Som 30 dager med trening har de forvandlet disse kvinnene

Fordi jeg opprettet et 30-dagers program

Formidling: Forfatteren er Skaperen av & # 8220; Veien til Awesome & # 8221; og motta inntekter fra produktet.

Etter å ha født min sønn, fant jeg meg selv uten tid eller ønsket om å kjøre i treningsstudioet, trene og deretter kjøre hjem igjen.

Åtte miles virker ikke mye, men i Los Angeles betyr 8 miles potensielt å tilbringe 20 til 60 minutter med bil, avhengig av trafikk. Det virket dumt å tilbringe mer tid i bilen som virkelig trener, spesielt når jeg hadde en nyfødt som trengte amming, bytte av bleier og xnumx velvære på Xnumx.

Det var da jeg forstår & # 8230; Hvis denne tankegangen kom til meg, sannsynligvis C’de var andre over hele verden som trengte en enklere måte å trene på.

Mange programmer fokuserer på målstreken, men det er reisen som virkelig gjør forskjellen. Endringen skjer når du setter deg i en rutine i 30 dager, men den endringen er ikke den virkelige røverkjøp hvis du ikke holder disse nye vanene etter at alt har blitt sagt og gjort. Så hva får deg til å bli forelsket i noen fra & # 8217;? Bli forelsket i prosessen og føler ikke at jeg hadde «Failed & # 8221;.

Les hvordan disse daglige kvinnene har blitt og ut, da de fulgte en 30-dagers guide som ga støtte til samfunnet, en ny mentalitet og komfort.

De fysiske og mentale transformasjonene av overtakelse

Eileen Rosete, mor og grunnlegger av våre hellige kvinner

Bilde av Caroline Tran Fotografi

Hvordan 30 dagers trening har forvandlet din tilnærming til helse? Det faktum at jeg kom tilbake tre ganger, snakker om den varme og innbydende naturen i Angie, siden jeg klarte å overvinne den skammen å tenke på å ha & # 8220; mislyktes & # 8221;. Angie’s Vei til AWESOME Det hjalp meg med å bringe bestemmelse og medfølelse i min tilnærming til helse. Jeg lærte å konsentrere meg om mine mål til å tilgi meg selv når de ikke er alle’høyde. Så heller enn å slå meg for ikke å ha jobbet i noen dager og klage på min tapt momentum, nå er jeg forpliktet til en mye mer positiv interiørdialog. Det er som om jeg kunne høre Angie-roen i hodet mitt som forteller meg: «Alt vil være bra, neste gang du kan gjøre forskjellige valg og gå videre!& # 8221;

Hvor lenge har du virkelig begynt å legge merke til fordelene? Siden jeg undersøkte guiden noen ganger, begynner jeg vanligvis å føle meg bedre etter den fjerde dagen. I dette avsnittet hørte jeg positive endringer enda sterkere i min følelsesmessige og fysiske tilstand innen utgangen av den andre uken. Det er utrolig frigjørende å gå fra å tenke at jeg skal trene og spise sunnere å virkelig ønske å trene og spise sunnere.

Tami Berezay, mor

Hvordan 30 dagers trening har forvandlet din tilnærming til helse? For meg lærte jeg i tiden etter en godt designet guide var bedre å gå tilbake til sporet med øvelsen og rase. C’Det er en grunn til at det er slike guider, uansett hvor mye du passer eller ikke. Og når du finner en som vei til kjempebra som har alle komponentene i ernæring og fysisk og psykisk helse, kan det være et vendepunkt.

Hvor lenge har du virkelig begynt å legge merke til fordelene? Jeg gjorde dette programmet tre ganger i et par d’år, og det virker som når jeg nærmer meg # 8217; forrige uke jeg ikke lenger endrer seg. Men det er mange fordeler i kjøring som går utover kroppen. Forbindelser laget med andre og deres resultater, støtte og # 8217; inspirasjon fra alle de som gjør programmet, og spesielt Angie. Alt dette gjør deg ansvarlig. Ja, jeg jobber og gjør endringer, men selv gruppen hjalp meg til å nå den.

