Som jeg fortalte min partner av min hiv

Det var februar 2013, og jeg var alene hjemme i Atlanta, Georgia. Selv om jeg gikk for noen sporadiske avtaler her og der, hva jeg virkelig ønsket var noen som falt galt, ble forelsket og dypt. Men det virket aldri som det ville ha skjedd.

Et par dager senere ringte en venn meg og ønsket å komme i kontakt med noen som gjorde et menneskelig interesse på ministrene, og trodde jeg ville være perfekt. Jeg la min venn gi nummeret mitt på prosjektlederen og et par minutter etter at telefonen min ringte.

& # 8220; Hei, jeg er johnny. Jeg kan snakke med David? & # 8221;

Han sa at vår vanlige venn hadde snakket om meg om meg, men han ville at jeg skulle beskrive meg med mine egne ord.

Mitt hjerte stoppet. Hva han ønsket å høre? jeg er kjedelig. Jeg skal jobbe, jeg går hjem for å spise alene og våkne hver dag for å gjøre opp igjen, tenkte jeg.

Etter ca. en’Nå som jeg fortalte ham om meg, bestemte jeg meg for å vende scriptet og spørre ham om hans personlige liv. Fortsetter å snakke, innså vi at seks timer hadde gått! Vi bestemte oss for å fullføre anropet fordi det hadde gått mye l’nå å gå til sengs. Men vi bestemte oss for å fortsette å snakke neste dag, neste dag og det neste, med hver samtale som varte ikke mindre enn seks eller syv timer.

Under disse samtalene, alt jeg kunne tenke var at det hørtes bra ut og kunne virkelig være noen som jeg kunne være interessert i dette prosjektet. Men jeg kunne ikke bidra til å spørre meg om han alltid ville ha ønsket å ha de langsiktige samtalene hvis han visste at jeg gjemte noe.

Jeg ville ikke fortelle ham på telefonen, men jeg visste at hvis vi hadde fortsatt å snakke, måtte jeg fortelle ham, og det ville vært ansikt til ansikt.

Møte for første gang

Vi bestemte oss for å møte til middag, og det var flott! Som vanlig var samtalen så god at jeg ikke ville at den skulle fullføre. For ikke å nevne det faktum at det var veldig hyggelig og intelligent. Det var for godt å være sant. Jeg trodde Ashton Kutcher ville komme ut, og han ville ha fortalt meg at jeg ville bli straffet for et øyeblikk ALLE’andre. Men ikke C’de var kameraer & # 8211; Bare to gutter som var åpenbart interessert i å vite så mye som mulig på andre.

Restauranten var intim, men ikke et bra sted å dele nyheter på min tilstand av hiv. Jeg bestemte meg for at jeg ville vente til slutten av’avtale for å fortelle ham. På denne måten, hvis han hadde reddet, ville jeg i det minste ha bodd en kveld med en fantastisk gutt uten fysisk samhandling.

Sannhetens øyeblikk

Når middagen var ferdig, inviterte jeg Johnny til huset mitt for å få samtalen. L’Jeg satt, jeg tilbød litt vin og jeg tenkte på meg selv, David, det er nå eller aldri igjen. Ikke la en god fyr som dette løper bort. Hvem vet når en annen vil ankomme? Kjedelig ham og det er det!

Før nervene mine tok det beste på meg, drakk jeg min vin og # 8217; Jeg sa.

«Jeg er ikke sikker på hvordan du tar det, men jeg føler at vi har blitt brakt tilbake mye i de siste dagene og C & # 8217, det er noe du trenger å vite om vi ønsker å gå videre. Jeg er hiv-positiv. & # 8221;

Han satt og så på meg. Jeg kunne bare forestille meg hva som tenkte eller prøver i det øyeblikket. Jeg ventet å stå opp og gå bort, og jeg ville ikke se ham igjen. Overraskende, det nøyaktige motsatt er vellykket.

«Du er ikke den første personen til å avsløre det for meg. Jeg vil sette pris på deg for å dele dette med meg / # 8220; sa.

Han spurte spørsmål om min helse, mitt følelsesmessige velvære og hadde virkelig sjansen til å møte meg utover viruset. Han tillot meg å snakke med ham om viruset og hva jeg gjorde for å holde min status ikke detekterbar. Jeg snakket om mitt regime og hvordan å jobbe i folkehelsen har gjort meg dypt oppmerksom på stigmaet og hvordan det kan oppfattes blant de som ikke er så informert.

Fem år senere ..

Da jeg fulgte ham til døren på slutten av den kvelden, ønsket jeg å klemme ham så lenge som mulig. Da, som et signal, stoppet det og omfavnet meg. Vi delte det mest intime øyeblikket til min hjemme dør uten å si noe. Hvis bare, hadde jeg møtt en ekstraordinær person som ville ha elsket meg uansett. Min tilstand av HIV har forandret noe.

Det prosjektet som han opprinnelig ringte meg på? Det skjedde aldri. Men jeg husker med kjærlighet dagen jeg møtte Johnny for mer enn fem år siden. Alltid vil forbli dagen jeg møtte L’kjærlighet i mitt liv og min nåværende kjæreste.

David L. Massey Og Johnny T. Lester De er partnere, innholdsskapere, relasjoner Influencer, menn D’Bedrifter og fans tilhengere og allierte av’HIV / AIDS for unge mennesker. De bidrar til Poz Magazine Og Real Health Magazineog har et branding / Imaging Boutique Company, HicLass Management, LLC, som tilbyr tjenester til en høy profil utvalgte kunder. Nylig lanserte duoen et luksuriøst luksusfirma Hiclass blandinger, hvorav en del av inntektene går til den unge mannutdanningen på # 8217; hiv / aids.