Som en ny app bidrar til å koble kvinner med brystkreft

Helse av brystkreft er en’gratis app for folk som har hatt en diagnose av brystkreft. L’appen er tilgjengelig på App Store Og Google Play. nedlasting her.

Kontakt Internett for helseinformasjon, hjelp og støtte er en vanlig praksis i dag. Ifølge den nyeste statistikken til Pew Research Center, 72 prosent Voksne Internett-brukere sier at de søkte etter helseinformasjon på nettet, med spesifikke sykdommer og behandlinger som er de mest ettertraktede emnene.

Anna Crollman brystkreft overlevende kan referere. Det hoppet på nettet når det har blitt diagnostisert med brystkreft i 2015 All’alder av 27 år.

& # 8220; Jeg snudde umiddelbart til Google da jeg ble diagnostisert med å finne bestemte ressurser. Jeg brukte mye tid på å se etter blogger i min alder som hadde brystkreft, så vel som unge kvinner som snakket om fruktbarhet og graviditet etter kreft, sier Crollman. Jeg hadde et desperat behov for kvinner i min alder for å søke håp, men jeg kjempet for å finne dem & # 8221;.

Men han fant komfort på nettsteder som brystkreft.org, så vel som fra støttegrupper.

«Levende A’traumatiserende erfaring som brystkreft kan være skummelt og isolerende. Å finne andre som kan forholde seg til dine erfaringer, danner en intens binding og en følelse av komfort og fellesskap og sier.

«Uten teknologi og sosiale medier, ville jeg ikke være der jeg i dag blomstrer etter kreft og jobber for å støtte og inspirere andre overlevende. Jeg møtte et samfunn av kvinner så fenomenal online Young Survival Coalition, Lever utover brystkreftOg andre sosiale medier plattformer som virkelig har forandret livet mitt til det bedre & # 8220; sier Crollman.

Finn samfunn og samtaler i A’app

Crollman oppdaget også verden av apps.

En av dine nylig favoritter er Healthline Brystkreft (BCH). L’Gratis App lar brukerne enkelt finne akkurat det de trenger på ett sted. Designet for personer som lider av brystkreft i alle stadier, tilbyr BCH-funksjoner som inkluderer daglige gruppediskusjoner styrt av en BCH Guide. Guiden handler med behandlingsemner, livsstil, karriere, relasjoner, ny diagnose og samliv med stadion 4.

«Mange online støttegrupper kan være enorme rom hvor du må bestille en rekke opplysninger og seksjoner for å få det du trenger. Jeg liker virkelig at # 8217; App Healthline har følelsen av en støttegruppe, men det er også lærerikt og stimulerende uten å være overveldende & forklarer Crollman.

Det er spesielt som guider av’appen bidrar til å holde samtalen i live, svare på spørsmål og involvere deltakere.

«Han hjalp meg til å føle meg veldig velkommen og verdsatt i samtaler. Etter å ha overlevd noen år etter behandling, var det givende å føle at du kan bidra til forståelsen og støtten til nylig diagnostiserte kvinner i diskusjonen & # 8220;.

Jeg snakket om bivirkningene pågår, ernæring og interesser knyttet til den fysiske øvelsen & # 8221; legger til. & # 8220; Jeg likte å se kvinner stille spørsmål og få tilbakemelding umiddelbart i # 8217; app.& # 8221;

Del på Pinterest

Ann Silberman, som har blitt diagnostisert med brystkreft i 2009, er D & # 8217;. Indikerer de mange betydelige samtalene som hadde med andre overlevende gjennom BCH-appen.

& # 8220; Vi gikk inn i noen viktige ting på livet med internship Tabell 4 & # 8221; sier.

I gruppen & # 8220; av ny diagnose & # 8221; Dell’App, Silberman har behandlet problemer knyttet til stoffene som kroppen din ikke er vant til og i Gruppe & # 8220; Han deltok i taler på nødvendigheten av at venner og familie styrer din tilstand.