Danielle Irvin, leder av menneskerutvikling, Infineon Technologies

Hva er den mest åpenbare forandringen du oppdaget etter å ha fullført denne veiledningen? Oh wow & # 8211; Jeg mistet mer enn 80 pund etter graviditet ikke en, men to ganger med denne planen og en ny mentalitet. Jeg ble sunnere, raskere og sterkere enn jeg noensinne hadde gjort, og jeg gjorde referanse treningsøkter med data for å støtte denne utsagnet. Denne planen måler endringene dine med vitenskap, oppførsel og strategiske strategiske mål. Jeg har ikke nettopp nådd mine mål, jeg passerte dem! Selv de andre i gruppen gjorde det!

Hvor lenge har du virkelig begynt å legge merke til fordelene? Jeg begynte umiddelbart å merke seg endringene. Først, med mine energinivåer, min nye AOG & # 8211; Takknemlighet holdning, som Angie kaller ham & # 8211; Og så ganske raskt med vekttap, muskelforsterkning og økt metabolisme. Samlet følte jeg mindre stresset, mer tålmodig og mer i stand til å nå en familiebalanse mellom arbeid og privatliv.

Sandra Morales, mor

Hva er den mest åpenbare forandringen du oppdaget etter å ha fullført denne veiledningen? jeg startet RTA nesten 2 år siden. Denne veiledningen har forvandlet måten jeg nærmer seg helse på. Jeg er mer klar over hva jeg skal spise, så jeg spiser sunnere & # 8211; Flere grønnsaker, grønnsaker, bønner, planter, mandelmelk & # 8211; Det jeg aldri gjorde før, noe som har forbedret mitt helseproblem i immunsystemet.

Etter å ha fullført denne veiledningen, er den mest åpenbare forandringen jeg fant, at jeg mistet 20 pund. Jeg føler meg mer energisk, jeg lærte å elske kroppen min og fremfor alt, jeg lærte å elske meg selv. Etter seks måneder begynte jeg virkelig å samle og legge merke til fordelene. Jeg trengte en ny garderobe fordi jeg mistet så mange centimeter. Jeg byttet fra størrelse 11 til størrelse 5! Jeg vil virkelig anbefale RTA. Gruppen av det private samfunnet er morsomt og Angie er veldig hjelpsomme.

Hva et utseende har 2 dagers vei til AWESOME

Jeg begynte å dokumentere treningsøktene mine, lage videoer og sette inn en dagbok hver dag for å skape en treningsplan for kvinner i hjemmet ditt. Guiden jeg opprettet Den har oppskrifter, flere nivåer av trening (slik at du kan møte øvelsene ennå og likevel) og til og med en støttegruppe der jeg og mange andre kvinner vil lure deg!

Uke 2, dag 3

Oppvarming: hele kroppen

Utfør hvert trekk i 60 sekunder, og gjenta deretter.

 • Runner Runner Lunge
 • Quad åpner
 • Tenning av kjernen
 • Del på PinterestVeien til Awesome av Angie Stewart Den ubarmhjertige krigeren

  Kjør hver øvelse i 60 sekunder tilbake mot ryggen, uten planlagt hvile.

 • ENGRONS: Bruk styrer som er egnet for vekt
 • V-UP: Endre benet til 30 sekunder. For å gjøre det mer utfordrende, øker det to ben sammen på samme tid.
 • Plank pushups: alternativ arm ledet.
 • Rett benløfting: Slapp av på hodet på matten for å gjøre det lettere. Raises armene sine over hodet for å gjøre det vanskeligere.
 • Treningsnivåer

  • Nybegynner: Gjenta 2 ganger. Hvile 2 minutter mellom hver runde.
  • Rookie: Gjenta 3 ganger. Hvil 1 minutt mellom hver runde.
  • PRO: Gjenta 4 ganger uten å stoppe.

