Som et varmt bad kan eliminere en dags stress

Kanskje ikke C’Det er bedre Elixir av’soaking i varmt vann etter en lang dag. Mange av oss kan vitne til avslappende fordeler med å slappe av med et varmt bad, men du visste at det også kan bidra til å forbedre helsen din?

De fleste gamle kulturer har lenge trodd på helbredelsesvirkningen av vann;. Ligner på bevissthet, den japanske praksisen å engasjere seg i offentlige bad kjent som & # 8220; Feel & # 8221; Den brukes som en måte å rense både kroppen og sinnet. Selv om vi ikke har noen offentlige bad i USA, kan vi kunne få fordelene fra personvernet til våre hjem. Faktisk, i et moderne japansk hus, er dette kjent som & # 8220; Furo & # 8221;.

Nøyaktig, badekaret ditt kan være nøkkelen til å bokstavelig talt vaske smerten din.

L’Varmtvann er kurativ med passiv oppvarming

Den terapeutiske ritualen av badekultur i Japan er ikke begrenset til å rense seg fra fysisk smuss. DA & # 8220; OnSens & Natural Thermal Springs, til Sentos (offentlige bad) og Furos (private bad), fordyp deg i disse helbredende vannet, er en måte å rense fra daglig ånds smuss.

Din hud frigjør endorfiner som svar på # 8217; beroligende varmt vann på samme måte som de slippes ut endorfiner når du føler solen på huden og sier Dott. Bobby åpen, En hudlege basert i New York. Forklar at nedsenking av varmt vann kan være både terapeutisk og forfriskende fordi blodet øker til huden.

Selv et varmt bad kan bli bedre puster. Temperaturen på vannet og trykket på brystet øker lungekapasiteten og oksygeninntaket. Et økende antall forskning har vist at passiv oppvarming, hvordan å tilbringe tid på en badstue, kan også redusere risikoen for å ha en hjerteinfarkt, Å forbedre Glykemisk kontrollog bidrar også til å senke din blodtrykk.

I et øye som åpnes studere Publisert ALLE’begynnelsen av Quest’År, samlet forskerne data fra 14 deltakere og funnet at de fordyder seg i et varmt bad i løpet av en «8217; nå brent så mange kalorier (ca. 140) som En 30 tur minutter. Dette skyldes at varmtvannet gjør at du slår hjertet ditt raskere, noe som gir det en sunn trening. De fant også antiinflammatoriske og positive glykemiske svar som kan beskytte mot sykdommer og infeksjoner.

Et varmt bad av en varighet av en’nå kan hjelpe:

  • Redusere risikoen for hjerteinfarkt
  • Forbedre blodsukkerkontrollen
  • lavere blodtrykk
  • Brenn 140 kalorier
  • Beskytt deg mot sykdommer og infeksjoner

La oss ikke glemme den beste fordelen: reduksjon av smerte

Bading i en følelse er en unikt kulturell og samfunnsopplevelse i Japan. De hevder at varmtvannet i deres naturlige kilder kan forbedre blodsirkulasjonen, roe nervesystemet og bidra til å lindre intens smerte. Selv om det termiske vannet ikke er lett tilgjengelig i USA, viser vitenskapen at vi kan få lignende fordeler ved å nedsenke oss i et badestamp eller besøke en badstue.

& # 8220; stress får kroppens muskler og # 8221; sier Dott. Mark Khorsandi, En kirurg for Houston migrene i Texas. & # 8220; Et varmt bad kan lindre disse symptomene og holde musklene løs.& # 8221; Stretching og vannbevegelse gir også en lavpåvirkning trening for muskel ubehag, ledd og bein.

Dette var sant for Alaina Leary, 24 år gammel, som regelmessig lager varme bad for å håndtere kronisk smerte på grunn av samliv med ehlers-danlos, en forstyrrelse som påvirker bindevev. Da det ble diagnostisert for første gang alle 9217; alder av 9 i 2002, husk å føle seg ekstremt skjøre. «Jeg var tregere enn de andre barna. Jeg hadde problemer med å kjøre [og] gå en fot om gangen. & # 8220;

Etter å ha jobbet med flere fysiske og ergoterapeuter, begynte han å bruke varme bad under smerte for eksterne. På kvelden dedikert han tid til å slappe av i tanken og slappe av musklene.

Mange som har kroniske sykdommer, rapporterer følelser av depresjon og fortvilelse. Khorsandi sier at varme bad kan gi fysisk og tilfredshetskomfort og kan lindre tristhet forbundet med kronisk smerte.

Forbedrer bevissthet med et bad av Epsom salt

L’nedsenking i en følelse har rekonstruksjon og følelsesmessig helbredende kvaliteter som bidrar til å fjerne urenheter fra sinn, kropp og ånd. For karies Sherman, 41, bidro regelmessig varme bad med å lindre ubehag i en autoimmun sykdom. ; Jeg ble syk etter å ha hatt min første sønn, og i omtrent et år etter å ha hatt det, prøvde jeg en fin liten & # 8216; av kronisk smerte og tretthet & # 8221; sier.

Husk å ha hørt spilter og nåler i hendene da han opprinnelig oppdaget sin sykdom i 2012. Jeg krysset en periode med depresjon etter diagnosen, ikke vite om jeg noen gang ville ha hørt bedre & # 8221;.

Gjennom prøvelser og feil oppdaget han at det gjorde søtt yoga og fordyve seg i de ukentlige badene lindret leddene og musklene konstant. Etter å ha fylt karet med Epsom-saltet, satte han telefonen i nærheten og lyttet til guidede meditasjoner. L’nedsenkning i oppløste Epsom salt kan hjelpe med muskelsmerter og stress, slik at enda større avslapning.

Bruk nå sin tid i # 8217; varmt vann til å øve bevissthet. «En av de tingene jeg har lært fra # 8217; å ha en autoimmun sykdom er at det ikke er noen kur. Og ikke bare det er ingen kur, du er veldig alene når det gjelder hva som vil få kroppen til å føle deg bedre & # 8220;.

Vær oppmerksom på at følelsene i kroppen hans har hjulpet Sherman til å føle seg mer til stede, til tross for sin sykdom. Nå, flere år etter diagnose, bemerket han betydelige endringer i hans fysiske og følelsesmessige velvære. Svømme restauratør som en onsen, følelse og skum innebærer omformingen av sinnet og # 8217; sjelen til å leve dypere og betydelige erfaringer.

& # 8220; Meditasjoner lærte meg at vanning vannet er en måte å vaske bort dagen og fri energi.& # 8221;

Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.