Som l & # 039, svarte våre hudpleieproblemer og har endret en sektor

Del på PinterestDesign av Ruth Basagoitia

Folk anser fortsatt på søket etter skjønnhet en overfladisk handling? På 13 fulgte jeg en streng hudpleie rutine i lukkede dører. Men utad, min eneste personlighet, fra Quicksilver skjorter til Avril Lavigne’s Hair, nektet fysiske skjønnhetsstandarder. Skjønnhet, som jeg hadde tenkt på middelskolen, var overfladisk og økonomisk.

Men aldring, skjønnhet, spesielt min hudpleie rutine, har blitt en sikkerhetskilde.

Mens du prøver å finne samfunnet mitt ALL’Universitetet, mitt hud forblir det samme. Da jeg studerte på i utlandet i London, og jeg nektet en sigarett fra en vellykket dramatiker, noen år yngre enn meg, sa du: «Selvfølgelig røyker du ikke. Din hud er for vakker. & # 8221; Da jeg begynte å røyke på grunn av et høytrykksstadium, hadde min hudpleie rutine fortsatt rekkefølge i mitt kaotiske liv til Los Angeles.

I løpet av de siste to årene skjønte jeg at skjønnhet er sjelden et egoistisk ultimate mål. For de fleste jeg kjenner og for hundretusener som jeg nesten oppdaget, er skjønnhet en lang reise der vi møter flere helbredende stier. En rutine blir behandlet, utviklet og implementert i håp om å redusere den mentale belastningen at reaksjonen av mennesker til våre forestillinger tar på oss.

På en måte er det et spørsmål om samtidig å redusere verdien de har & # 8220; og øke tilliten vi har i oss selv. Vi blir stadig bombardert av meldinger som vi ikke trenger rynker eller bare noen få rynker & # 8220; Happy & # 8221; å virke naturlig; Større lepper eller kjøttfulle lepper på en umerkelig måte; Høyere kinnben eller kinnbenet uthevet.

En tilstand er aldri bare l’akne. Med alle hudproblemer, er det lag å bære, stigmas som fordyper seg under huden vår og overbeviser oss om at vår kjerne er ufullkommen til huden vår er.

Skjønnhet, og spesielt skjønnhet gjennom kontroll, er ikke lett

Alle som brukte fem minutter på Sephora, vet hvordan overveldende det er å velge hudpleie. Du kan skrive inn med et problem i tankene, prøve, teste og lese l’liste over ingredienser til sansene dine er overveldet. Men til slutt oppdaget jeg at alle merker og produkter ropte samme melding: & # 8220; Jeg jobber!& # 8221; Og blant alle de visuelle skrikene, er det vanskelig å dechiffrere nøyaktig fordi jeg burde stole på kopien.

Jeg er basert på råd og omtaler, utvalgsstørrelse og min portefølje. Jeg vil følge familiemodellen som de fleste hudpleie og sminkeentusiaster er kjent: Jeg søkte, testet og fremfor alt estimert.

Og så L’vanlig Han ba oss om å vurdere hudpleie annerledes.

[Etter det vanlige] Mange flere forbrukere var interessert i vitenskapen ved foten av driften av hudpleieprodukter og C’det var mye mer forespurt enn mer teknisk kunnskap og # 8221; sier Michelle Wong, Blogger of Fame bak stedet for vitenskapelig skjønnhet Laboratorie Muffins.

Denne oppmerksomheten til de enkelte ingrediensene var begynnelsen på en ny trend (det kunne sies fra bommen av den pedagogiske subreditten av reddit Hudpleieavhengighet, hvorfra mange skjønnhetsbutikker har lånt for å skape utøvende historier) for å forstå hvordan vitenskap, ikke L’hype, kunne gi svaret på en sunn hud.

Før vi nedsenker oss i det vanlige, må vi gjenkjenne Brandon Truaxe

Truaxe, hjernen bak det vanlige og hans morselskap, deciem, døde på # 8217; begynnelsen av dette året. Selv mot slutten av sitt liv var han best kjent for sin oppførsel på sosiale medier, hans oppstigning til berømmelse og alle «8217; Beauty Industry er amerikanske drømstopp. (For nyhetene, Truaxe var kanadisk, men dikterende den internasjonale kulturelle effekten krever ofte suksess i USA.)

Ifølge angivelig nærmet Truaxe markedsføring annerledes enn andre skjønnhetsmerker eller hudpleie. Andre (time) travasy, Det vanlige har ikke brukt penger til reklame, unntatt på sosiale medier. Truaxe har også notorisk nektet status quo, ringer skjønnhetsindustrien & # 8220;en bedrager. & # 8221;

Og han gjorde sine produkter for å gjenspeile denne overbevisningen. Fra emballasjen til markedsføring av en enkelt ingrediens har Truaxe forstått hva vi vil til slutt når vi utvider i hudpleie: forbrukertillid.

