Som en stormtrooper hedret kampen om sin kone mot kreft

I dag er en mann gjennomført en tur på ca 600 miles fra San Francisco til San Diego & # 8230; Stormtrooper kjole. Og selv om du kanskje tror det var alt for moro skyld, kunne ikke være lenger fra sannheten.

Kevin Doyle Han gjorde turen Til ære for sin kone, Eileen Shige Doyle, artist og lidenskapelig fan av & # 8220; Star Wars & # 8221;, avdøde av Bukspyttkjertelkreft I november 2012. Han prøver også å skaffe midler til en veldedighet som skapt i hans navn, Eileen & # 8217 s små engler.

L’organisasjonen planlegger å organisere leksjoner d’kunst i pediatriske sykehus for barn som for tiden bekjemper kreft. De vil også donere bøker, tepper og leker, sammen med Eileen verk, og organisere besøk av mennesker kledd som superhelter og tegn fra Star Wars & # 8221;.

Mitt håp er at denne turen hjelper meg å helbrede og gi et formål til livet mitt ved å dele Eileen Ånd gjennom hans verk D’Kunst med barn som kjemper kreft og vil sette litt & # 8216; av solskinn i sine vinstokker og skrev Doyle på Dens crowdrise side.

I Eileen ble en kreft diagnostisert for første gang siden. ; I 12 måneder kalt L’Abbott Northwestern Hospital Hans hus, lidelse for dager med omsorg som # 8217; de drepte nesten, bare for å gjenta det igjen og igjen til «8217; har endelig beseiret & # 8221; skrev Doyle på Crowdrise. & # 8220; Eileen fortsatte med håp og familie mens han bodde hver dag uten å se tilbake, leve øyeblikket med et nytt liv foran ham.& # 8221;

Hvordan føle kvinner som lever med kreft om ordet & # 8220; Warrior & # 8221;?

I Eileen ble et metastatisk adenokarsinom igjen diagnostisert i 2011 og døde 13 måneder senere.

Doyle startet sin tur den 6. juni på den berømte Obi-Wan Rancho i Petaluma, California, som er vert for den største samlingen i verden av Memorabilia & # 8220; Star Wars & # 8221;. Vandre overalt mellom 20 og 45 miles om dagen, er i dag klar til å nå Comic-Con av San Diego, en av de største science fiction og tegneserierskonvensjonene på planeten.

Underveis ble de tilbudt steder å bo fra 501. Legion, et fellesskap av frivillige fans i kostyme i & # 8220; Star Wars & # 8221;.

Jeg har folk som kommer fra meg som kjemper kreft eller har overlevd kreft, folk og deres familier og vil bare snakke med meg og takke meg for sensibilisering & # 8221; sa Doyle Kysten nyheter.

«For meg, jeg er bare meg som går for å ære min kone, men så kommer folk sammen og gjør det veldig spesielt. Og de gjør det personlig for dem, som jeg ikke hadde tatt i betraktning & # 8211; at folk ville motta meg på den måten & # 8220;.

Mer informasjon om Eileen’S Lille Angels Foundation her.