Som skjønnhet "inklusive" La kvinnene i farge ivrige

For å utvikle virkelig inkluderende produkter, trenger bedrifter svarte beslutningstakere.

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Du har lagt merke til hvor krydret seksjonene for svart hårpleie i de fleste butikker? Kosmetiske korridorer og hudpleie er ikke bedre.

Før skjønnhetsmerkene som Rihanna’s Festy Beauty begynte å møte # 8217; # 8217 Whitening; skjønnhet kvinner, farge kvinner hadde svært få valg.

Lauren Bitar sa, leder av detaljhandelsrådgivning på RetailNext Dykk Retail at & # 8220; 1000 nyanser av hvit og lysebrun & # 8221; Sektoren dominerer.

Ifølge en Nielsen Rapport, & # 8220; Afroamerikanske forbrukere bruker mer enn 9 ganger mer i hårprodukter enn noen annen gruppe & # 8221;.

Klart, disse forbrukerne er underrepresentert av produktene som tilbys.

I 2018 har svarte forbrukere brukt $ 54.4 av 63.5 millioner dollar brukt til etnisk hår og skjønnhetshjelpemidler. I 2019 var de i 79. prosentil av masse forbrukere av kosmetikk i forhold til hvite forbrukere, som var i 16. prosent.

Hyllene er imidlertid for det meste bestående av forsinkede skjønnhetsmerker som forblir døve til behovene til kvinners kvinner.

Stiftelsen har alltid vært Heel D’sminke Achilles for svarte kvinner, inkludert meg. Det har vært tider da jeg trodde jeg hadde funnet den perfekte, bare for å bli mortified etter å ha sett bildene når ansiktet mitt var to tydelige nyanser enn nakken min.

Svarte kvinner med pigmentert hud Mørkere Lider vekten av dette & # 8211; Noen ganger må de blande to eller tre forskjellige nyanser for å finne den rette korrespondansen for huden deres. Dette gjelder spesielt når det gjelder hyperpigmentering.

Å være en svart kvinne med klarere pigmenter, det er lettere for meg å finne den rette skyggen. Imidlertid finner jeg det vanskelig å finne grunnlaget med den rette underkabelen.

Håret mitt ga meg også et løp for pengene mine.

Til tross for min mors forsøk på å innpode en sterk følelse av tillit i mørket mitt, har jeg alltid forestilt meg mitt rette og lange hår, som falt på ryggen min.

Jeg bleket og stryket håret mitt, noe som førte til alvorlige pauser og hårtap. Til slutt begynte jeg å ha på seg teksturer. Håret mitt var usunt, tynt og skadet.

I verste fall lignet håret mitt en mullet: virksomhet på toppen og en fest ikke så morsom i ryggen. Det var forferdelig. Min selvtillit led en alvorlig høst.

På dette punktet hadde jeg ikke annet valg enn å bli ekte med meg selv på hva jeg gjorde med håret mitt og hvorfor.

Til slutt bestemte jeg meg for å bli med andre farge kvinner som kastet strykejernene fra vinduet og klemmet sitt naturlige hår.

Representasjon er viktig

Det er begrensede alternativer for hudpleie, fundament nyanser som ikke streiker i skiltet og hårpleieprodukter som forårsaker mer skade på svart hår enn fordeler.

Dette kommer imidlertid ikke roten til problemet.

& # 8220; Lurking under overflaten & # 8230; Det er en historie som ikke er så hemmelighet med isolasjon og rasisme, med svarte kvinner og de med mørkere hudskygger systematisk utelukket fra skjønnhet i reklame, i # 8217; produktinnovasjon og rekruttering i flere tiår og ifølge Molly Flemming av Markedsføring uke.

Dette betyr at hvite kvinner er sett både som en standard på skjønnhet og som primære forbrukere av skjønnhetsprodukter.

Hvite kvinner med stramme ansiktsegenskaper og porselen hud fortsetter å dominere fortellingen av det som anses attraktivt og fysisk ønskelig.

Når kvinner i fargen er tilstede i reklame, Fargehistorie & # 8211; Øvelsen med å fremme folk av farge fra den klareste huden enn de som har mørkere huden & # 8211; Det er ekstremt problematisk.

