Solar Sunburn Blærer: Symptomer, Behandlinger og komplikasjoner

Hva er solbrennende blære?

Solr brenne blærer kan vises på huden etter alvorlige forbrenninger og kan være ekstremt smertefullt. Disse blærene vil generelt vises i flere timer til en dag etter den første solens eksponering. Smerten begynner vanligvis å synke etter 48 timer, selv om det sannsynligvis vil ta minst en uke før blærene og solbrentheter forsvinne. Etter at de er helbredet, kan du forbli med mørkere eller klarere flekker på huden som kan vare fra 6 til 12 måneder.

Hva et utseende de har blæreblad?

Hva er symptomene på solbyringsblærer?

Solarblærene er små hvite fremspring fulle av væske som oppstår på huden som er alvorlig brent av solen. Den omkringliggende huden kan rødt og litt hovne. De er smertefulle for berøring og kan være ekstremt pruriginøse. Oppdag de forskjellige typer brenner her.

Hvordan diagnostisere Solar Burn Blisters?

Din grunnleggende lege eller hudlege kan diagnostisere og behandle solenergi solbrenthet. En lege kan generelt diagnostisere en solbyringsblære basert på # 8217;. De vil også be om hvor lenge du har blitt utsatt for solen, og hvis du brukte solkrem.

Solar Blæreblærer kan forårsake komplikasjoner?

Selv ganske alvorlige solforbrenninger for å forårsake blærer kan forårsake forgiftning av solskinn. Symptomene på forgiftning alene inkluderer:

 • Han retched
 • kvalme
 • frysninger
 • feber
 • svimmelhet
 • Alvorlige blærer

Hvis disse symptomene oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Bladene av brenner som er brast eller samlet, kan bli smittet. Dette kan kreve behandling og kan føre til arr.

Alvorlig solbrenner, spesielt de ganske alvorlige for å forårsake blærer, øker betydelig mulighetene for hudkreft.

Hvordan Solar Burn Blærer behandles?

Solarblærer kan ofte behandles hjemme. For å gjøre dette, bør du:

 • Drikk mye vann. Solar solbrenthet dehydrerer deg, som kan forhindre blæreheling.
 • Sett kaldt og vått wraps på blærer for å eliminere litt «8216; varme fra huden.
 • Påfør en fuktighetskrem med aloe på brenning. Fuktigheten vil hjelpe blære til å helbrede før.
 • Ikke samle inn eller briste blærer. Dette øker muligheten for infeksjon og kan forårsake skade på huden som kan føre til arr.
 • Ta L’ibuprofen (Advil) for å redusere hevelse og betydelig ubehag.
 • Unngå solens eksponering til blærene ikke helbreder.

Hvis blærene brister (ikke bryte dem med vilje), hold området rent og påfør et bandasje ved hjelp av en løs gasbind etter bruk av en antibiotisk salve. Hold L’dekket område med bandasje for å akselerere helbredelse.

Ved rengjøring av området, bruk kaldt vann, ikke gni området og bruk et delikat antibakterielt vaskemiddel for å fjerne overflødig drenering, vær forsiktig så du ikke gni for sterk. Ikke bruk en bomullspute på den blåsede blisteren, da små fibre kan holde seg til såret og øke muligheten for en infeksjon på 8217;.

Hvis dine blærer er seriøse, kan legen din foreskrive et kortikosteroid for hevelse og kløe. De kan også foreskrive en aktuell brennerkrem for å helbrede huden raskere.

Hvordan hindre solstråler?

Den beste måten å forhindre solbrenthet blærer på er å beskytte huden. Når du skal avslutte, bruk en solkrem med en SPF på minst 30. Husk å bruke solkremet hver annen time mens du er aktivt ute. Bruk verneutstyr for å beskytte huden din, som brede hatter som skygger ansiktet ditt.

Det er også nyttig å kontrollere stoffene før du eksponerer deg selv i solen. Noen stoffer, som antibiotika, kan øke sannsynligheten for å brenne. Både muntlige og aktuelle stoffer for å ta vare på akne kan også forårsake en betydelig økning i solfølsomheten.

Hvis du mistenker at du har brent, oppdateres så snart som mulig for å redusere størrelsen på & # 8217;. Hold deg innendørs eller alle «Shadow, drikk rikelig med vann og skyll huden med kaldt vann, hvis det er mulig.