Som jeg lærte datteren min til å motstå kulene

Del på Pinterest

I fjor sommer, kom til lekeplassen på en vakker dag, min datter oppdaget umiddelbart et barn i nabolaget som han ofte spilte på. Han var begeistret av det faktum at han var der, slik at de kunne nyte parken sammen.

Mens vi nærmet barnet og hans mor, oppdaget vi umiddelbart at han gråt. Datteren min, å være sykepleieren som er, har blitt veldig bekymret. Han begynte å spørre ham hvorfor han var sint. Barnet svarte ikke.

Akkurat som jeg skulle spørre hva det var C’Det var galt, en annen liten gutt kom til å reise og ropte: & # 8220; Jeg slo deg fordi du er dum og stygg!& # 8221;

Se, barnet som gråt ble født med en vekst på høyre side av ansiktet. Datteren min og jeg snakket om det hele gangen, og jeg var alvorlig å vite at vi ikke er dårlige med folk fordi de virker eller oppfører seg annerledes enn oss. Han forpliktet ham regelmessig til å spille for alle «8217; sommeren etter vår tale uten å anerkjenne at noe virket annerledes i ham.

Etter dette uheldig møtet, forlot moren og hans sønn. Datteren min klemte ham raskt og fortalte ham ikke å gråte. Jeg varmet mitt hjerte for å se en så søt gest.

Men som du kan forestille deg, så på dette møtet hevet mange spørsmål i datterens sinn.

Vi har et problem her

Ikke lenge etter barnet dersom han gikk, spurte han meg hvorfor moren til’Andre gutt lar ham være dårlig. Han innså at han var det motsatte av det jeg hadde fortalt deg før. Dette var det øyeblikket jeg skjønte at jeg måtte lære dem ikke å løpe bort fra mobbene. Mitt arbeid som mor er å lære dem hvordan man skal undertrykke mobbene, slik at det ikke er i en situasjon der hans tillit er ødelagt av handlingene til en «8217.

Selv om denne situasjonen var en direkte konfrontasjon, er sinnet til et førskolebarn ikke alltid utviklet nok til å merke seg når noen er subtilt blinding det eller ikke er snill.

Som foreldre, noen ganger kan vi føle oss så langt fra våre erfaringer D’barndommen at det er vanskelig å huske com’det var å være et offer for mobbing. Faktisk glemte jeg at mobbing kunne allerede skje fra # 8217; asyl til jeg opplevde den uheldige ulykken på lekeplassen om sommeren.

Da jeg var barn, snakket vi aldri om mobbing. Jeg ble ikke lært for meg hvordan jeg kunne gjenkjenne eller stoppe en mobbing umiddelbart. Jeg ønsket å gjøre det bedre fra datteren min.

Hvor ung han er fordi barn forstår mobbing?

En annen dag så jeg datteren min bli snubbet av et barn i sin klasse til fordel for en annen venn.

Han brøt mitt hjerte for å se ham, men datteren min hadde ingen anelse. Han fortsatte å prøve å delta i moroa. Selv om dette ikke nødvendigvis er mobbing, minnet det meg om at barn ikke alltid kan decipør når noen ikke er snill eller korrigert med dem i mindre åpenbare situasjoner.

Senere den kvelden snakket datteren min om hva som hadde skjedd og fortalte meg at han følte at barnet ikke var snill, akkurat som barnet i parken ikke var. Kanskje vi ønsket litt & # 8216; å behandle det som hadde skjedd, eller han hadde ikke ordene til å bli med i øyeblikket da hans følelser ble skadet.

Fordi jeg lærer datteren min skal umiddelbart undertrykke mobbene

Etter begge disse ulykkene diskuterte vi hvordan vi skulle forsvare deg, men fortsatt være snill i prosessen. Åpenbart måtte jeg sette den i førskolevilkår. Jeg fortalte henne at hvis noen ikke var snill og det gjorde henne trist, burde han fortelle ham. Jeg påpekte at det å være dårlig er ikke akseptabelt. L’Jeg sammenlignet med når du blir sint og skriker meg (vi er ærlige, hvert barn blir sint på foreldrene sine). Jeg spurte henne om jeg likte dem hvis jeg fortalte henne mot det. Han sa: & # 8220; ingen mamma, dette ville skade mine følelser & # 8221;.

I denne alderen vil jeg lære dem å ta det beste i andre barn. Jeg vil at han skal forsvare seg og fortelle dem at det ikke er godt å få henne til å føle seg trist. Lære å gjenkjenne når noe gjør vondt nå og forsvare deg selv fra seg selv å skape en solid base for måten den styrer mobbingen av mobbing når den vokser.

Resultatene: Min førskole datter har nettopp motstått en mobbing!

Ikke lenge etter å ha diskutert at det ikke er bra for de andre barna, gjør det trist, jeg så datteren min fortalte en jente på lekeplassen som skyver henne ned, var ikke søtt. L’Han så direkte inn i øynene, da jeg lærte henne å gjøre, og sa: Ikke press meg, det er ikke søtt!& # 8221;

Situasjonen er umiddelbart forbedret. Jeg gikk for å se på dette’andre jenter som har overhånden og ignorerer datteren min for å inkludere den i spillet i skjul og søke det som spilte. Begge jentene har det gøy så mye!

Del på Pinterest

Så fordi det er viktig?

Jeg tror fast at vi lærer folk hvordan jeg skal behandle oss. Jeg tror også at mobbing er en dobbel sans vei. Så vidt vi aldri liker å tenke på våre barn som mobbene, er sannheten hva som skjer. Det er vårt ansvar som foreldre lærer våre barn hvordan å behandle andre mennesker. Som jeg fortalte datteren min å forsvare seg og la et annet barn vite når barnet da # 8217; de gjorde trist, det er like viktig at det ikke er deg å gjøre et annet barn trist. Det er derfor jeg spurte henne hvordan hun ville høre om jeg fortalte henne mot det. Hvis noe gjør det trist, bør det ikke gjøre det til noen andre.

Barn form oppførselen de ser hjemme. Som en kvinne, hvis jeg tillater meg å være et offer for mobbing av mannen min, er dette eksemplet som jeg vil gi datteren min. Hvis du kontinuerlig skriker mannen min, er Monster også bra å være dårlig og gjør mobben med andre mennesker. Start med oss ​​som foreldre. Åpne en dialog til ditt hjem med barna om hva som er og er ikke en akseptabel oppførsel for å vise eller akseptere fra andre. Bevisst, prioriterer å gi hjemmet som du vil ha barnemodellen din i verden.

Monica frosse er en mor som jobber som han bor i Buffalo, New York, med sin mann og hennes datter på 3 år gammel. Han har en MBA i 2010 og er for tiden markedsføringsdirektør. Har en blogg opp Omdefinere moren, hvor det fokuserer på empowerment of other kvinner som kommer tilbake til jobb etter å ha hatt barn. Du kan finne den på Twitter Og Instagram hvor det deler interessante fakta på # 8217; å være en mor som jobber og så videre Facebook Og Pinterest hvor det deler alle sine beste ressurser for å håndtere livets liv.