Sov i baby swing: Sikkerhet og bryte vaner

Del på Pinterest

Det er ikke en hemmelighet at barn elsker bevegelse: Swinging, svingende, hoppende, svingende, sashaying & # 8211; Hvis det er en rytmisk bevegelse, kan du registrere dem. Og de fleste barn foretrekker å sove selv i bevegelse, heklet i en og en bilsete eller en gyngestol.

L’enkelt problem? Disse stedene er ikke setene for tryggere sovende. Barneleger kaller dem & # 8220; sitte enheter & # 8221; og har vært knyttet til en økning i risikoen for kvelning når de er vant til å sove.

Men før du panikk og gir deg en fotball til ditt elskede barns rocking på fortauet, vet dette: en sving kan være et ekstraordinært verktøy og redde helse hvis det brukes riktig (hvordan du kan roe et irritabelt barn mens du lager middag i synet). Det er rett og slett ikke en erstatningskryss og bør ikke brukes på denne måten.

Hvis barnet ditt har utviklet vanen med å sove på # 8217; swing, det er alt du trenger å vite om hvorfor du bør begynne å bryte den 8217; vane og hvordan å gjøre det.

Hvordan bruke en’swing for barn trygt

Det første du trenger å vite om svinger for nyfødte er at de ikke er farlige hvis du bruker dem på den måten de har blitt designet for å bli brukt. Dette betyr:

  • Les pakningsvedlegget for instruksjoner på # 8217; bruk av svingen din og eventuelle spenner eller angrep som følger med det. (Legg merke til eventuelle høyde- og vektgrenser for din spesifikke sving; Noen barn kan være for store eller for små til å bruke en swinging.)
  • Ikke la babyen sove på og swing i lengre perioder. En lur under tilsynet ditt kan være bra, men barnet ditt bør absolutt tilbringe natten for å sove på # 8217; Swing mens du sover også. De American Academy of Pediatrics (AAP) Anbefaler å flytte barnet ditt fra # 8217; Swing til et trygt sted å sove hvis du sovner på og swing.
  • Forstå at svingen er en aktivitetsanordning, ikke en erstatning for en barneseng eller en barneseng. Du bør bruke svingen som et sted for å distrahere, inneholde eller berolige barnet ditt trygt når du trenger en pause.

Disse samme forslagene gjelder for en hvilken som helst sittende enhet som barnet ditt må bruke. Et bilsete, for eksempel, vurderes Den sikreste måten å reise til barn på. Det er imidlertid ikke et trygt sted å gjøre et barn sove ut av et kjøretøy.

Risikoen for å sitte på enheter som svinger

Hvorfor sove i en sittestilling er så farlig for barn? Det er fordi nakkemuskulaturen ikke er helt utviklet, så sover med semi-oppreist hjørne kan forårsake Vekt av hodene sine Å sette press på nakken og få dem til å kollapse. I noen tilfeller kan denne kollapsen føre til kvelning.

I en 10 år gammel studio utført av’AAP, Sitting enheter & # 8211; identifisert i denne studien som bilseter, barnevogner, svinger og bouncers & # 8211; De forårsaket 3% eller 348, av de nesten 12.000 spedbarnsdødene studerte. Av de 3 prosent, omtrent 62 prosent av dødsfallene i bilseter. De fleste barna hadde mellom 1 og 4 måneder.

Videre ble de store setene ikke brukt som angitt, med over 50 prosent av dødsfallene som ble tatt hjemme. Studien fant også at disse døde var mer vanlige når barna ble overvåket av en ikke-foreldre omsorgsperson (som en barnevakt eller en bestefar).

Vi prøver ikke å skremme deg, men det er viktig å bruke dine nyfødte enheter for det forventede formålet bare, og sørg for at alle som vil overvåke sønnen din, selv hvor og hvordan barnet ditt kan sove trygt.

Tall av svinger for barn

Tidligere har noen barns svingninger blitt tilbakekalt for deres forbindelse til døden eller baby lesjoner. For eksempel, Graco Han minnet millioner av svingninger i 2000 På grunn av problemer med å holde stropper og skuffer.

Nesten to tiår senere begynte de å sende ut tilbakekallinger for deres Rocking sleepers På grunn av risikoen for kvelning for barn som kunne vende på hofter eller mage.

i mellomtiden, Fisher-pris tilbakekalt tre svinger modeller i 2016 Etter at forbrukerne rapporterte at en pinne bestemt til å holde setet til svinget på plass (forårsaker setefallet).

Til tross for disse samtalene er det verdt å huske at det aldri er et forbud mot alle svingene for barn, og at de fleste svingene generelt er trygge hvis du bruker dem riktig.

Hvordan bryte vanen

Vi forstår det: du er utmattet, Ditt barn er utmattetOg alle trenger å sove. Hvis barnet ditt sover bedre på # 8217; swing, kan du ikke ha en motivasjon for å tvinge ham til å sove på et mindre komfortabelt sted (og gå tilbake til å være en privat zombier av søvn).

Men hvis du fortsatt leser dette, vet du at en swing ikke er det sikreste stedet å gjøre barnet ditt i søvn. Her er noen forslag til å bytte til en barneseng eller en barneseng:

  • Hvis barnet ditt er mindre enn 4 måneder, flytt det til en barneseng eller en barneseng når du sovnet på’swing. Dette kan hjelpe dem å stå sakte til vuggen for å sove.
  • Hvis barnet ditt har mer enn 4 måneder, kan du vurdere noen form for søvnopplæring. På dette tidspunktet, flytt barnet ditt fra # 8217; sving til vuggen mens du sover, kan skape en Association of Sleep Onset, Som er en annen hodepine du ikke vil ha (stol på oss!).
  • Tren for å sette barnet ditt i søvn i søvnig, men våken vugge. Bruk en hvit støymaskin eller en vifte og blackout gardiner for å gjøre miljøet så gunstig å sove.
  • Hold barnets sving i et godt opplyst og / eller støyende område av huset i løpet av dagen, omformere den som et sted hvor morsomme ting skjer. Dette vil lære barnet ditt Swing tjener til å spille, ikke å sove.

Hvis ingen av disse strategiene fungerer eller føler seg for trøtt til å jobbe, ta kontakt med barnets barnelege for å be om hjelp. Hvis barnet ditt virkelig sliter med å sove i barneseng, kan det være en Medisinsk grunn som reflux Dette gjør dem til en ubehagelig flat overflate.

I det minste kan barnets lege være i stand til å hjelpe deg med å løse litt og raskere passasjen fra å svinge til vuggen.

L & # 8217;

Du trenger ikke å slette den babyen som svinger fra ditt register (eller ta det som ble gitt til deg av tante Linda til byens deponi). Når det brukes som en bedriftsenhet, ikke som et sovemiljø, en og swing kan holde barnet ditt opptatt mens du tar en lang pause.

Men til de har en bedre nakkekontroll, # 8217; unikt trygt sted der et barn kan sove, er på ryggen på en solid og flat overflate slik at hans luftveier forblir åpne for å puste. Du kan finne dagens sovende råd om Safe Dell ‘# 8217; AAP her.