Smilende depresjon: Symptomer, risikofaktorer, tester, behandlinger og mer

Cos’er den smilende depresjonen?

Vanligvis er depresjon forbundet med tristhet, sløvhet og fortvilelse, noen som ikke kan komme seg ut av sengen. Selv om noen som lider av depresjon, kan utvilsomt høre disse tingene, hvordan depresjonen oppstår, kan variere fra person til person.

& # 8220; smilende depresjon & # 8221; Det er et begrep for noen som bor med depresjonen på innsiden, mens det virker helt lykkelig eller innholdet på utsiden. Deres offentlige liv er vanligvis & # 8220; Masser & # 8221; kanskje selv hva noen ville kalle normal eller perfekt.

Smilende depresjon er ikke anerkjent som en tilstand i diagnostisk og statistisk håndbok for psykiske lidelser (DSM-5), men det vil trolig bli diagnostisert som en større depressiv forstyrrelse med atypiske egenskaper.

Fortsett å lese for å lære mer om funksjonene til å smile depresjon og hvordan du kan lære å gjenkjenne det i noen andre.

Del på Pinterest

Hva er symptomene på smilende depresjon?

Noen som lider av smilende depresjon, vil vises / # 8211; Fra # 8217; ekstern & # 8211; Glad eller innhold til andre. Alle’De ville imidlertid prøve de smertefulle symptomene på depresjon.

Depresjon påvirker alle annerledes og har en rekke symptomer, den mest tydelige er dyp og langvarig tristhet. Andre klassiske symptomer inkluderer:

 • Endringer av appetitt, vekt og søvn
 • tretthet eller sløvhet
 • følelser av fortvilelse, mangel på selvtillit og dårlig selvtillit
 • tap av interesse eller glede i å gjøre ting som en gang ble verdsatt

Noen med smilende depresjon kan oppleve noen eller alle problemene beskrevet ovenfor, men i det offentlige vil disse symptomene være for det meste, om ikke helt fraværende. For noen som ser på utsiden, kan en person med smilende depresjon se ut som:

 • En aktiv og høy drift
 • Noen som opprettholder en stabil jobb, med en sunn familie og sosialt liv
 • En person som synes å være munter, optimistisk og generelt lykkelig

Hvis du lider av depresjon, men du fortsetter å smile og ha på seg en fasade, kan du føle:

 • Som om å vise tegn på depresjon var et tegn på svakhet
 • Som om jeg lastet noen som uttrykte dine virkelige følelser
 • at du ikke har depresjon i det hele tatt, fordi du er & # 8220, well & # 8221;
 • at andre har verre, så hva du klager?
 • at verden ville være bedre uten deg

Et typisk depressivt symptom har en «8217; utrolig lav energi og har problemer med å komme seg ut av sengen om morgenen. Ved smilende depresjon kan ikke energinivået påvirkes (unntatt når en person er alene).

Av denne grunn kan risikoen for selvmord være større. Personer med senior depresjon føler seg noen ganger selvmord, men mange har ikke energi til å handle i henhold til disse tankene. Men noen med smilende depresjon kan ha energi og motivasjon for å fortsette.

Forebygging av selvmord

 • Hvis du tror at noen er i umiddelbar risiko for uselviskhet eller skade en «8217 annen person:
 • • Ring 911 eller det lokale nødnummeret.
 • • Hold deg hos personen opp til # 8217; redning ankomst.
 • • Fjern eventuelle våpen, kniver, narkotika eller andre ting som kan forårsake skade.
 • • Lytt, men ikke døm, diskutere, true eller skrike.
 • Hvis du eller noen du kjenner, vurderer du selvmord, be om hjelp av en direkte linje for forebygging av kriser eller selvmord. Prøv den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen på 800-273-8255.

Hvem er i fare for å smile depresjon?

Noen risikofaktorer kan omfatte:

Store endringer i livet

Som med andre typer depresjon, kan smilende depresjon utløses av en situasjon, som et konkursforhold eller et arbeidstap. Det kan også leves som en konstant tilstand.

Dømmekraft

Kulturelt, folk kan møte og oppleve depresjon annerledes, inkludert følelsen av mer somatiske (fysiske) symptomer enn følelsesmessige. Forskere mener Disse forskjellene kan håndtere internt orientert tenkning om det eksternt: Hvis tankene dine er orientert mot det ytre, kan du ikke fokusere på din indre følelsesmessige tilstand, men du kan i stedet oppleve mer fysiske symptomer.

I noen kulturer eller familier, kan enda høyere nivå av stigma ha en innvirkning. For eksempel kan uttrykkelige følelser bli sett på som «8220; be om oppmerksomhet & # 8221; eller hvordan å vise svakhet eller latskap.

Hvis noen forteller deg om & # 8220; overvinne det & # 8221; eller det & # 8220; du er ikke engasjerende nok & # 8221; Å føle seg bedre, i fremtiden vil du være mindre sannsynlig å uttrykke disse følelsene.

Dette kan være spesielt sant for menn under undersøkelse for deres maskulinitet & # 8211; som kan ha vært gjenstand for gamle tanker, og de virkelige mennene & # 8221; ikke gråt. Menn er mye mindre sannsynlig Sammenlignet med kvinner på jakt etter hjelp for psykiske helseproblemer.

