Sommer Cold: Symptomer og rettsmidler

COS’er en sommer kulde?

En sommer kald er rett og slett en vanlig kald du tar om sommeren. Noen mennesker tror kanskje du kan ta en forkjølelse bare om vinteren. Andre kan også bytte en sommerkulde for andre problemer, for eksempel allergier. I motsetning til popular tro, bør det ikke være kaldt ute for å få en forkjølelse.

Hvis du tar en kald om sommeren, vil det være akkurat som å ta en forkjølelse om vinteren. Selv om det er varmt, kan rhinoviruset som forårsaker forkjølelse spre seg og smitte folk like enkelt.

Som du kan si at de ikke er allergier?

Det kan være vanskelig å si om du har en forkjølelse eller sommer allergi. Men hvis du kjenner de viktigste forskjellene mellom de to, skiller den # 8217; en fra’andre kan være enkelt:

Du vil ha andre symptomer

Forkjølelse og allergier deler snezing, ryktet nese, overbelastning og kløe eller ondt i halsen. Men forkjølelse vil også inkludere andre symptomer som hoste, svette og feber.

Allergier vil vare lenger

Symptomene dine har forsvunnet etter en eller to uker? I så fall har du sannsynligvis hatt en sommerkulde som har gjort sitt kurs. Hvis symptomene vedvarer i mer enn to uker og ikke forsvinner, er du sannsynligvis å håndtere allergi.

Symptomene vil variere

På samme måte, hvis symptomene dine skifter til Gravity & # 8211; De starter milde, blir verre og deretter tilbake til mild (eller forsvinner helt) & # 8211; Du må gjøre med en forkjølelse. Allergier pleier å være sammenhengende og vedvarende.

L’Start av symptomene er annerledes

Med forkjølelse opplever du vanligvis starten på hvert enkelt symptom på separate øyeblikk. Med allergi, vil alle lyse opp samtidig.

Symptomer endres når du reiser

Hvis du reiser fra en type region til en annen og symptomene forbedres (eller forverres), er det mer sannsynlig å ha allergi. Dette gjelder spesielt hvis du reiser fra et sted ALLE’andre med pollinerende planter og potensielle svært forskjellige allergener.

Nasalutløpet vil være annerledes

Siden forkjølelsen er infeksjoner, vil slimet etter å ha blåst nesen være tett og grønn eller gulaktig. Med allergi, vil slim være gjennomsiktig og vanligvis tynnere konsistens.

Hva er de beste rettsmidler?

Selvfølgelig gjelder mange klassiske vinterkuldebehandlinger også for sommeren. Å ta vare på en sommerkulde:

  • Hvile. Pass på at du hviler og sover nok. Unngå overdreven aktiviteter og stress som kan teste immunforsvaret. Selv om sommeren er full av attraktive aktiviteter, utendørs, må du være hjemme og hvile i lange perioder.
  • Bli matet og hydrert. Drikk mange væsker, spesielt vann. Unngå drinker som kan dehydrere, for eksempel alkohol, kaffe eller energidrikker. Varm drikke som te kan være beroligende og nyttig for symptomer. Sørg for at ditt bidrag av vitaminer og mineraler er sterk, spesielt næringsstoffer som forbedrer immunsystemet som jern, vitamin C og sink.
  • Urtepreparater. Urter kan ikke drepe eller kjempe forkjølelse. Imidlertid viser studier at noen kan støtte immunforsvaret, og hjelpe ham med å bekjempe en forkjølelse. Populære urter for å bekjempe rinovirus er echinacea, roten av lakris, elderbær og # 8217; hvitløk.
  • Luftfuktere og damper. Luftfuktere kan ikke direkte slette kulde. Men de kan bidra til å lindre symptomene, spesielt ryktet nese, overbelastning, ondt i halsen og hosten.

Hvor lenge vil det vare?

En sommer kald vil vare mer eller mindre hvor mye en vinter kald. I gjennomsnitt tar en kald ca 10 dager totalt, med symptomer som drastisk forbedrer seg rundt syvende dag.

Barn har en tendens til å løse forkjølelse mye raskere enn voksne, vanligvis på mindre enn en uke. Noen voksne, D’andre, kan møte en kald opp til omtrent to uker. Det avhenger av alder, helse, genetikk og andre faktorer.

Jo mer du tar vare på deg selv og bruker rettsmidler for kald omsorg, raskere at kulde vil løse. Gå til legen dersom kulde varer mer enn to uker.

Hvordan hindre sommeren forkjølelse?

Ikke c’det er måte å helt hindre deg i å ta en forkjølelse, både om sommeren og om vinteren. Men det er måter å redusere sjansene for å skaffe seg en.

  • Ta vare på immunforsvaret ditt. Det er mange måter å gjøre det på: spise næringsstoffer, unngå for mye stress og til og med leie kosttilskudd som inneholder naturlige rettsmidler som forbedrer immunforsvaret.
  • Sov nok. Å få en tilstrekkelig søvn er viktig for å gjenopprette immunforsvaret hver dag, slik at den fungerer som den skal.
  • Vask hendene. Pass på at du vasker hendene, spesielt i offentlige rom og områder hvor patogene midler kan være utbredt.
  • Unngå de som har forkjølelse. Hvis du vet at noen har forkjølelse, unngå å samhandle med ham. Hvis du nærmer deg eller berører dem, må du sørge for at du vasker dem umiddelbart etterpå.