  Vegetabilsk-basert mat topp

  • Frokost: Kale Yeah Smoothie
  • Lunsj: 5 minutters gazpacho og matbit fra listen over snacks
  • Middag: Crunchy tilbud med stek grønnsaker og blandet grønnsaksalat

  Tre ord: cue. Rutine. Belønning.

  For å bygge den nye, må du forstå følgende:

 • Du har en rutine som du skjønner eller ikke.
 • Du er en vanlig skapning. Med samme anlegg som du har dannet vaner på ikke så bra, er like enkelt som å danne bevisst nye, store vaner.
 • Lag en omvei i dine gamle vaner. Øv dine nye vaner, med tanke på de prinsippene jeg diskuterte i videoene. Disse nye oppføringene kan ikke forekomme fra # 8217; i dag i morgen. Men konsekvent tålmodighet og positivitet vil finne sted med praksis.
 • Dagens spørsmål

  Hva er den første vanen du kan slutte å gjøre at det ville ha den mest positive effekten på livet ditt? (Når du blir med i dette programmet, vil du motta en privat lenke for å dele svaret ditt med samfunnet.)

  Uke 2, dag 4

  Oppvarming

  Utfør hvert trekk i 60 sekunder, og gjenta deretter.

 • Hodet spark
 • Bryst kneet
 • Vugge barnet
 • Lekesoldater
 • 30-20-10

 • Kjør rolig i 30 sekunder, øker rytmen i 20 sekunder og deretter sterk trykk, egentlig ikke en sprint, men en rask rytme i 10 sekunder. Gjenta denne syklusen umiddelbart 4 ganger, og produserer et kontinuerlig intervall på 5 minutter.
 • Jogging enkelt i 2 minutter mellom hvert 5 minutters intervall.
 • Gjenta sekvensen på 5 minutter 30-20-10, basert på ditt treningsnivå.
 • Treningsnivåer

  • Nybegynner: Kjør eller gå i de første 30 sekundene, øker rytmen i 20 sekunder, skyver deretter sterkere i de neste 10 sekunder. Gjenta denne syklusen 2 flere ganger.
  • Rookie: Gjenta sekvensen på 5 minutter 4 ganger.
  • PRO: Gjenta sekvensen på 5 minutter 5 ganger.

  Vegetabilsk-basert mat topp

  • Frokost: PB Cup Smoothie
  • Lunsj: Spinat Salat med hjemmelaget jordbær dressing
  • Middag: Pizza med vegetarisk parmesan og blandet grønnsaksalat

  Del på PinterestVei til Awesome av Angie Stewart

  Det går straks tilbake til daglig gulv og publikasjon og deling i den private gruppen. Vet at du deler og samhandler med andre, selv om du ikke har gjort treningen, eller du ikke har fulgt matprogrammet, faktisk bidrar til å øke sannsynligheten for at du gjør den ønskede atferd. Det er hvordan ansvar og støttearbeid!

  Dagens spørsmål

  Se og se en forskjell mellom 11 dager i denne etasjen? Hvorfor det? (Når du blir med i dette programmet, vil du motta en privat lenke for å dele svaret ditt med samfunnet.)

  Få rabattkoden din for 30-dagers plan

  Veien til Awesome har alt du trenger for å få kroppen du vil ha, og det er derfor jeg samarbeidet med Healthline å tilby 50% rabatt for alle 30 dager. Vi vil at du skal lykkes! Og du vil gjøre det som en gang du trodde det var umulig, før du tenker.

  Gi oss en’klikke her å melde seg på. Bruk HealthLinefit-koden for å få 50% rabatt på opptil 8217; 11. mai 2018. Ditt beste liv venter på deg!

  Angie Stewart, MPH, er en sertifisert styrke og klimaanlegg spesialist. Er en’tidligere kollegial idrettsutøver av divisjon jeg fra Georgia og er nå en coach kjendis i Los Angeles. Som en mor har Angie opprettet en online treningsplan kalt Vei til AWESOME Hjelp kvinner til å få tilgang til fitness- og ernæringsprogrammer beleilig hjemmefra.