Sopp er presentert i en anti-drug test? Hva å forvente

Det er vanskelig å si med sikkerhet hvilke stoffer som vil bli vist i en anti-drug test fordi det er så mange typer anti-drug tester tilgjengelig.

Sopp vises ikke i de fleste rutinemessige anti-drug tester, men noen spesialiserte tester kan oppdage dem.

Hva med en urintest?

L & # 8217; urinanalyse er maksimum vanlig Brukt anti-drug test type, spesielt når det gjelder vanlige tester av arbeidsgivere.

Den mest populære urintesten er en 5-panel test. Det oppdager vanligvis:

 • THC (den psykoaktive forbindelsen i marihuana)
 • kokain
 • CFP
 • amfetamin
 • opioid

Sopp er vanligvis ikke vist i en 5-panel test. Det samme gjelder tester på 8, 10 og 12 paneler.

Imidlertid er spesialiserte tester designet for å oppdage sopp. De er bare mye dyrere å løpe, så de er vanligvis ikke brukt med mindre det er en sterk mistanke om at noen nylig har tatt sopp.

C & # 8217; Det er også muligheten for at sopp er forurenset med andre stoffer. Det har vært forhold av folk som selger vanlige sopp kjøpt i butikken sammen med andre stoffer, inkludert PCP, som oppdages av de fleste panelprøver.

Og andre typer anti-drug tester?

I tillegg til urin, kan blod, hår eller spytt også brukes til å teste visse stoffer.

En hårtest kan oppdage bruken av narkotika, inkludert soppbruk, i de siste 90 dagene. Imidlertid er denne typen anti-drug test ikke veldig vanlig på grunn av kostnaden involvert.

Sopp metaboliseres for fort å bli oppdaget av en blod eller spyttundersøkelse.

Hvor lenge de blir i systemet ditt?

Du kan ikke forvente nøyaktig hvor lenge et stoff vil forbli i systemet ditt fordi det ikke er akkurat de samme kroppene. Det er flere fakta som påvirker varigheten av permanenten av sopp i systemet, hvorav de fleste er ute av kontrollen din.

Faktorene som påvirker varigheten av varigheten av sopp i systemet ditt, inkluderer:

 • hvor mye du ing
 • Arten av sopp
 • Hvor ofte tar du sopp
 • metabolisme
 • Kroppsstørrelse og sammensetning
 • generell helse
 • hvor mye du måtte spise eller drikke

Generelt absorberer din gastrointestinale kanal psilocybin, den psykedeliske forbindelsen i sopp, ca. 10-30 minutter etter inntaket; inntak og konvertere den til psilocinforbindelsen.

Psilocin elimineres vanligvis fra systemet på ca. 5 timer, men psilocibinet benytter nesten tre ganger mer, opptil 15 timer for å elimineres.

Igjen, dette er annerledes for alle, men det er usannsynlig å finne spor av sopp i en persons system etter 24 timer.

Sa dette, Undersøkelser Vis at i noen mennesker kan du oppdage en mengde spor opp til en uke.

C & # 8217; er en måte å fjerne dem fra systemet raskere?

Ikke c & # 8217; det er mye som du kan gjøre for å eliminere sopp fra systemet ditt raskere enn ikke å innta dem mer.

Jo mer du inntar, psilocybinen vil forbli i systemet ditt og vil bli detekterbart, hvis det er inkludert i narkotikaspanelet som det er testet, dvs.

Drikkevann kan hjelpe deg med å komme seg ut av kroppen din litt, men ikke nok til å gjøre forskjellen mellom å overvinne og ikke overskride en anti-drug test.

Bunnlinjen

Sopp og de fleste andre hallucinogener blir ikke regelmessig testet på arbeidsplassen eller i andre miljøer. Men hvis noen virkelig ønsket det, kan det bruke en dyr spesialisert test.

Hvis du er bekymret for din bruk av stoffer, bør du vurdere å snakke med en profesjonell. Kontakt legen din eller ring Samhsa Hjelpelinje på 800-622-4357 (hjelp).

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når den ikke er utgitt i sin skrivehytte på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin by på stranden med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stativet Paddle bord.