Noen som føler at det ville vært dømt for sine depressive symptomer, ville være mer tilbøyelige til å sette på en fasade og holde ham for seg selv.

sosiale medier

I en’æra hvor mange så mange som 69 prosent av den amerikanske befolkningen bruker sosiale medier, kan vi suges inn i en alternativ virkelighet der alles liv går så bra. Men de går virkelig så bra?

Mange kan ikke ordnes eller i stand til å publisere bilder når de er verre, i stedet foretrekker å dele bare sine vakre øyeblikk med verden. Dette kan skape et virkelighetsvakuum som gir depresjon som smiler mer plass til å vokse.

Forventninger

Noen ganger har vi alle urealistiske forventninger om oss selv å være bedre eller sterkere. Vi er også påvirket av eksterne forventninger & # 8211; Fra kollegaer, foreldre, brødre, barn eller venner.

Enten du har urealistiske forventninger til deg selv eller at forventningene kommer fra andre, kan du være mer tilbøyelig til å skjule dine følelser hvis de ikke synes å tilfredsstille disse forventningene. Noen med perfeksjonisme kan være enda mer i fare, på grunn av de utrolig høye standarder som de forventes.

Hvor smilende depresjon er diagnostisert?

Ifølge en artikkel Verdens helseorganisasjon (WHO), Smilende depresjon presenterer seg med antitetiske symptomer (motstridende) til de av klassisk depresjon. Dette kan komplisere diagnoseprosessen.

Andre vanskeligheter med å diagnostisere smilende depresjon er at mange mennesker kanskje ikke engang vet hvordan de skal være deprimert eller ikke å søke hjelp.

Hvis du tror du har depresjon, er det viktig å se etter en behandling så snart som mulig.

For å bli diagnostisert, må du besøke en lege. Legen din vil stille deg noen spørsmål om symptomene dine og eventuelle store endringer i livet som skjedde.

De kan også lede deg til en psykisk helsepersonell, som en psykiater, hvis du drar nytte av narkotika, eller en psykolog eller annen psykisk helsepersonell som utfører psykoterapi (Word Therapy).

For å bli diagnostisert med en stor depressiv lidelse, må du ha opplevd en depressiv episode som varer mer enn to uker, mesteparten av dagen, nesten hver dag. Disse symptomene påvirker måten du føler, tror du og administrerer daglige aktiviteter, hvordan du sover, spiser og jobber. Her er COS’andre innebærer diagnosen.

Hvilke behandlingsalternativer er?

Behandlingen av denne typen depresjon ligner på andre tradisjonelle behandlinger for den store depressive lidelsen, som inkluderer narkotika, psykoterapi og livsstilsendringer.

Det viktigste skrittet for å finne en behandling for smilende depresjon er å åpne for noen rundt deg. Det kan være en profesjonell, en venn eller et familiemedlem.

Å snakke med en profesjonell kan være utrolig nyttig for symptomer på depresjon, siden en profesjonell kan hjelpe deg med å utdype tilpassede strategier for å håndtere og taktikker for negative tankeprosesser. Hvis de tror at du kan dra nytte av narkotika eller gruppeterapi, kan de lede deg.

Det er også mange elektroniske ressurser og støttealternativer som kan hjelpe deg med å starte.

Chat livslinje

Chat livslinje, Tilbys av de samme menneskene som styrer selvmordsforebygging av selvmordsforebygging, gir følelsesmessig støtte og tjenester via web chat. Dette er spesielt nyttig hvis du snakker på telefonen, forårsaker angst.

Healthline Mental Health Community

Ur
Facebook-fellesskapet Kobler folk som lider av psykiske helseproblemer, og gir deg muligheten til å finne støtte og forslag til forvaltningen av forholdene.

NAMI-ressurser

National Alliance på mental helse (NAMI) har en stor liste over 25 ressurser som kan hjelpe deg i mange ting, inkludert kur, holde seg informert om spesifikke forhold og forskning og få økonomisk bistand.

Hva er utsikterna for smilende depresjon?

Depresjon har bare ett ansikt eller utseende. Når folk i offentlighetens øyne dør for selvmord, forblir mange mennesker fantastiske på grunn av masker & # 8211; eller smiler & # 8211; iført. For eksempel, når skuespilleren og komiker Robin Williams begikk selvmord, har mange blitt sjokkert.

Depresjon, uavhengig av hvordan det ser ut, kan være en vanskelig og dreneringsforhold. Det er viktig å huske, uansett hva: C’er håp. Du kan finne hjelp.

Hvis du opplever en smilende depresjon, bør du begynne å snakke med noen. Et trygt og ikke-dømmende sted hvorfra å starte ville være kontoret til en psykolog, men de ovennevnte ressursene som er nevnt ovenfor, kan fungere bedre for deg som utgangspunkt.

Som med enhver annen type sykdom eller tilstand, bør du se etter en behandling. Ikke undervurdere dine følelser.

Hvis du tror at noen du kjenner, kan du stille lider av depresjon, spør ham som han er. Vær klar til å lytte til. Hvis du ikke kan hjelpe dem personlig med sin situasjon, let du dem til en ressurs som kan hjelpe.