Søndag blues: Hvordan nyte helgen

Det er normalt å føle seg litt skuffet når helgen avsluttes, men # 8217; Arbeidsangst kan påvirke ditt velvære.

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia D: Hver søndag begynner jeg å prøve denne voksende følelsen av frykt og angst alle’ide om å returnere til jobb neste dag. Hva kan jeg gjøre for å slappe av og nyte resten av helgen?

Fra tid til annen har de fleste av oss et dårlig tilfelle av & # 8220; søndag blues & # 8221; & # 8211; Den følelsen av frykt som manifesterer seg på lørdag kveld eller søndag morgen.

Selv om det er helt normalt å føle seg litt skuffet når helgen avsluttes, kan # 8217; angst knyttet til arbeid kan påvirke ditt velvære. Det er derfor det er nyttig å utforske hvis stress kan være skyldig bak din stråle av bekymringer.

For eksempel, C’Det er et bestemt aspekt av arbeidet du ikke liker? Eller kanskje du er bekymret for et overhengende møte med sjefen din, eller du har problemer med å se på en kollega i øynene?

Uansett hva det er, kan lære å holde seg i det nåværende øyeblikket hjelpe deg med å holde deg i sjakk på # 8217;.

En måte å gjøre det på er å lære livskunnskapene til bevisst meditasjon. Bevissthet bare midler & # 8220; Opprettholde et øyeblikks bevissthet om våre tanker, følelser og kroppsfølelser & # 8221; Og mange forskere har oppdaget at å gjøre dype og meditative puster på magen kan opprettholde oss Jord, som bidrar til å forhindre ting som bekymring og angst Sabotino vår dag.

For å starte en praksis med bevissthet, bør du vurdere å laste ned en fil En meditasjonsapp, Som rolig, eller se på en kort video av guidet meditasjon på YouTube. Så prøv å dedikere fra 5 til 10 minutter hver dag for en mini bevissthet praksis.

Under praksis, vær oppmerksom på enhver tanke, følelse og følelse Sorga, så tilbake til pusten din, bruk den som et utgangspunkt for forankring for øyeblikket.

I tillegg til bevissthet kan øvelser for sinnet også være mot # 8217; angst. For eksempel, hvis du er bekymret for arbeid, spør deg selv: Hvordan bekymrer fremtiden vil hjelpe meg akkurat nå?& # 8221; O & # 8220; Hvilke bevis har jeg min bekymring for å være et faktum?& # 8221;

For å få et bredere perspektiv, prøv å gå tilbake og spørre: Hvor mye bekymringer teller i en måned?& # 8221;

Juli Fraga bor i San Francisco med mannen sin, datteren hennes og to katter. Hans skrifter dukket opp på New York Times, Real Simple, Washington Post, NPR, Vitenskap av oss, Lily og Vice. Som psykolog, elsker han å skrive om mental helse og velvære. Når han ikke jobber, liker han å handle, lese og høre på levende musikk. Du kan finne den på Twitter.