Som 3 kvinner med hypothyroidisme opprettholder sin vekt

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

Hvis du lider av hypothyroidisme, kan du håndtere daglige symptomer som kvalme, tretthet, vektøkning, forstoppelse, følelse av kulde og depresjon.

Mens symptomene som følger med hypothyroidismen (en iPoaktiv skjoldbrusk), kan forstyrre ulike deler av livet ditt, synes vektøkningen å være et meningsfylt og frustrasjonsområde.

Når skjoldbruskkjertelen ikke er aktiv, reduserer metabolismen ned, noe som kan føre til en vektøkning.

L’hypothyroidisme er vanligvis diagnostisert i voksen alder, men mange vil fortelle deg at de minner deg om å ha kjempet i årevis med egen vekt og andre symptomer.

L’hypothyroidisme blir mer uttalt med alderen og er mye mer vanlig hos kvinner enn menn. Faktisk, 20 prosent Kvinner i USA vil utvikle tilstanden innen 60 år.

Healthline snakket med tre kvinner med hypothyroidism av vekten, hvordan de har akseptert sin kropp og endringer i livsstilen de har gjort for å styre sin egen vekt.

Ginny på Removal of Calorie Counting

Hold en sunn vekt med hypothyroidismen var en utfordring for Ginny Mahar, medstifter av Skjoldbrusk forfriskende. Diagnostisert i 2011, sier Mahar at legen din råd om hennes vektøkning var # 8220; å spise mindre og gjøre mer mosjon & # 8221;. Familie?

Diagnose

I tre år har Mahar fulgt legenes råd. Jeg brukte et populært vekttapsprogram, og jeg overvåket matforbruket, og jeg har utøvd på en religiøs måte & # 8221; aksjer med Healthline.

Alle’start, var i stand til å gå ned i vekt, men etter seks måneder nektet kroppen å bevege seg. Og til tross for hans kalori kosthold, begynte han å øke vekten. Når det gjelder skjoldbrusk legemiddel, i 2011 begynte legen sin å ta Levotyroxin (nå tar han Tirosint-merkevaren).

Mahar sier at han måtte komme til en’den dypeste aksept av hans kropp. & # 8220; Med en iPoaktiv skjoldbruskkjertel, virker kalorisk begrensning ikke som det er for personer med en vanlig skjoldbruskfunksjon «, forklarer.

Av denne grunn måtte han flytte sin mentalitet fra en holdning til motstand mot kroppen sin til en holdning av kjærlighet og omsorg for sin kropp.

Mahar sier at han var i stand til å opprettholde det som virker som en sunn og akseptabel størrelse og fremfor alt et nivå av styrke og energi som gjør at hun kan forfølge sine drømmer og være den som ønsker å være.

Mahar mener at meldingen er viktig for andre skjoldbruskkjertelpasienter, slik at de ikke gir opp når skalaen ikke reflekterer deres innsats.

Gjør endringer for fremtiden

Mahar har forlatt kaloribegrensningen som en form for vekttap og har nå mål for måltider rik på næringsstoffer og antiinflammatoriske midler som består av økologiske produkter, sunne fettstoffer, høy kvalitet animalske protein og noen glutenfrie kornblandinger.

«Jeg teller ikke lenger kaloriene, men jeg holder D & # 8217, øye min vekt og fremfor alt, lytter til kroppen min & # 8221, sier han.

Endrer sin diett mentalitet, sier Mahar at han gjenopprettet sin helse. «Det ser ut til at noen har gjenopptatt lysene i meg, etter fire år med mørke & # 8221; sier.

Faktisk, siden han gjorde denne endringen i 2015, har Hashimoto-antistoffene redusert med halvparten og fortsetter å redusere. & # 8220; Jeg føler meg mye bedre og sjelden amaliserer meg & # 8211; Det er ikke en’overdrivelse å si at jeg re-mottok livet mitt.& # 8221;

Dannas på fokus på helsevalg som er under hans kontroll

Danna Bowman, medstifter av Skjoldbrusk forfriskende, Han trodde alltid at vektfluktuasjoner han levde som tenåring var en normal del av livet. Faktisk klandret det seg selv, og tenkte på å ikke spise godt eller ikke å gjøre nok fysisk trening.

Som tenåring sier han at beløpet han ønsket å tape, var aldri overlegen til 10 pounds, men det virket alltid en monumental oppgave. Vekten var lett å sette og vanskelig å fjerne, takket være hormonene.

Vekten min var som en pendel som svinger frem og tilbake i flere tiår, spesielt etter begge graviditetene & # 8211; Det var en kamp jeg ikke vinner og # 8221; sier Bowman.

Diagnose

Til slutt, etter å ha blitt riktig diagnostisert i 2012, hadde han et navn og en grunn til en del eller det meste av sin kamp for livet med skalaen: Hashimotos sykdom. Videre begynte han å ta medisiner for skjoldbruskkjertelen. Det var på det tidspunktet at Bowman innså at en mentalitetsendring var en nødvendighet.