De hvite og lette hudmodellene representerer ikke autentisk det store flertallet av huden, håret eller kroppen til svarte kvinner. Disse annonsene innebærer for forbrukeren at farge kvinner kan vaske håret med en sjampo laget for fineste og glatte teksturer eller bruke hudpleieprodukter laget for lettere kvinner, og plutselig vises de også på den måten.

Dette er en uansvarlig og uærlig markedsføring.

Det er ingen nok produkter som anerkjenner andre typer forbrukere, at skjønnhet kan inkludere mer enn europeiske egenskaper, og at ikke alle kvinner i fargen virker identiske.

Vi er ikke mat

Dehumanization av svarte kvinner er en en annen utfordring i reklame for mange skjønnhetsmerker.

& # 8220; Mange baser og lærbaserte produkter for farge mennesker har ofte mat navn & # 8221; sier skjønnhetsjournalisten Niellah Arboine i Markedsføring uke.

«C’Det er noe virkelig dehumanizing i å ringe [produkter] sjokolade, karamell, moka og kaffe mens alle de klareste nyanser er porselen eller elfenben, så selv på språket vi bruker for sminke C’er den ulikheten. Fordi vi er mat? & # 8221; Arboine fortsetter.

Dette sender to lysmeldinger til mange farger kvinner: vi er usynlige og vi er ikke fysisk ønskelige.

Skjønnhet trenger svarte klær

Selv om Du lager gigantiske trinn Man hånd at flere fargekvinner får C-Suite-nivåstillinger, utfordringer som disse kvinnene står overfor, betyr det fortsatt mye å gjøre før du når en virkelig balansert representasjon.

De høyeste nivåene av virksomheten mangler fortsatt rase og etnisk mangfold. Selv mangel på mangfold av tanke, perspektiv og erfaring.

Vi kan ikke forvente at en hvit kvinne intimt forstår noen av utfordringene som fargene kvinner må møte i forhold til skjønnhet, men vi kan føle de store skjønnhetsselskapene som er ansvarlige for # 8217; inntak av farge kvinner som er kjent med disse utfordringene.

Bli mer oppmerksom på Forskjellig i skjønnhetssektoren Han hjalp meg med å la meg gå mitt usunne ønske om å ha lang og rett hår. Jeg måtte spørre meg hva lenger og glatt hår betydde for meg. Fordi jeg hadde gjort alt for å få det?

Det var enkelt. Jeg ønsket å bli sett på som en fin og ønskelig i henhold til en standard på skjønnhet som ikke var designet for meg.

Opprett vår skjønnhetsstandard

Gjennom årene har jeg erstattet produktene som ikke fungerte for meg med mindre linjer designet for å møte de svarte kvinners behov.

Jeg inviterer deg til å ta en titt og lage listen din.

Hudpleie

Urban Skin RX

Kjent som & # 8220; melanineksperter & # 8221; Dette merket er en konsentrasjon av hudpleieprodukter og en av mine favoritter. Med en heterogen gruppe av skjønnhetspleie bak produktutviklingen, har urbane hud gjort alt for å møte hudpleiebehovet til svarte kvinner.

Ved dem Superlysende serum som gir huden min en lysende glød Nattbehandling også toning Det gjør en ekstraordinær jobb ved å polere hudens tone og korrigere hyperpigmenteringsområdene, jeg elsker alt!

Sugar Lips Lips Scrub of Tree Hut

Jeg ble forelsket i denne lille juvelen etter å ha mottatt den som en gave. Disse leppene skrubbe er utrolig beroligende og forlater alltid leppene mine ekstremt myke og elastiske.

Laget for alle hudtyper og med helt naturlige ingredienser som shea smør, jojoba olje og indisk peppermynteolje, føler jeg rolig selv å bruke den på min 2 år gamle datter.

Jeg ble også tiltrukket av mangfold i deres reklame. Deres entusiastiske vurderinger kommer fra grupper av etnisk forskjellige kvinner!

Hårpleie

Mielle organiske stoffer

Mielle er en av mine favoritter i over 5 år, og det var en av de første produktene jeg brukte da jeg bestemte meg for å bli naturlig.

