Som Pole Dance endrer samtalen om sensualitet

Kritikere sier at engasjerende i den sensuelle bevegelsen betyr å bli underlagt. De er ikke D & # 8217;.

Del på Pinterest

Jennifer var ca 60 år gammel da han kom til min poledansstudie. To uker før skrev han meg en e-post.

Jeg nølte med å prøve en pole dans kurs, bekymret for hva andre ville ha tenkt på meg & # 8221; skrev. & # 8220; men jeg har vært for lenge bekymret for hva folk tenker på meg, og nå vil jeg gjerne registrere meg.& # 8221;

I studien gjør det tre små skritt og stiger fra gulvet. Hennes hår D’sølv utvides, suspendert i # 8217;.

Når tærne berører gulvet igjen, ler du. Tverrlignende som lyn mot sementet i rommet i industrielt studio.

Hoppe opp og ned i min lille shorts fra enhjørning, strekker armen til henne for å gi fem. Våre palmer slam og hun trekker meg innvendig for en klem.

& # 8220; ce l’vi har gjort!?& # 8221; utbryter.

& # 8220; Vi gjorde det.& # 8221; Jeg smiler igjen.

Dette er min jobb, a Bedrift jeg drømte om å bygge I 5 år etter å ha blitt advokat i oppstart i San Francisco teknologiske scene.

Som en konkurransedyktig profesjonell danser, instruktør og eier av to studier, møtte hundrevis av mennesker hver måned som de bestemte seg for å lære poledans.

Det er mange grunner til at folk prøver. Noen kommer for en flott trening eller fordi en venn trakk dem. For noen er det ren nysgjerrighet.

Andre prøver dem fordi de har hørt at Pole Dance gir makt. Og de har rett.

For meg og tusenvis av andre som elsker denne merkelige og ekstravagante sporten der vi kaster oss rundt et 45 mm rustfritt stål, har poledansen av magi.

Pole Dance er en feminist?

Mange tror at rekreasjonspoledansen er inkarnasjonen av alt som er galt i sexitivitet.

Kritikere sier at det er objektiv, også knyttet til historien til polo-strippingen som skal betraktes som kunst eller sport. I hvert fall i Polenes verden trodde jeg at vi hadde utviklet seg utover disse kritikkene, selv kommer til å hedre strimlerne som har utholdt vanskeligheter og åpnet veien til vår sport.

Så J.Polen danset inne i henne Dell’Super Bowl 2020 intervall. Debatten om og ikke å styrke poledansen kom plutselig tilbake til rampelyset.

Noen kritikere sier at engasjerende i en sensuell bevegelse betyr å være subjugert og fratatt makt. De er ikke D & # 8217;.

Pole Dance hjalp meg og mange av elevene mine til å omdefinere & # 8211; til våre forhold & # 8211; Hvilken seksualitet betyr for oss. Vi må bestemme hva som får oss til å føle oss bra, det som gjør oss til å føle oss i live.

Det er en bevegelsesstil som hjelper mange mennesker til å forsterke vår indre styrke. Studenten til poledans og fleksibilitet Michael Pope sier: For meg, for meg, var den fysiske aktiviteten en kanal av deteksjon av selv- og vekst & # 8221;.

Sport, fitness, bevegelse, dans: Alle disse tingene har historisk hjulpet folk til å finne en kraft i seg selv at de ikke visste hvordan de skulle ha.

Ofte hender denne kraften til andre områder av livet. Jeg så elevene å finne motet til å prøve et risikabelt trekk, bare for å oversette det motet til å be om en økning eller starte en «aktivitet på egen hånd.

Når elevene finner den styrken i dem, går han ikke bort.

Hva skiller poloen

En stor forskjell mellom poledans og andre idretter er ganske åpenbart: danserne bærer vanligvis ikke mye.

Polen krever at elevene ser på speilet mens de trener. Som de får styrke i deres triks og fluiditet i dansen, går de ofte fra å kritisere sine kropper til & # 8220; wow, se hva kroppen min kan gjøre!& # 8221;

The & # 8220; wow & # 8221; Det skjer med polere av alle former og størrelser. L’enfase av & # 8220; wow & # 8221; Det er på evnen til å mestre de tekniske bevegelsene og se fantastisk ut mens du gjør det, uavhengig av typen kropp.

