Spedbarn Emosjonell forlatelse: Hva er det og # 039; er og hvordan det kan påvirke deg

Del på Pinterest956743544

L’spedbarn følelsesmessig forlatelse er en svikt i foreldrene eller som tar seg av ham i å svare på et barns følelsesmessige behov. Denne typen forlatelse kan ha langsiktige konsekvenser, så vel som kortsiktig, nesten umiddelbar.

Å forstå hvorfor barnets forlatelse oppstår, er viktig for foreldre, lærere, foresatte og mer. Det er også nyttig å vite hva et aspekt har et barn som opplever det og hva som kan gjøres for å rette opp det eller hjelpe et barn til å overvinne det.

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor dette skjer i barndommen og hva det betyr for voksenlivet.

COS’er spedbarnet emosjonell forlatelse?

L’spedbarn følelsesmessig forlatelse når et barns foreldre eller foreldre ikke klarer å svare på barnets følelsesmessige behov. L’følelsesmessig forlatelse er ikke nødvendigvis et infantil følelsesmessig misbruk. L’misbruk er ofte forsettlig; Det er et forsettlig valg å handle skadelig. Mens følelsesmessig uaktsomhet kan være en forsettlig forakt for et barns følelser, kan det også være manglende evne til å handle eller legge merke til de følelsesmessige behovene til et barn. Foreldre som følelsesmessig forsømmer sine barn, kan fortsatt gi omsorg og behov. De mister bare eller styrer dette nøkkelområdet for støtten.

Et eksempel på følelsesmessig forlatelse er et barn som forteller foreldrene å være trist for en venn på skolen. Foreldre vurderer ham et spill D’barndom i stedet for å lytte og hjelpe barnet til å takle. Over tid begynner barnet å lære at hans følelsesmessige behov ikke er viktige. Slutte å lete etter støtte.

Effektene av følelsesmessig uaktsomhet hos barn kan være ganske subtile. Det kan være vanskelig for foreldrene å vite at de gjør det. På samme måte kan det være vanskelig for omsorgspersoner, som leger eller lærere, anerkjenne subtile tegn. Alvorlige tilfeller er lettere å oppdage og kan tiltrekke seg maksimal oppmerksomhet. Jo mindre alvorlige kan overses.

Forstå symptomene på’følelsesmessig forlatelse hos barn kan være viktige for å få hjelp fra barnet og foreldrene.

Hvor følelsesmessig uaktsomhet påvirker barn?

Symptomene på spedbarns følelsesmessig forlatelse kan variere fra subtil til åpenbar. All’begynner mesteparten av skaden som følge av # 8217; Tace Emosjonell forsømmelse. Over tid kan imidlertid effektene begynne å vises.

De vanligste symptomene på følelsesmessig forlatelse hos barn inkluderer:

 • Depresjon
 • angst
 • apati
 • Manglende evne til å blomstre
 • hyperaktivitet
 • aggresjon
 • Utviklingsforsinkelser
 • lav selvtillit
 • misbruk av stoffer
 • Tilbaketrekking fra venner og aktiviteter
 • påvirke eller likegyldig
 • Unngå nærhet eller # 8217; følelsesmessig intimitet

Hvordan spedbarn med utsikt over voksne?

Folk som er følelsesmessig forsømt av barn blir voksne som må møte konsekvensene. Fordi deres følelsesmessige behov ikke er validert av barn, kan de ikke vite hvordan de skal håndtere sine følelser når de oppstår.

De vanligste effektene av barnslig uaktsomhet i # 8217; voksenalderen inkluderer:

 • Posttraumatisk stresslidelse
 • Depresjon
 • Følelsesmessig utilgjengelighet
 • Økt sannsynlighet for en matforstyrrelse
 • Rifle fra # 8217; intimitet
 • Føl deg dypt, personlig ufullkommen
 • føle
 • Scarce Discipline
 • Skylden og skam
 • Sinne og aggressiv oppførsel
 • Vanskeligheter med å stole på andre eller stole på noen andre

Voksne som har opplevd følelsesmessig forlatelse i # 8217; barndommen kan også bli foreldre som følelsesmessig forsømmer sine barn. Aldri å ha lært betydningen av dine følelser, kan ikke vite hvordan å mate følelser i sine barn.

Effektiv behandling og forståelse av deres oppsigelsesopplevelser kan hjelpe folk i alle aldre overvinne effekten av den kortsiktige følelsesmessige forlatelsen og også hindre fremtidige komplikasjoner.