Jeg elsker deres Brasiliansk cocktail riccio Og de Rosemary Mint Linjer. Opprettet av en svart kvinne, møter produktene sine alltid merkevaren for svarte kvinners hårpleie, uavhengig av typen eller konsistensen.

Hårpleie på Melanin

Grunnlagt av Whitney Sisters og Taffeta White, dette produktet var ved min side for bedre eller verre, bokstavelig talt. Disse søstrene forstår!

Denne ekstraordinære hårpleie linjen var et svar på deres frustrasjon med begrensede alternativer for svart hårpleie, og # 8217; har spikret. Jeg elsker sine produkter, spesielt deres Stretch Style Cream Og Skyll balsam.

Adwoa skjønnhet

Når jeg spør venner, råd til hårpleie, er Adwoa den første av listen. De har også en entusiastiske anmeldelser fra følelser av YouTube Natural Hair AS Prettywitty77 Og Onesmartfro.

Denne linjen for nøytral hårpleie i forhold til kjønn er for alle modeller og teksturer av krøllete. En viktig ting å merke seg er at de fleste av deres produkter er utviklet spesielt for naturlig og krøllete hår.

Triks

Fenty Beauty

Nesten alle har hørt om Fenty Beauty. Mange har prøvd det og tilbe ham. Fenty Beauty har mest variert utvalg av foundation nyanser jeg noensinne har sett.

At du tror det eller ei, jeg fant min skygge online! Risky, jeg vet, men det er så bra Fenty.

Jeg elsker dem Mattemoiselle Plush Matte leppestift I & # 8220; drage Mami & # 8221; det er deres Gloss Bomb Universal Lip luminizer polske Lip I & # 8220; Fenty Glow & # 8221; og & # 8220; Glass Slipper & # 8221;.

Uoma Say What HVA ?! Fundament

Jeg brukte ikke dette produktet, men nesten alle mine fargevenner anbefaler det for alle hudtyper og nyanser.

Uoma Foundation er tilgjengelig i en rekke nyanser nesten like bredt enn god skjønnhet og er designet spesielt for fet og blandet hud (rett i min smug!). Jeg liker også å bruke naturlige ingredienser som tomatekstraktet og bærene for å belyse huden av.

Hue svart

Hue Noir ble grunnlagt av en svart kvinne kjemi og forvaltes av alle kvinners kvinner som inkluderer de forskjellige behovene til svart hud. De Burri for lepper De er sterkt anbefalt, og deres produkter har en rimelig pris.

Skritt å gjøre

Selv om den siste presset mot de mest inkluderende skjønnhetstrendene var en god start, er det fortsatt en fin po & # 8216; av arbeid som må gjøres for å styrke fargefolk.

I mange tilfeller, begrepet & # 8220; inclusive & # 8221; Den brukes som et ord D’rekkefølge i skjønnhetssektoren for å øke salget. Ofte, C’det er veldig lite fulgt.

Store skjønnhetsselskaper må gå på vei ved å integrere etnisk og rasemessig forskjellige modeller i kampanjer. For å utvikle virkelig inkluderende produkter, må de ta de viktigste ledere beslutningstakere som er svarte.

Skjønnhetsjournalister må også ta ansvar for å fremme # 8217; inkludering, Dell’Egenkapital og diversifisert representasjon i skjønnhetssektoren.

Inntil dette ikke skjer, vil skjønnhetstrender ikke bare fortsette å innløse farge kvinner, men de vil fortsette å undertrykke oss.

I mellomtiden må svarte kvinner ikke enige om ikke å bli sett. Vi kan skape våre skjønnhetsstandarder som reflekterer og feire våre autentiske og unike forskjeller som støtter merkene som virkelig ser oss.

Dr. Maia Niguel Hoskin er frilansskribent basert i Los Angeles, universitetsrådgivning Universitetsprofessor, offentlig høyttaler og terapeut. Han skrev på spørsmål knyttet til Strukturell rasisme og fordommer, Kvinnelige problemer, Undertrykkelse E mental Helse I akademiske publikasjoner og ikke som vox.