Som disse 3 krydder behandlet min hovne tarm

Halv og halv. To prosent. Litt fett. Skumme. Fettløs.

Jeg stirret på melkekartongene, sunket i en bolle med is, mens jeg holdt en kopp kaffe i en hånd og en tallerken med frokost i # 8217; andre. Det var min fjerde dag i USA, og det var den samme frokosten i dette landet av overflod.

Donuts, muffins, kaker, brød. Attraktiv mat sammensatt nesten helt av to eneste ingredienser: Behandlet hvetemel og sukker.

Jeg følte seg hovent og forstoppet hele dagen, og jeg hadde allerede brukt for mange minutter og prøvde å finne ut hvilken melk som skulle gå inn i kaffen min og # 8211; Og jeg endte med å velge en vannaktig melk tilfeldig, hvorfra katten min kunne gå bort.

Samme morgen hadde jeg også oppdaget en forferdelig fetor da jeg dro ned trussene, foran vannet uten å trykke Dell & # 8217;.

Hver gang jeg besøkte USA, ødela han fordøyelsessystemet mitt

Vanligvis, når et vestlig besøk til India, frykter å bli syk på grunn av maten, til tross for at det er mer sannsynlig å bli ormet av å spise et Grand Hotels buffet i stedet for gatene, hvor omdømmet til gateleverandøren er det i Fare hvis maten ikke er frisk.

Å vite disse historiene, var jeg ikke forberedt på at fordøyelsessystemet mitt skulle lide en lignende og forferdelig skjebne. Denne lidelse syklusen & # 8211; av forstoppelse og stank av mine truser & # 8211; ankom med hver tur til USA og gikk etter min retur til India.

To dager hjemme og tarmene mine ville gå tilbake til sin normale tilstand. Ville tillate meg å fortære hvert ferskt tilberedt måltid, farget med gurkemeie, smaksatt og forsterket med ulike krydder.

Tradisjonelle krydder som hjelper fordøyelsen:

Folk i vest forvirrer ofte krydret med krydret av chili pepper eller pepper. Men det store utvalget av indisk mat av sine forskjellige regioner kan være krydret uten å være varm og også varme uten å være krydret. Og så er det mat som ikke er varm eller krydret, men jeg er en aromatisk bombe.

I USA var nesten alt jeg spiste manglet en kompleksitet av sammenflettet smaker. Det jeg ikke visste ennå var at mangelen på smaker også betydde at jeg savnet krydder som tradisjonelt hjalp og akselerert den komplekse fordøyelsesprosessen.

Det var 2012, og jeg var for første gang i USA for å delta på en sommerskole og lære om ikke-voldelige bevegelser. Men jeg var ikke forberedt på manglende flytting av mine visorer og opprør av fordøyelsessystemet mitt.

Når stanken på mine truser har ført til en kløefest i full regel, gikk jeg endelig til medisinsk klinikk i campus. Etter en’ventetid og en andre halvdel’Nå i en skjør kappe, sitter på en papirdekkede stol, bekreftet legen gjærinfeksjonen.

Jeg trodde at alt melet fungerte, gjær og sukker ble sammen med og omgjort til min vaginale hvite eksos. Jeg har ikke forventet å lufte som jeg fant så rart at amerikanerne blir rengjort bak (og foran) bare med papir, ikke med vann.

& # 8220; faktisk gjør du det bra & # 8221; han sa. & # 8220; hvordan papiret skal feie bort alle bakteriene som kroppen har kassert?& # 8221; Men bruk bare vann og la vannet dråper på truser, og skaper et vått miljø, det var ikke D’hjelp.

Så vi bestemte oss for at den beste måten å rengjøre var å vaske først med vann og deretter tørke med papir.

Men forstoppelse har vært igjen.

I 2016 fant jeg meg selv i USA, i Rochester, New York, som et Fulbright Scholarship. Forstoppelse er tilbake, akkurat som forventet.

Denne gangen trengte jeg hjelp, uten å bekymre deg om & Comfort, i tillegg til det & # 8217, sporadisk indisk måltid for tarmen min.

Jeg ønsket krydder som kroppen min anerkjente

Jeg visste instinktivt at kombinasjonen av forskjellige krydder kalt Garam Masala eller til og med Paanch Phoron var alt som kroppen min lette etter. Men hvordan kunne jeg svelge dem?

Jeg fant oppskriften på en te som innlemmet noen av disse krydder på internett. Heldigvis var de lett tilgjengelige i et amerikansk marked og ikke mer enn 15 minutter for å realisere dem.

Jeg kokte en liter d’vann og la til en teskje hver av cuminfrø, korianderfrø og fennikelfrø. Etter å ha senket flammen, legger jeg lokket og la det gjære i 10 minutter.

Den gyldne væsken var min te hele dagen. Innen tre timer og to briller, gikk jeg på toalettet, løftet meg selv fra alt som mitt sint system ikke kunne fordøye.

Det er en oppskrift glemt, selv av indianerne, og jeg vil gjerne gi råd til alle med minimal intestinal irritabilitet. Det er en pålitelig oppskrift, gitt at alle tre ingrediensene regelmessig vises i maten vår.

Mangelen på matdiversitet under mitt opphold presset meg hjem og behandler meg. Og det fungerte.

Nå vet jeg at du må lete etter disse urter & # 8211; Hva kroppen min hadde alltid kjent & # 8211; Hver gang du besøkte USA igjen.

Priyanka Borpujari er en forfatter som handler om menneskerettigheter og alt annet. Hans arbeid viste seg på Al Jazeera, The Guardian, Boston Globe og andre. Les jobben din her.