L’instruktør av Pole Dance Janet Cee sier: «En ting som gjør Pole forskjellig, er den enkle som du kan legge merke til og prøve en følelse av realisering. Om det er en blokk av det ytre benet eller en Iron X, Bevegelsene virker alle ting som menneskekroppen ikke skal kunne gjøre! Mange andre idretter har ikke denne faktoren WOW & # 8220;.

Stiftet av Pole Dance Julie sier: «For meg var polen en dyp helbredelse for den posttraumatiske stressforstyrrelsen som jeg har i forhold til det seksuelle traumer jeg bodde i mine tidlige voksne. Det er ikke at jeg kom til polen uten kraft, men jeg spurte tillatelse til meg selv, ikke noen andre, for å kreve min makt. Hva er studier av Pole Dance and Pole Dance å gi deg plass til å finne din kraft inne i deg & # 8220;.

Julie er ikke alene.

Jeg har hørt mange historier om folk som har lidd seksuell vold i livet deres og snakker om hvordan polens sensuelle fysikalitet har hjulpet dem med å kreve en del av seg selv at han tidligere følte seg stjålet.

I denne forstand kan rekreasjonspoledansen være et kjøretøy som hjelper folk med å finne sin styrke og kjærlighet til seg selv, en ting kanskje begravet, men veldig livlig i oss alle.

Handler om folk

Mens mange ser Pole Dance som noe å prøve en gang på en bachelorette-fest, bruker mange år med sine liv til å trene ukentlig, selv daglig, i sport.

Noen forblir med polen fordi de trener for en poledansløp. Noen forblir for spikring av nye triks. Mange forblir fordi, som for meg, føles Pole Studio hjemme.

Jeg vokste opp i en kirke der medlemmene kunne se hver uke og Polarsamfunnet fyller mitt hjerte som kirken en gang. Dette er mitt folk, de som gleder seg til å dingle sine kropper opp ned i # 8217;.

En av de viktigste aspektene av Pole Dance, utover glede av bevegelse, er at det er et fellesskap av folk som deler kjærligheten til en sport som fortsatt er langt fra’å bli kulturelt akseptert.

Mange rekreasjonskonkurransedyktig dansere unngår å nevne det. De publiserer ikke videoer eller bilder av Pole Dance eller snakker om Pole Dance på en veldig åpen måte.

I stedet sier de at de går til leksjonen om gymnastikk eller danser når folk spør ham.

Polers samfunnet er nært fordi de stoler på # 8217; en av # 8217; andre for å opprettholde rommet, ofte i stillhet eller i personvern, i en verden som lever høyt. Å lage venner med andre betyr å betro dem noe undertøy.

Arbeide med en poledansinstruktør betyr å stole på at de bokstavelig talt løfter deg i luften og beskytter deg mot fossen på hodet.

Løfting, spotting og selvsikker og konsensuell berøring er en viktig del av det som gjør Polarsamfunn så United.

Men Pole Dance and Pole Dance Community lærer meg nye ting hver dag.

Ri

Hvis du føler deg nervøs alt’ide om å prøve Pole Dance, her er noen forslag og triks som fungerte for andre:

  • Rekruttere en venn. Mange studenter følger sin første leksjon med en venn, en arbeidskollega & # 8230; Noen bringer også en forelder!
  • Prøv å ta en privat leksjon. De fleste studioene tilbyr private pole dans leksjoner bookes online eller e-post.
  • Husk at de fleste nye studenter er nervøse. Du er ikke bare hvis du føler deg sjenert. Hjelp Husk at folk vanligvis er konsentrert på et forsøk på å lære at de vanligvis ikke ser på deg. I de fleste klasser deltar vi alle sammen!
  • Prøv en virtuell leksjon. Det er mange online leksjoner som fokuserer på gulvet du kan prøve fra komforten og personvernet til ditt hjem. Mange vurderer grunnleggende om lav strøm, som er bevegelsen inspirert av polen. Sjekk ut Den levende streaming av studioet mitt ta en!

Nesten alle er litt & # 8216; nervøs første gang. Ikke la dette hindre deg i å oppleve hva denne unike sporten har å tilby.

Amy Bond er en forfatter, eier av en liten bedrift og danser av Pole Dance basert i San Francisco, California. Han skriver for tiden en Memoir-bok med tittelen «8220; bli California & # 8221;. Når det ikke er poledans eller skriver, tilbringe sin fritid for å forsvare asylsøkere som en pro bono advokat.