Som jeg fant tillit til å leve med depresjon

Depresjon kan være en av sykdommene som ødelegger mest selvtillit;. Det er en sykdom som gjør dine hobbyer og interesser dårligere, en sykdom som gjør vennene dine dine fiender, en sykdomsmating på lyset ditt gir deg selv bare med mørket. Likevel, med alt dette sa, kan du utstråle selvtillit selv om du bor hos depresjon.

Før du går videre, bør du vite at dette ikke er en selvhjelpsartikkel. Dette er ikke en artikkel & # 8220; Jeg kan forandre livet ditt om 10 dager & # 8221;. Snarere er dette en artikkel & # 8220; du er sterkere, lysere og mer fantastisk enn du tror, ​​så gi deg selv litt & # 8216; Credit & # 8221;. Jeg sier dette fordi det er det jeg lærte om meg selv.

Bipolar og I

Jeg bor med bipolar lidelse. Det er en psykisk sykdom med perioder med høy og lav bas. Jeg mottok diagnosen i 2011, og i løpet av årene lærte jeg mange håndteringsmekanismer om hvordan jeg skulle håndtere tilstanden min.

Jeg skammer meg ikke i det minste av sykdommen min. Jeg begynte å lide når jeg var 14 år gammel. Jeg utviklet bulimia, og jeg begynte å skade meg selv for å møte tankene som passerte meg for hodet mitt. Ingen visste hva som skjedde med meg fordi han bare snakket ikke om det i det offentlige. Det var helt stigmatisert, helt tabu.

I dag administrerer jeg en Instagram-konto for å markere psykisk lidelse og øke bevisstheten om forskjellige forhold, ikke bare for min. Selv om jeg trengte en sporadisk pause fra sosiale medier, hjalp det meg virkelig å finne styrke i øyeblikk av svakhet ved å koble til andre. Men hvis jeg fortalte meg at jeg ville ha fått sikkerheten om å elske ikke bare kroppen min, men selv mine dypere og mørkere hemmeligheter, ville jeg ha le i ansiktet. Meg selv? Vær trygg og fornøyd med meg selv? Ikke c’det er veien.

Kjærlighet trenger tid til å vokse

Men over tid ble jeg mer selvsikker. Ja, jeg har fortsatt å gjøre med lav selvtillit og negative tanker: de vil aldri forlate. Det tar tid og forståelse, men jeg lærte å elske meg selv.

Dette kunne ikke være lenger fra sannheten. Det faktum at du ikke bare går gjennom en psykisk lidelse, men du må også møte samfunnets stigma, det betyr at du er sterkere enn du tror. Jeg forstår perfekt at tillit og psykisk sykdom ikke går hånd i hånd. Du vil ikke våkne opp hver morgen følelse på toppen av verden, klar til å erobre hvert mål du angir for deg.

Det jeg lærte er å gi deg tid. Tillat deg selv å høre dine følelser. Tillat kreditt. Gi deg en pause. Gi deg selv fordelen med tvil. Og fremfor alt, gi deg selv l’kjærlighet du fortjener.

Du er ikke din sykdom

Det er lett å sette andre i første omgang, spesielt når du ikke føler deg trygg på deg selv. Men kanskje det er på tide for deg å vurdere deg en prioritet. Kanskje det er nå at det slutter å kritisere deg og gjøre deg et kompliment. Støtte og løft dine venner, for ikke deg selv?

Negative tanker i hodet ditt kan virke, men de er ikke. Jeg er din sykdom som overbeviser deg om de tingene du ikke er. Du er ikke ubrukelig, en vekt, en feil. Du står opp hver morgen. Du kan ikke komme deg ut av sengen, du kan ikke gå på jobb noen dager, men du er i live og i live. Du gjør det!

En applaus for deg!

Husk, ikke hver dag vil være fantastisk. Ikke hver dag vil gi deg fantastiske nyheter og fantastiske opplevelser.

Møte verden et høyt hode. Se livet i ansiktet og dì: & # 8220; Jeg forstår & # 8221;.

Du er fantastisk. Ikke glem.

Olivia & # 8211; eller Liv i Short & # 8211; Han er 24 år gammel, han kommer fra Storbritannia og en mental helse blogger. Elsker alt som er gotisk, spesielt Halloween. Det er også en stor lidenskapelig om tatoveringer, med over 40 så langt. Hans Instagram-konto, som kunne forsvinne fra tid til annen, kan bli funnet her.