Som livets perler lærte meg å omfavne kroppen min til enhver størrelse

Del på PinterestFoto av Kim Wong-Shin. Perler av Bee stoppet. Hver stein representerer setninger. For eksempel bærer Rose Quartz energien til kjærligheten, for uttrykket & # 8220; Jeg elsker deg & # 8221;. L’grønn adventurin bære takknemlighet energi for setningen & # 8220; takk & # 8221; og så videre.

For nesten et år siden bestilte jeg mitt første par perler med post. & # 8220; spent & # 8221; Det ville vært en eufemisme. På den tiden hadde jeg ingen anelse om hvor mye de ville ende opp med å lære meg, men i det øyeblikket var jeg sikker på at tråden av perler ville få meg til å føle meg vakrere.

Perlene i livet er et tradisjonelt tilbehør for kvinner i mange afrikanske kulturer. De er laget av glassperler på en tråd.

Jeg møtte dem for første gang da jeg studerte på «8217; i utlandet i Ghana, hvor jeg er et symbol på femininitet, modenhet og sensualitet. De blir ofte holdt private, bare for å bli sett av de valgte partnerne. Andre afrikanske kulturer forbinder også perlene i livet med fruktbarhet, beskyttelse og andre betydninger.

År senere oppdaget jeg at perlene i livet var populære også i USA. Kvinner her bærer dem av mange grunner, men ornamentet er trolig den vanligste. Tross alt er det første formålet med perler skjønnhet. De får deg til å stoppe og beundre deg i speilet, sidene plutselig sensualitet.

Da mine perler er kommet, festet jeg umiddelbart dem rundt livet, og jeg beundret speilet mitt, svingende, dans og poserer. Har en tendens til å ha de’effekten på folk. Jeg så skjønnheten jeg ikke så # 8217; nå.

At’entusiasme varte i omtrent en dag

Etter å ha hatt dem om natten måtte jeg innrømme det: mine perler i livet var for små. Magen min var litt vokst siden jeg møtte omhyggelig mitt liv før # 8217; kjøp. Nå kom mine perler inn i huden min. Jeg sugde magen min og jeg følte meg skuffet.

Den nest vanligste grunnen til at folk bærer perler i live er for vektstyring. L’intensjon er at mens perlene ruller opp på livet, kan de bli oppmerksomme på at magen vokser, og derfor kan en person gjennomføre handlinger for å krympe.

Men jeg ville ikke gå ned i vekt. Hvis bare, ønsket jeg å øke vekten.

Mine perler har rullet opp over navlen min, og da jeg sjekket speilet, la jeg merke til at magen min virkelig stikker ut. Det gjør det ofte. Jeg hatet det da jeg så magen i speilet.

Kjempe med depresjon og # 8217; angst og mat er en av de første delene av selvbehov som forsvinner når min psykiske helse lider.

Når min midje strammet, følte jeg vrede for min fremspringende mage. Men når & # 8220; det var klart ment at jeg ikke hadde spist nok. Min vekt svinger regelmessig og visste at det virkelige problemet ikke var min mage som stikker ut.

Og så, i stedet for å prøve å tilpasse magen til perlene i livet, kjøpte jeg en forlengelseskjede som gjør at jeg kan justere perlene slik at du tilpasser meg magen. Jeg finner meg selv tilpasse nesten hver dag, noen ganger flere ganger om dagen.

Når mine perler er ganske løs, er det en snill påminnelse om at jeg sannsynligvis hoppet over måltider. Når magen min utvider, vel, bare strekk tauet og jeg føler meg fortsatt vakker.

I stedet for vrede, lærte jeg å knytte perlene i midjen som strammes med en følelse av realisering. Jeg matet meg selv i dag. Jeg er full og matet.

Uansett størrelsen på magen min, føler jeg meg vakker når jeg ser på kroppen min i speilet, og det er alt takket være perlene: deres farge, måten de sitter på livet, måten de får meg til å bevege seg og veien i de få meg til å føle meg inni.

Den kraftige leksjonen på’virkelig Amor er kjent for mange kvinner iført perler

Ja, perler er populært kjent for vektstyring. Men mer og mer, de er i stedet brukt for kroppspositivitet.

En kunstner av perler i midjen og vennen til en venn, Ebony Baylis, iført perler i live i nesten fem år og produserer det i omtrent tre. Da han begynte, møtte han mange som trodde at perlene var bare for magert folk eller folk som prøvde å gå ned i vekt.