Mens Wong bemerket en forskjell i måten forbrukerne nærmer seg skjønnhet, ser han også en endring i måten andre merker markedsfører sine produkter. & # 8220; første C’var varemerker som markedsførte basert på de vitenskapelige fordelene med deres ingredienser, men C & # 8217, var mye mer oppmerksomhet på de enkelte ingrediensene og på hva de gjør & # 8221; sier.

Også ALLE’Interiør av de andre merkene av Deciem (Niod, Hylamid, Håndkjemi, for å sitere 3 av 10), ingen fokuserte på markedsføring av en enkelt ingrediens. Videre var de ikke et økonomisk svar på eksperimentering og forskning. Hvis skjønnhet gjelder kontroll i hver enkelt passasje, kan merker ikke bare love et sluttmål. De må også gjøre det tilgjengelig fra starten.

Og det er slik det vanlige hjalp oss med å forstå skjønnhet så mye mer

Hopping på vognen med den vanlige send en annen melding fra # 8217; å være en fan av noe annet skjønnhetsmerke. Han endret spillet av tips på produktene fordi han ikke begrenset tilgangen til folk til en sunnere hud. Når jeg anbefaler sin hyaluronsyre, trenger jeg ikke å få vennene mine til å hørt som om svaret var ute av budsjettet. De kan ta en titt på pakken og forstå hva produktet kjører.

Wong er enig i at dette har vært en suksessfaktor i den vanlige tilnærmingen: Jeg tror de to viktigste årsakene var den lave prisen gjorde de aktive ingrediensene mye mer tilgjengelige, så antall forbrukere som er interessert i å prøve ingredienser for den mektigste huden Pleie har økt og at navnene på produktene ikke har unngått teknisk terminologi, så alle har fått mye mer kjent med navnene på ingrediensene og # 8220;.

Til slutt, det vanlige appellerer til mentaliteten av endelige velvære & # 8211; Ta informerte helsemessige beslutninger & # 8211; Men de tilbyr også folk sjansen til å glede seg over det som gjør hudpleie morsomt: eksperimentere og bruke.

For $ 50, kan jeg overordne og teste fem forskjellige produkter og oljer. Jeg kan bli med en flaske med en enkelt ingrediens og forstå om det virkelig fungerer. Og i så fall, nå vet jeg hva jeg skal se etter i andre produkter, og jeg føler meg smartere med kjøpene mine.

Men mer enn noensinne, har det vanlige endret måten skjønnhetsmerkene kommuniserer med oss

& # 8217; Det var også en sterk økning i varemerker som markedsfører ved hjelp av patina på & # 8221; Science & # 8220; å prøve å legitimere, selv når vitenskapelig bevis ikke støtter det de sier & # 8221; advarer Wong. & # 8220; C’er også en økning i merkevarer som instruerer folk på hudpleie vitenskap og de har feil.& # 8221;

Et eksempel som kommer i tankene er oppstigningen av CBD og merkene som bruker begrepet «sativa cannabis frøolje og # 8221;. Aldri si hamp olje, som ikke er det samme som CBD eller CBD av hamp, og setter ordet cannabis ved siden av ord som & # 8220; høye & # 8221; eller bilder eller en marihuana plante, l’intensjon er misvisende.

Men jeg tror det er fortsatt kumulative fordeler i denne endringen.

Som tenåring skjønte jeg at ren er magi & Klar var løftet om at han ville rydde huden min. Som en leser informert, vet jeg at det er på grunn av hovedbestanddelen salicylsyre.

I dag er den aktive ingrediensen ikke tapt i den fine utskriften. Er ofte fremhevet foran og til senteret på flasken, hvis ikke i tittelen på selve produktet. For eksempel, når du besøker Ren nettside & Klar, Du møter en kunngjøring som har de viktigste ingrediensene i sin siste linje, sitron og vitamin C.

En annen av mine favoritt og nyeste merkevarer for hudpleie, Reissue, Det har vokst eksponentielt nær Instagram gjennom produktene og ingredienserutdanningen.

Som forbrukere blir smartere og mer oppmerksomme på å skape sine forventninger, vil skjønnhet bli mindre overfladisk.

Og tross alt, så’er skjønnhet hvis ikke glede?

Finne glede, både i rutinen og i remodeling, er ikke overfladisk. Hvis du oppfatter det som et mer søk, kan du også se det som en sporing for mindre: mindre smerte, mindre byrde og mindre stress. Det jeg vet om det vanlige, som et informativt merke, ga det til meg.

I sin lave kostnader fikk jeg mer økonomisk frihet; Gjennom sitt tilbud om en enkelt ingrediens, måtte jeg bli kreativ; og med beskrivelsene som ble støttet av vitenskap, ble jeg mer intelligent om hva jeg setter på huden min.

Det vanlige var vellykket og endret måten millioner av mennesker deltar i skjønnhet fordi Truaxe sa at helsen til huden vår er noe mer enn et overfladisk mål.

Christal Yuen er en Healthline Publisher som skriver og endrer innhold som dreier seg om sex, skjønnhet, helse og velvære. Det er stadig på jakt etter måter å hjelpe leserne for å smake på din egen reise til helse. Du kan finne den på Twitter.