«Vår største behov er ikke medisinsk informasjon, det er å møte andre som har vært i våre sko. Denne appen hjelper følelsesmessig, fysisk og til og med med behandling. Legene forstår ikke hvor vanskelig hormonell behandling kan være vanskelig, for eksempel, og mange kvinner er stille overgivelse. Men følelsen av at andre har hatt samme vanskelighet og har utarbeidet en måte å klare det, kan holde en kvinne i samsvar, i hvert fall til du kan snakke med sin lege og sier Silberman.

L’App brystkreft Healthline inneholder også en kombinasjonsfunksjon som forbinder deg med andre basert på behandling, på scenen av kreft og personlige interesser.

«Mine kamper bekymret min alder og min stadion, så vi rørte våre bekymringer og frykt. Det er utrolig nyttig å ha korrespondanse systemet. Fordi jeg er på stadion 4, er det vanskelig å reise, og uten den elektroniske verden ville jeg ikke kunne snakke med folk med min lignende diagnose & # 8220; sier Silberman.

Del på Pinterest

Selv brystkreft Survivor Ericka Hart elsker BCH Matching-funksjonen. Da han ble diagnostisert med 28 år, søkte han på nettet og spurte andre overlevende som anbefalt ressurser.

Jeg måtte bruke [en] elimineringsprosess i mange tilfeller, siden mange nettsteder ikke inneholdt bilder av fargefolk eller informasjon om Queer Identity & # 8221; sier Hart.

Husk et tilfelle i hvilken en’respektabel organisasjon for brystkreft L’kombinert med en annen overlevende.

Det var litt & # 8216; rart fordi organisasjonen har spilt en viktig rolle i ledelsen av det øyeblikket vi ville snakke / tilkoblet. Og når de setter oss d’enighet jeg ikke føler meg tilkoblet, følte jeg tvunget & # 8220; sier Hart.

BCH setter deg i kontakt med fellesskapsmedlemmer hver dag kl. 12.00 Pacific Standard Time (PST). Du kan også konsultere medlemmene profiler og sende korrespondanseforespørsler.

Når noen ønsker å koble deg til deg, sendes et varsel. Når det er tilkoblet, kan medlemmene utveksle meldinger og dele bilder.

Min favoritt del er den daglige korrespondansefunksjonen fordi det er en lavtrykks måte å bygge din lille brystkreftboble & # 8221; sier Hart.

Bruk teknologi for å lære mer om brystkreft

L’App Brystkreft Healthline tilbyr ikke bare L’Mulighet for å komme i kontakt med andre overlevende, men har også et utpekt kort som lar deg se etter artikler vurdert av medisinske fagfolk. Fra livsstilen og nyheter om diagnose, kirurgi, behandling, psykisk helse og selvomsorg, informasjon om kliniske studier og den nyeste forskningen om brystkreft, er det mange ting å bla gjennom.

Også appen inneholder personlige historier og vitnesbyrd om overlevende brystkreft.

& # 8220; Jeg elsker å ha artikler og innhold relatert på samme sted som nettverk og samfunnet. Det er et enkelt skrivebord for alle dine følelsesmessige og behandlingsbehov og sier Crollman. & # 8220; Muligheten for å ha artikler og søk relatert til hånd på ett sted tillater også en navigasjon uten forstyrrelser i # 8217; utrolig kreftopplevelse både under behandling og over.& # 8221;

Har tilgang til all denne informasjonen direkte på telefonen din er en nikk til kraften og bekvemmeligheten til teknologien, observerer Hart.

& # 8220; Nå har alle telefoner i lommen og appene som kan gjøre alt: bringe oss artikler, sette oss i kontakt med folk både i offentlige og i private & # 8221; sier Hart. Måten vi kobler til morphs som teknologi, men det er alt av samme grunn: folk under lignende omstendigheter de vil være.& # 8221;

Cathy Cassata er en freelance skribent som spesialiserer seg på historier om helse, psykisk helse og menneskelig oppførsel. Det har et talent å skrive med følelser og koble til leserne i en perceptiv og engasjerende måte. Les mer om arbeidet ditt her

.