Selvfølgelig kan mange faktorer bidra til vektproblemer, men siden metabolismen fungerer langsommere når skjoldbruskkjertelen er hypoaktiv, hva det en gang jobbet for å gå ned i vekt, gjorde det ikke lenger det, og forklarer det. Så sier Bowman, han måtte finne nye måter å skape forandring.

Gjør endringer for fremtiden

Bowman har forandret kostholdet med organiske og antiinflammatoriske matvarer, han la til hverdagslige bevegelser som inkluderte å gå og qigong og engasjert i bevissthetspraksis som meditasjon og dagbok av takknemlighet.

& # 8220; diett & # 8221; Det er ikke lenger et ord som Bowman bruker. I stedet gjelder enhver diskusjon knyttet til mat og måltider ernæring og # 8217; la ekte, hele, organiske, ubehandlede matvarer, sunne fettstoffer og mindre på eliminering av ting.

Jeg føler meg bedre og mer i live nå enn jeg har hørt meg selv i årevis, sier Bowman av resultatet.

Charlene på fokus på daglige beslutninger, ikke på skalaen

Charlene Bazarian var 19 år da han la merke til at hans vekt begynte å stige. I et forsøk på å forlate det han trodde han var «8220; freshman 15 & # 8221; Bazarianer restuliped sin mat og trente mer. Likevel fortsatte hans vekt å stige. Jeg dro til forskjellige leger, som hver sa at jeg var fint & # 8221; sier bazarisk.

Det var bare da hans mor, som også har L’hypothyroidisme foreslo å se sin endokrinolog, at det var gjort mening.

Diagnose

& # 8220; det kunne bare si å se på meg at min skjoldbruskkjertel var sannsynligvis skyldige & # 8221;, forklarer han. Etter at diagnosen er bekreftet, har Bazarian gjennomgått et hypothyroid-stoff.

Dette startet flere år for å prøve alle kosthold for å finne noe som fungerte. «Jeg forklarer ofte min blogg Det jeg føler at jeg hadde prøvd alt fra Atkins til Weight Watchers & # 8220; forklarer. & # 8220; Jeg ville miste litt & # 8216; vi ville gjenoppta det.& # 8221;

Gjør endringer for fremtiden

Bazarian sier at han lærte alt han kunne på muskelkonstruksjon og # 8217; bruk av fitness for å øke energinivået.

Han eliminerte karbohydrater som brød, ris og pasta og erstattet dem med komplekse karbohydrater som D & # 8217 mel; havre, integrert ris og søtpotet. Han inkluderte også magre proteiner som kylling, fisk, bison og mange andre Grønne bladgrønnsaker.

Når det gjelder rømning fra syklusen med giftig diett, sier Bazarian etter et øyeblikk av Spa & # 8220; AHA & # 8221; (Etter å ha blitt flau av resepsjonisten fordi den unike kjole var for liten), ble det innså at det ikke er noen C’er målstreken når det gjelder å holde en sunn vekt.

Jeg skjønte at de er de daglige valgene som gjør forskjellen, og at jeg må være oppmerksom på hva som fungerer for kroppen min & # 8221; sier.

Del på Pinterest

Tips for å miste vekt mens du har å gjøre med hypothyroidisme

Oppnåelsen av et sunt vekttap starter med det rette legenes søk som forstår din situasjon og er villig til å se utover kaloribegrensningen. Du kan også gjøre livsstilsendringer. Mahar og Bowman deler fire forslag til å gå ned i vekt mens det kommer til hypothyroidisme.

  • Lytt til kroppen din. Vær oppmerksom på hva kroppen din forteller deg, er et av de viktigste trinnene du kan gjøre, sier Bowman. «Hva fungerer for en person kan eller ikke kan fungere for deg» forklarer. Lær å være oppmerksom på signalene som kroppen din gir deg og tilpasser seg basert på disse tegnene.
  • Maten er et grunnleggende stykke av puslespillet. «Våre organer trenger den beste ernæringen vi kan gi ham. Det er derfor å lage kjøkkenet en prioritet, samt tilberede måltider med rene økologiske ingredienser, det er så viktig & # 8220; sier Mahar. Informert om hvilke matvarer som støtter eller hindrer skjoldbruskfunksjonen og autoimmunhelsen og dedikere tid til å forstå dine eneste kostholdsutløserfaktorer.
  • Velg øvelsene som fungerer for deg. Når det gjelder trening, sier Mahar, noen ganger mindre er bedre. ; L’Trener, hypermobiliteten eller autoimmune rehabiliteringer indusert av fysisk trening er risiko for at hypothyderpasienter må inkludere «8221; forklarer.
  • Behandle det som en livsstil, ikke som en diett. Gå ned fra det dumme hamsterhjulet, sier Bowman. Prøv å lage sunne mat valg, drikke rikelig med vann, forplikte deg til den daglige bevegelsen (enhver øvelse fungerer for deg) og gjør deg selv en prioritet. «Du har en sjanse og en kropp. Gjør det Valer.& # 8221;
  • Sara Lindberg, BS, Med, er en freelance og fitnessforfatter. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt livsundervisning folk på Helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med fokus på hvordan vårt mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske form og vår helse.