Hva er behandlingen for effekten av spedbarns uaktsomhet?

Behandling for barnets følelsesmessige forlatelse er trolig det samme er at det er levd som et barn eller står overfor voksen som har blitt overset som barn. Disse behandlingsalternativene inkluderer:

Terapi

En psykolog eller en terapeut kan hjelpe et barn å lære å møte sine egne følelser på en sunn måte. Hvis et barn brukes til å undertrykke sine følelser, kan det være vanskelig å gjenkjenne og prøve følelser på en sunn måte.

På samme måte, for voksne, kan år med undertrykkelse av følelser føre til vanskeligheter med å uttrykke dem. Terapeuter og psykiske helsepersonell kan hjelpe både barn og voksne til å lære å identifisere, godta og uttrykke sine følelser på en sunn måte.

Familie terapi

Hvis et barn er følelsesmessig forsømt hjemme, kan familiens terapi hjelpe både foreldre og barnet. En terapeut kan hjelpe foreldrene å forstå hvilken innvirkning de har. De kan også hjelpe et barn å lære å møte problemene som allerede kunne møte. Tidlig intervensjon kan være i stand til å endre og rette oppføringer som fører til uaktsomhet og konsekvenser som kan oppstå.

Kurs for foreldre

Foreldre som forsømmer sine barns følelsesmessige behov, kan dra nytte av foreldrenes leksjoner. Disse kursene hjelper foreldre og helsepersonell til å lære ferdighetene som er nødvendige for å gjenkjenne, høre og svare på følelsene til et barn.

Hva kan forårsake forlatelse?

Når det gjelder årsakene til mindre misbruk, er årsakene til forlatelse mange og ofte vanskelig å forstå. De fleste foreldre prøver å være de beste foreldrene som kan være og ikke har til hensikt å forsømme sine barns følelser.

Voksne som forsømmer sine barn, kan eksperimentere:

 • Depresjon
 • misbruk av stoffer
 • Psykiske lidelser
 • Sinne eller vrede mot deres barn
 • Mangel på følelsesmessig oppfyllelse
 • En historie om forlatelse av foreldrene
 • Mangel på sunne foreldreegenskaper

Uaktsomme foreldre kommer ofte fra familier der de har blitt forsømt av barn. Som et resultat, kan de ikke ha foreldreegenskapene som er nødvendige for å tilfredsstille sine barns følelsesmessige behov.

I noen tilfeller forhandles foreldre som følsomt forhandler sitt barn følelsesmessig. Omsorgspersoner som ikke har sterke og følelsesmessig tilfredsstillende relasjoner med voksne i deres liv, kan ikke være i stand til å reagere hensiktsmessig på deres barn.

På samme måte kan sinne og vrede oppstå i en forelder og bringe ham til å ignorere supplikasjonene og hans sønns spørsmål.

Hvordan diagnostiseres L’spedbarn følelsesmessig forlatelse?

Det er ingen test som er i stand til å oppdage spedbarnet emosjonell forlatelse. I stedet kan en diagnose gjøres etter at symptomene har blitt oppdaget, og andre problemer ble utelukket.

En lege, for eksempel, kan legge merke til mangelen på vekst av et barn eller mangel på følelsesmessig respons under en avtale. Som en del av barnehagen kan de også legge merke til mangelen på foreldrenes mangel på barnets helse og velvære. Dette kan hjelpe dem med å koble poengene mellom synlige symptomer og den usynlige forsømmelsen.

Voksne som har opplevd l’barns forlatelse kan til slutt lære hva de forårsaker sine komplikasjoner. En terapeut eller en psykisk helse ekspert kan hjelpe deg med å undersøke hendelsene i barndommen din og konsekvensene du står overfor i dag for å forstå de sannsynlige problemene.

L & # 8217;

L’spedbarn følelsesmessig forlatelse kan skade selvtillit og følelsesmessige helse. Lærer dem at deres følelser ikke er viktige. Konsekvensene av denne uaktsomheten kan være dyp og siste levetid.

Behandling for L’Infant Emosjonell forlatelse kan hjelpe forsømte barn til å overvinne følelser av vakuum og manglende evne til å håndtere sine følelser. På samme måte kan foreldrene lære å bedre forholde seg til barna sine og forhindre at syklusen gjentar.