Solarbeskyttelse Allergi: Symptomer, Behandling, Forebygging

Du kan være allergisk mot solkrem?

Selv om solfiltre kan være trygge for noen mennesker, er det mulig at noen ingredienser, som dufter og L’Ossibenzone, kan forårsake en allergisk reaksjon. Dette kan forårsake en allergisk utbrudd på 8217, blant annet.

Hvis du finner kutane utbrudd på grunn av solbeskyttelse, er det viktig å identifisere de underliggende årsakene. I stedet for å gi opp solbeskyttelse, må du bruke en annen type med andre ingredienser som ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Les videre for å lære mer.

Hva er symptomene?

Symptomene på A’Solbeskyttelsesallergi ligner på Solallergi (også kalt forgiftning alene), samt A’varmeutbrudd eller solbrenn. Alle disse forholdene innebærer røde hudutslett, noen ganger pruriginøse.

Andre symptomer på solbeskyttelsesallergi kan omfatte:

 • urticaria
 • Lettelse fremspring
 • opphovning
 • blinkers
 • blødning
 • stige
 • smerte

Tiden som kreves for utviklingen av en allergisk reaksjon, avhenger av personen. Det kan skje om noen minutter eller kan være nødvendig på opptil to dager før et signal vises.

Noen ganger kan du ikke ha en reaksjon til solkremet på huden din ikke er utsatt for sollys med UV-stråler. Denne typen reaksjon kalles fotoallergisk kontaktdermatitt.

Du kan ha større risiko for solbeskyttelsesallergi hvis du har hatt kontakt med dermatitt med andre produkter. Personer med sensitiv hud er også mer gjenstand for kjemisk følsomhet i hudprodukter. Hvis du lider av kontaktdermatitt med visse materialer, kan du også være følsom for dufter og andre kjemiske ingredienser.

Du bør også være forsiktig når du bruker en ny solkrem hvis solenergiallergi er tilstede i familien din.

Hva du kan gjøre for å behandle en’solbeskyttelsesallergi?

A’solbeskyttelsesallergi behandles lik andre kutane allergiske reaksjoner. I de milde tilfellene vil utslettet bli dempet av seg selv. Moderat til alvorlige tilfeller kan be om aktuelle eller orale steroider for å redusere betennelse og reaksjon. Oral antihistaminer kan også hjelpe med kløe og allergisk respons.

L’Eksponering fortsetter til solen kan også forårsake ytterligere forverring av A’utslett relatert til solbeskyttelsen. Det er viktig å holde seg ute av solen akkurat nå til huden er helt helbredet. Opptil flere dager kan det være nødvendig for fullstendig utvinning, avhengig av tyngdekraften.

Hvordan kan du forhindre en allergisk reaksjon?

Den beste måten å forhindre en allergisk reaksjon på solbeskyttelse er å unngå ingrediensene som du vet hvordan du skal være sensitiv. Det er imidlertid ikke alltid mulig å vite hvilken ingrediens er et allergen for deg. Med mindre du har sett en allergiker for testing, finn ut hva du er allergisk, kan innebære litt og feil og feil og feil.

Du vil kanskje unngå noen av de mest kjente solbeskyttelsesrediensene som forårsaker reaksjoner. I følge American College of Allergy, Asthma, og Immunology, Disse inkluderer:

 • benzophenoni (spesielt benzefenon-3 eller ossibenzone)
 • Dibenzoylmethanes
 • Cinnamati
 • Tilsatte dufter

Solfiltre med sinkoksid og titandioxid innebærer mindre risiko for allergiske reaksjoner og beskytter også mot UVA og UVB-stråler.

Som med ethvert nytt produkt for hudpleie, er det en god ide å bruke en testoppdatering når du prøver en ny solkrem. Vi anbefaler deg å gjøre det minst en dag eller to før.

Å kjøre en testoppdatering:

 • Klem en liten mengde solkrem på hånden og gni på et lite synlig område i huden. L’albue interiør fungerer bra.
 • Vent og se om en reaksjon oppstår. Du må kanskje utsette området for sollys for å se om du har en reaksjon.
 • Hvis ingenting skjer i # 8217; to dager bue, kan du bruke solkremet til resten av kroppen.
 • Når du skal se en lege?

  Gjentatte eller alvorlige tilfeller av solbeskyttelsesallergi bør evalueres av en lege. En hudlege kan bidra til å diagnostisere tilstanden til huden og behandle den. De kan også tilby forslag til solbeskyttelsen og # 8217; soleksponering.

  Det kan også trenge å konsultere en allergiker. De kan gjennomføre blod- eller hudeksamen som vil identifisere dine eksakte allergener. Behandlingsalternativer for alvorlige allergier kan inkludere antihistaminer og allergi slag.

  Forslag til solsikkerhet

  En annen måte å redusere risikoen for allergi mot solbeskyttelse er minimert L’direkte eksponering for UV-stråler. Bruk solkrem hver dag når du er ALLE’åpen, men du kan også ta andre størrelser for å forhindre UV-eksponering. Dette inkluderer å ha på seg hatter, lange ermer og bukser når det er mulig. Søk etter klær med solkrem bygget inn i utendørsutstyr eller campingbutikker.

  Du kan også redusere mengden aktivitet til aktiviteten; åpen som du deltar på mellom 10:00 og 4:00., Som er når solen er maksimal intensitet på mange steder i USA.

  Ta bort

  Solarbeskyttelse Allergier er ikke veldig sjeldne. Den beste måten å forhindre allergiske reaksjoner fra solcremen er å sørge for at du unngår kjent ingrediens som du er sensitiv. Redusere den samlede eksponeringen i solen kan også beskytte huden mot skader.

  L’Bruk av solbeskyttelse er en viktig del av forebygging av hudkreft, så du bør prøve å finne et effektivt produkt som ikke forårsaker en reaksjon når det er mulig.

  Hvis du fortsetter å manifestere reaksjoner til tross for overgangen til Solar Cream, kan det være på tide å konsultere en lege for råd.