Snail Slime Cosmetics: Populært i USA

Si det raskt tre ganger: Helix aspersa muller glykokonjugater.

Uttal nå oversettelsen: snegleslim.

Det fikk deg til å skjelve?

En av de siste ansiktskremene som traff den amerikanske kosmetikkindustrien er en rekke produkter laget med snegleslim.

Det stemmer, de klissete, klissete restene som snegler etterlater i kjølvannet.

Og så icky og eksotisk som snegleslim høres ut, tenk på det faktum at vi regelmessig legger alle slags dyre-, plante- og mineralblandinger i ansiktet, kroppen og håret vårt.

Angivelig reduserer koffein hovne øyne, fugleskitt beroliger og avkjøler huden, rosestamceller sletter rynker og solflekker, og fiskeskjell lysner huden.

Nå kan forbrukere i USA kjøpe snegleslimprodukter på store utsalgssteder og på nettet.

Snegleslim gjennom historien

Hvordan den ydmyke sneglen oppnådde en statusendring?

Det var det faktisk venter i vingene i lang tid.

Hippokrates skal ha foreskrevet hakkede snegler og sur melk for å eliminere hudbetennelse.

I århundrer i de små landlige samfunnene i Sør-Italia har snegleslim blitt brukt til å lindre vorter, hard hud og akne.

Så kom snegleslimet ut av skyggene på 1980-tallet.

De franske kokkene som forvandlet den ydmyke gastropoden til forretter med smør og hvitløk kalt escargot, gjorde gode forretninger med en chilensk familie som oppdrettet og eksporterte snegler.

Chilenske arbeidere skar ofte hender og armer på metallburene og la merke til at snegleslimet så ut til å lege sårene og myke huden deres.

Alltid på jakt etter banebrytende kosmetiske produkter, har den sørkoreanske hudpleieindustrien blitt knyttet til snegleslim og har dedikert seriøse forsknings- og utviklingsmidler til den nye behandlingen.

Sørkoreanske forskere har uttalt at testene deres har bekreftet at filtratet av sneglesekretet fukter huden, øker elastisiteten, forbedrer hyperpigmentering og inneholder antimikrobielle egenskaper som kan bidra til å opprettholde akne og noen typer rosacea i sjakk.

«Studier har vist at de bidrar til å stimulere dannelsen av kollagen og elastin, samt gjenopprette hydrering,» sa Charlotte Cho, forfatter av «Den lille boken om hudpleie: Koreanske skjønnhetshemmeligheter for sunn, glødende hud, «En sertifisert kosmetolog og medgründer av den koreanske skjønnhets- og livsstilsbutikken Soko Glam.

Snegl i hyllene

Da blandingen traff det asiatiske markedet, utviklet den raskt en nesten kultfølge.

Den internasjonale eksporten av snegleslimprodukter var neste skritt, og handelsruter var allerede åpne på grunn av den aggressive omfanget av 7 milliarder dollar av den sørkoreanske kosmetikkindustrien.

Ifølge den sørkoreanske regjeringen er deres kosmetikkindustri den åttende største i verden.

Med den slags influensa er det ikke rart at snegleslimprodukter var bestemt til apotek, kosmetikkdisker og nettbutikker i USA.

I dag, mål, Ulta skjønnhet, CVS apotek Og Amazon selge ansikts- og øyekremer som inneholder snegleslim.

I tillegg indikerer en stor mengde nettanmeldelser at amerikanere på jakt etter den ultimate ungdomsfontenen fyller seg med sneglekrem.

«Mizon Black Snail All-In-One Cream inneholder et robust 90 % svart snegleslimfiltrat, som inneholder alt av svart snegleslim, pluss 20 forskjellige planteekstrakter som ikke finnes i Mizons klassiske Alt-i-ett-krem,» rapportert Charlotte’s Book, en online katalog over leger og fagfolk dedikert til alt vakkert.

«Den myke teksturen til Black Snail Cream gjør den lett å smøre på; en liten mengde vil være nok,» legger nettstedet til. «Den gjør en tøff jobb med å holde huden hydrert hele dagen, men har en ekstremt lett tekstur. Dette er perfekt for folk som du må bruke en tyngre krem men jeg vil ikke håndtere den vanlige fete teksturen til en super fuktighetsgivende fuktighetskrem. Etter noen dagers bruk fant vi huden vår mer hydrert og fyldigere. «

Hva hudleger mener

Den amerikanske regjeringen tester eller regulerer ikke kosmetikk, den gjør det hudleger i USA vurderer de sine egne studier.

Noen sier snegleslim er en uprøvd kjepphest og forbrukere bør være forsiktige. Andre går god for produktene.

«Snegleslim har blitt brukt i folkemedisin i tusenvis av år for å behandle en rekke hudsykdommer, alt fra sår til akne,» sier Dr. Joshua Zeichner, direktør for kosmetisk og klinisk forskning innen dermatologi ved Mount Sinai Hospital i New York .

«Senere har det blitt innlemmet i kosmetiske hudpleieregimer,» la han til. «Rik på fuktighetsbevarende hyaluronsyre, har snegleslim fuktighetsgivende egenskaper for huden. Den inneholder også høye nivåer av antioksidanter som demper hudbetennelse og fremmer sunn kollagenproduksjon.

Hvis du ikke er kvalm av ideen om å legge snegleslim på huden, anbefaler hudleger deg å begynne med å bruke en liten mengde på et bestemt område for å se etter allergier eller hudreaksjoner.

Siden kroppen din sannsynligvis aldri har vært nært knyttet til snegleslim, kan du få uønskede reaksjoner.

Hvis du har sensitiv hud, fortsett med denne behandlingen forsiktig. Produsentene hevder at du vil se positive resultater om to til fire uker.