Sopp er presentert i en anti-drug test? Hva å forvente

Det er vanskelig å si med sikkerhet hvilke stoffer som vil bli vist i en anti-drug test fordi det er så mange typer anti-drug tester tilgjengelig.

Sopp vises ikke i de fleste rutinemessige anti-drug tester, men noen spesialiserte tester kan oppdage dem.

Hva med en urintest?

L’urinanalyse er maksimum vanlig Brukt anti-drug test type, spesielt når det gjelder vanlige tester av arbeidsgivere.

Den mest populære urintesten er en 5-panel test. Det oppdager vanligvis:

 • THC (den psykoaktive forbindelsen i marihuana)
 • kokain
 • CFP
 • amfetamin
 • opioid

Sopp er vanligvis ikke vist i en 5-panel test. Det samme gjelder tester på 8, 10 og 12 paneler.

Imidlertid er spesialiserte tester designet for å oppdage sopp. De er bare mye dyrere å løpe, så de er vanligvis ikke brukt med mindre det er en sterk mistanke om at noen nylig har tatt sopp.

C’Det er også muligheten for at sopp er forurenset med andre stoffer. Det har vært forhold av folk som selger vanlige sopp kjøpt i butikken sammen med andre stoffer, inkludert PCP, som oppdages av de fleste panelprøver.

Og andre typer anti-drug tester?

I tillegg til urin, kan blod, hår eller spytt også brukes til å teste visse stoffer.

En hårtest kan oppdage bruken av narkotika, inkludert soppbruk, i de siste 90 dagene. Imidlertid er denne typen anti-drug test ikke veldig vanlig på grunn av kostnaden involvert.

Sopp metaboliseres for fort å bli oppdaget av en blod eller spyttundersøkelse.

Hvor lenge de blir i systemet ditt?

Du kan ikke forvente nøyaktig hvor lenge et stoff vil forbli i systemet ditt fordi det ikke er akkurat de samme kroppene. Det er flere fakta som påvirker varigheten av permanenten av sopp i systemet, hvorav de fleste er ute av kontrollen din.

Faktorene som påvirker varigheten av varigheten av sopp i systemet ditt, inkluderer:

 • hvor mye du ing
 • Arten av sopp
 • Hvor ofte tar du sopp
 • metabolisme
 • Kroppsstørrelse og sammensetning
 • generell helse
 • hvor mye du måtte spise eller drikke

Generelt absorberer din gastrointestinale kanal psilocybin, den psykedeliske forbindelsen i sopp, ca. 10-30 minutter etter inntaket; inntak og konvertere den til psilocinforbindelsen.

Psilocin elimineres vanligvis fra systemet på ca. 5 timer, men psilocibinet benytter nesten tre ganger mer, opptil 15 timer for å elimineres.

Igjen, dette er annerledes for alle, men det er usannsynlig å finne spor av sopp i en persons system etter 24 timer.

Sa dette, Undersøkelser Vis at i noen mennesker kan du oppdage en mengde spor opp til en uke.

C’er en måte å fjerne dem fra systemet raskere?

Ikke c’det er mye som du kan gjøre for å eliminere sopp fra systemet ditt raskere enn ikke å innta dem mer.

Jo mer du inntar, psilocybinen vil forbli i systemet ditt og vil bli detekterbart, hvis det er inkludert i narkotikaspanelet som det er testet, dvs.

Drikkevann kan hjelpe deg med å komme seg ut av kroppen din litt, men ikke nok til å gjøre forskjellen mellom å overvinne og ikke overskride en anti-drug test.

Bunnlinjen

Sopp og de fleste andre hallucinogener blir ikke regelmessig testet på arbeidsplassen eller i andre miljøer. Men hvis noen virkelig ønsket det, kan det bruke en dyr spesialisert test.

Hvis du er bekymret for din bruk av stoffer, bør du vurdere å snakke med en profesjonell. Kontakt legen din eller ring Samhsa Hjelpelinje på 800-622-4357 (hjelp).

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når den ikke er utgitt i sin skrivehytte på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin by på stranden med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stativet Paddle bord.