8221; i stedet for & # 8220; mosjon & # 8221; O & # 8220; treningsøkt & # 8221; å holde dem interessert. Spille klokke ut, for eksempel, kan være mer fristende for et 7 år gammelt barn jogging rundt & # 8217;. Anser ideen om å oppmuntre barnet ditt til å prøve en sport som han uttrykte interesse.

De US Centers for kontroll og forebygging av sykdommer Anbefaler barn å gjøre minst en’Tid for trening en dag for å holde seg frisk.

Andre aktiviteter for familien

Finn aktiviteter som hele familien kan gjøre sammen. Dette er ikke bare en fin måte å knytte, men det hjelper også sønnen din til å lære med L & # 8217;. Vandring, svømming eller til og med å spille koder kan hjelpe barnet ditt til å bli aktivt og starte veien til en sunnere vekt. Sørg for at du varierer aktiviteter for å unngå kjedsomhet.

Reduser tiden på skjermen

Også begrenset tid foran skjermen. Barn som tilbringer flere timer om dagen ser på fjernsyn, spiller dataspill eller bruker smarttelefonene eller andre enheter, er mer sannsynlig å være overvektige. Ifølge studiene rapportert av Harvard skole av folkehelse, Årsaken til dette kan være todelt. For det første forbruker tiden på skjermen tiden som kan brukes til å gjøre fysiske aktiviteter. Og for det andre, mer tid foran TVen betyr mer tid for snacks og flere eksponerer til annonser for høyt sukker og fettstoffer som utgjør det meste av matmarkedsføring.

Utsikter for barndommen fedme

L’barndommen fedme er et alvorlig problem i USA. Men med tilstrekkelig og utdanning og støtte, kan barna lære sunnere måter å håndtere sine problemer, tilberede måltider og forbli aktiv. Denne støtten må komme fra voksne i deres liv: foreldre, lærere og andre assistenter. Hjelp barna dine til å holde seg frisk lenger ved å forberede sine næringsstoffer og oppfordre dem til å gjøre mye trening.