«For meg har bruk perler i livet aldri vært i mitt kroppsbilde. Jeg elsket deres skjønnhet og følelse & # 8220;, sier ebony. «Men jeg lærte av de jeg opprettet dem. For dem får det dem til å føle seg sexy og lette i huden deres. De elsker det faktum at det ikke er begrenset og kan forandre dem eller fjerne dem, i stedet for å føle at de trenger å tilpasse seg en stil eller en størrelse & # 8220;.

En annen venn, kanin Smith, iført perler i live i over fem år. Han fikk sitt første par etter at hans selvtillit hadde nådd et lavt punkt.

«Hver gang jeg så på meg selv i speilet, følte jeg meg stygg og utilstrekkelig. De delene av meg som utstikket eller svulmet, fikk de meg til å kutte dem, sier han.

«Min svigerinne foreslo at du føler perlene i midjen, og jeg bodde rett ved siden av det afrikanske markedet, så jeg gikk for å kjøpe dem. For første gang likte jeg utseendet på håndtakene mine på # 8217; kjærlighet. Og jeg følte meg sexy, ikke fordi jeg nettopp hadde mistet vekten (som var den eneste veien før), men fordi jeg så kroppen min under et nytt lys, bare COM’det var. & # 8220;

Hvit Santini Det produserer perler for livet fra september 2018. Han skjønte sitt første par for seg selv, delvis fordi mange selgere ville betale ekstra for såkalte perler & # 8220; pluss størrelse & # 8221;.

«De forandret livet mitt. Jeg føler meg sexy, jeg føler meg trygg og fremfor alt, jeg føler meg fri, «sier White.

«Jeg gjør ofte fotografiske tjenester på & # 8216; Elske din egen’For å minne meg om at jeg er søt AF, og jeg må si at livet perler har økt tidspunktet for & # 8216; Me’eksponensielt. De er så sensuelle uten noen innsats. De rooted meg selv på en måte jeg ikke visste at jeg trenger. Noe som trekker meg tilbake i kjernen min og i livmorområdet mitt. & # 8220;

Hvit produserer perler for en rekke kunder. Noen av dem bruker dem som hun gjør & # 8211; Å utdype deres forhold til kroppene sine. Noen, uunngåelig, de bruker dem også til å gå ned i vekt. I alle fall er dens intensjon for handel den samme.

«Min midje er bestemt til # 8217; virkelig kjærlighet og helbredelse. Jeg lager dem og opprettholder disse «8217, intensjonen mens jeg skjønner», sier. Hver gang jeg føler dem mens jeg beveger meg i løpet av dagen eller når jeg spiser, eller når jeg går i dvale, tenker jeg på at jeg skal elske og ta vare på meg selv.& # 8221;

«Når jeg forbereder dem til andre, selv om de er ment som vekttapindikatorer, opprettholder jeg fortsatt den samme intensjonen under skapelsen. Det er derfor folk kommer til meg for å gjøre dem nå, for helbredelse og beskyttelse. & # 8220;

For så enkelt tilbehør, holder midjeperlene så mye kraft

En kropp, en størrelse og et skjema som endres, er ganske enkelt med territoriet til # 8217; menneskeheten. Du vil være vakker uansett. Dette er hva livets perler lærte meg.

Nylig sprang jeg ved et uhell min perler i live, så jeg utsetter dem alle’artist for å fikse det (skrik alle’Bee stopp!). Å være uten perler i mer enn en uke nå, føler jeg meg ganske naken, som om en del av meg manglet.

Jeg er glad for å si at leksjonene i livene i livet ikke forlot meg, selv uten perler.

Kroppen min er vakker & # 8211; Når magen min strekker seg ut, når livet mitt er for lite og selv når det er et sted i midten. Livets perler ikke gjør kroppen min vakker. Jeg er bare en bedårende, alltid tilstede påminnelser om at jeg er.

Kim Wong-shing er en New Orleans forfatter. Hans arbeid omfatter skjønnhet, velvære, relasjoner, popkultur, identitet og andre emner. Baslines hos menn’S Helse, Hellogiggles, Elite Daily and Go Magazine. Han vokste opp i Philadelphia og deltok på Brown University. Nettstedet er Kimwongshing.com.