Som en tatovering hjalp meg med å overvinne usikkerheten rundt min funksjonshemning

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Da jeg satt for å tatovere min venstre hånd i 2016, betraktet jeg meg selv en slags tatoveringsveteran. Selv om jeg bare var 20 år gammel, hadde jeg investert alle gram tid, energi og penger jeg kunne finne for å vokse min tatoveringssamling. Jeg elsket alle aspekter av tatoveringen, så mye at på 19, som en universitetsstudent som bodde i New York-landskapet, bestemte jeg meg for å få meg til å tatovere på baksiden av hånden.

Selv nå, i en ELER i A & # 8217, hvor På overflodens kjendiser bærer deres tatoveringer synlige med stolthet, Mange tatoveringskunstnere refererer fortsatt til denne posisjonen som på A & # 8220; arbeidslås & # 8221; fordi det er så vanskelig å skjule. Jeg visste fra det øyeblikket jeg kontaktet L’Artist, Zach, for å bestille min avtale.

Og mens Zach selv uttrykte litt & # 8216; av motvilje mot å tatovere hånden til en ung kvinne, holdt jeg min stilling: Min situasjon var unik, jeg insisterte. Jeg hadde gjort min forskning. Jeg visste at jeg ville være i stand til å sikre en slags arbeid i media. Også, jeg hadde allerede starten på to lange ermer.

Og dette var ikke en gammel tatovering: det var en vakker stjerneformet design på min venstre hånd

Min & # 8220; liten & # 8221; Men nr.

Jeg ble født med ectrodattilia, en medfødt fødselsdefekt som påvirker min venstre hånd. Dette betyr at jeg ble født med mindre enn 10 fingre på en hånd. Tilstanden er sjelden, og det anslås å påvirke 1 i hver 90.000 barn født.

Presentasjonen varierer fra tilfeldig tilfeldig. Noen ganger er det bilateralt, noe som betyr at det påvirker begge sider av kroppen eller en del av et mer alvorlig og potensielt farlig syndrom for livet. I mitt tilfelle har jeg to fingre på venstre hånd, som har formen på en hummerklo. (Shouts til Evan Peters Character & # 8221; I & # 8220; American Horror Story: Freak Show & # 8221; For den første og unike tiden så jeg tilstanden min representert i det populære media.)

I motsetning til Hummer Boy, hadde jeg luksusen til å leve et relativt enkelt og stabilt liv. Mine foreldre har instilled tillit til meg fra ung alder og når enkle oppgaver & # 8211; Å spille på Elementary Monkey Bars, Lær å skrive inn Computer Class, servere ballen under tennis leksjoner & # 8211; de var komplisert av min deformitet, jeg lar sjelden få min frustrasjon av meg.

Klassekamerater og lærere fortalte meg at jeg var & # 8220; Brave & # 8221 ;, ‘8220; stimulerende & # 8221;. I sannhet var jeg bare overlevende, lærte å tilpasse seg en verden der funksjonshemming og tilgjengelighet er vanligvis en sekundær tanke. Jeg har aldri valgt.

Dessverre for meg, ikke alle dilemmaene er så trivielle eller lett løselige som spilletiden eller kompetansen med datamaskinen.

Da jeg kom inn i videregående skole, min & # 8221, som # 8217; Vi hadde ringt til min familie og min familie, hadde blitt en alvorlig kilde til skam. Jeg var en liten jente som vokste i en perifert besatt av # 8217; Jeg så og min lille manina var bare en & # 8220; merkelig & # 8221; av meg som jeg ikke kunne endre seg.

Skam har vokst når jeg fikk vekt og igjen da jeg skjønte at jeg ikke var rett. Jeg følte at kroppen min hadde forrådt meg igjen og igjen. Som om å være synlig deaktivert, var det ikke nok, nå var jeg den fete dammen som ingen ønsket å få venner. Så, jeg dro meg til min skjebne for å være uønsket.

Hver gang jeg møtte noen igjen, skjulte jeg min lille hånd i lommen eller i jakken i et forsøk på å holde & # 8220; strangeness & # 8221;. Dette skjedde så ofte at gjemmer det ble en ubevisst impuls, hvorav jeg var så bevisstløs at når en venn påpekte meg, var jeg nesten overrasket.

Da oppdaget jeg verden av Matricum tatovering på college

Jeg startet i liten & # 8211; Stick & # 8216; N’Pokes fra A’tidligere jente, små tatoveringer på & # 8211; underarmen & # 8211; Og snart fant jeg meg selv besatt av kunstformen;.

På den tiden visste jeg ikke hvordan jeg skulle forklare attraksjonen som jeg følte, måten som studioet av tatoveringer i min universitetsby tiltrukket meg som en møll på en flamme. Nå anerkjenner jeg det for første gang i mitt unge liv, følte jeg meg fri til å handle for mitt utseende.

Mens jeg satt på en skinnstol i den private tatoveringsstudiet av Zach, forberedte meg mentalt og fysisk for smerten jeg skulle bære, begynte hendene mine å skjelve ukontrollabel. Dette var absolutt ikke min første tatovering, men tyngdekraften til dette stykket og konsekvensene av en slik sårbar posisjonering og svært synlige slo meg alt på en gang.

Heldigvis har jeg ikke begeistret lenge. Zach spilte en avslappende meditasjonsmusikk i sitt studio, og mellom soningen og chatte med ham, fokuserte min nervøsitet raskt. Jeg biter leppen min under de vanskelige delene, og jeg pustet stille sukk på lettelse i de enkleste øyeblikkene.

L’hele økten varer om lag to eller tre timer. Da vi var ferdige, pakket han opp hele min hånd i Saran Wrap, og jeg ble ristet som en premie, smilte på et øre til 8217;.

Dette kommer fra jenta som har tilbrakt år å skjule hånden til synet.

Hele min hånd var så rød som rødbeter og øm, men jeg kom fram fra det’avtale følelsen lettere, mer fri og mer i kontroll enn noensinne.

Jeg hadde prydet min venstre hånd & # 8211; Ruin av min eksistens så lenge jeg kunne huske & # 8211; med noe vakkert, noe jeg hadde valgt. Jeg hadde forvandlet noe jeg ønsket å gjemme i en del av kroppen min, jeg elsker å dele.

Fortsatt i dag bærer jeg denne søken med stolthet. Jeg finner meg selv å bevisst trekke min lille hånd fra lommen. Djevelen, noen ganger monsteret selv i bildene på Instagram. Og hvis dette ikke snakker om kraften i transformasjon av tatoveringer, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.

Sam Manzella er en Brooklyn-forfatter og utgiver som omhandler mental helse, kunst og kultur og LGBTQ-spørsmål. Hans skrifter har dukket opp i publikasjoner som Vice, Yahoo Lifestyle, Logo’s newnownext, riveteren og mer. Følg den opp Twitter Og Instagram.