Smerter i skinker: hva årsaken?

Dette er en grunn til bekymring?

Du kan ikke betale mye oppmerksomhet til skinker, siden jeg er bak deg. Men du vil legge merke til om de begynner å skade. Buttocks består hovedsakelig av fett og muskler knapper, men kan være gjenstand for skade og sykdom.

Ulike forhold kan forårsake smerte i skinker, fra små muskler strekker seg til infeksjoner. De fleste av disse forholdene er ikke alvorlige, men noen krever et besøk til legen din.

Ring for en avtale hvis smerten ikke forsvinner, forverres eller har også symptomer som disse:

 • nummenhet eller svakhet til beinet
 • Dell & # 8217 kontrollproblemer; tarmene eller blæren
 • en pest som ikke helbreder
 • Akutt eller lancing smerte
 • En feber på 104 ° F (40 ° C) eller høyere
 • Smerter som bare skjer når du går og begrenser bevegelsene dine

Her er noen av forholdene som kan forårsake smerte i skinker, samt forslag for å hjelpe deg med å forstå hva du kanskje har.

1. Blåmerker

Bruisene er en vanlig årsak til smerte i skinker. Den svarte og blå fargen på et blåmerke er forårsaket av blodet av skadede blodkar som akkumuleres under huden. Du spør deg hvor mye blåmerke vil vare? Fargen vil fortelle deg.

Du kan få et blåmerke hvis du blir såret til baken, for eksempel hvis du faller mens sko eller du blir truffet mens du trener en kontakt sport som fotball. Ofte vil du legge merke til en hovent nodule og en ømhet i # 8217; contuse-området. Slik lindrer du symptomer og akselerere helbredelsesprosessen.

2. Muskel tretthet

Buttockene er dannet av tre muskler: den store bakken, mediumstangen og den lille stinken. Du kan strekke en av disse musklene hvis du forlenger det så mye å rive det.

Dette kan forårsake:

 • opphovning
 • ømhet
 • Stivhet og vanskeligheter med å flytte den aktuelle muskelen

De vanlige årsakene til muskel tårer er overdreven trening, den mislykkede oppvarming før treningen eller den plutselige eller pinlige bevegelsen. Hvis du tror en spenning kan være kilden til smerten din, er det noen ting du kan gjøre for å finne lettelse.

3. Ischias

Ischias er ikke en tilstand, men et symptom. Det er en akutt eller brennende smerte som utstråler langs sciatic nerven, som går fra nedre ryggen gjennom baken og ned til hvert ben.

Du kan også ha nummenhet eller prikking til det berørte benet. Disse strekene kan hjelpe deg med å finne lettelse.

Ischias er ofte forårsaket av en’brokk på platen eller fra en innsnevring av deler av ryggraden som deretter presser på sciatic nerven. Det er mer sannsynlig at du lider av ischias mellom 40 og 50 år, fordi forholdene som forårsaker at de blir vanligere med alderen.

Selv om studier varierer basert på antall personer som kontrakterer tilstanden, anslår noen forskere at de er mange 40 prosent folk led av iskias.

4. Bursitt

Borsitt er en felles Tilstand der lommene fulle av væske kalt poser som dekker beinene er betent. Områdene som skulder, hoften, albuen og kneet blir oftere påvirket.

Du har også en pose & # 8211; Ischiaic bag kalles & # 8211; i skinker. Bursitt som treffer ischiary-posen heter Ischiaic Borsitt.

Symptomene inkluderer:

 • smerte når du setter deg ned eller legger seg ned
 • Smerte som utstråler langs låret
 • Hevelse og rødhet

Du kan utvikle bursitt i ischia-posen hvis du får posen eller du bare sitter på harde overflater. Denne typen bursite er noen ganger kalt & # 8220; WEAVER BAKGRUND & # 8221; O & # 8220; Sarto Sete & # 8221; Etter yrkene som vanligvis forårsaker det. Disse øvelsene kan bidra til å lindre symptomene.

5. Skiveprolaps

Hver av vertebral kolonneben er separat og polstret med små lagre fylt med et gelatinøst materiale. Disse kalles plater. En plate kan bli herniated hvis dets ytre lag tårer, forlater en del av det indre materialet som lekker. A’Disc brokk kan trykke på nærliggende nerver, forårsaker smerte, nummenhet og svakhet.

Hvis de berørte platene er i nedre rygg (lumbal kolonne), vil du sannsynligvis føle smerte med skinker. Smerte kan også utstråle langs benet. Andre symptomer inkluderer:

 • nummenhet
 • prikking
 • svakhet

Det er mer sannsynlig å ha en’brokk på platen Som en eldre, Fordi diskene degenererer med alderen. Andre risikoer inkluderer fedme og arbeid der tunge gjenstander heves eller tar.

6. Degenerativ disk sykdom

Aldring, disker i ryggen kan slites ut. Som platene smale, mister polstringen som hindrer beinene fra vertebral kolonnen fra å gni den andre.

Degenerasjonen av platene i nedre rygg kan forårsake smerte med skinker og lår. Smerte kan bli verre når du setter deg ned, du bøyer eller løfter noe. Gå eller andre bevegelser kan lindre det. Du kan også ha nummenhet og prikking for bena.

7. Piriformis syndrom

Piriformet er en muskel som strømmer langs den nedre ryggen til den øvre delen av låret. Du har også en nerve fra bunnen av ryggraden gjennom baken på baksiden av låret, kalt en sciatic nerve.

Skader eller overdreven bruk kan øke den pyriform muskelen opp til det punktet hvor det presser på den sciatic nerven. Dette trykket kan føre til en slags smerte kalt iskias som strømmer fra skinker langs baksiden av beinet.

Smerte kan bli verre når du kommer trapper, løp eller sitte ned. Du kan også ha nummenhet eller prikking. L’Piriform Stretching kan bidra til å lindre disse symptomene.

Piriformsyndromet er ofte feilaktig diagnostisert som andre typer ryggsmerter. Av 6 prosent av de personer som lav ryggsmerter er diagnostisert, har faktisk piriform syndromet.

8. Pilonidal cyster

En cyste er en ledning som kan danne i forskjellige deler av kroppen. Cyster inneholder ofte væske, men en pilonidal cyste inneholder små biter av hår og lær. Disse cystene er dannet i sporet mellom baken. Du kan kontrakt en av disse cystene hvis et hår vokser i huden din (inngrodd hår).

Sammen med smerten kan du merke:

 • rød
 • pus eller blod som strømmer fra # 8217; åpning
 • en dårlig lukt

Pellonidal cyster er mer vanlige på menn Sammenlignet med kvinner og folk som sitter i lange perioder. Du kan også få dem fra friksjonen, for eksempel mens du sykler.

9. Perirectal abscess

En perirectal abscess (også kalt en perianal abscess) er et hulrom fullt av pus danner i en kjertel i nærheten av # 8217; anus, åpningen gjennom hvilken feces forlater kroppen. L’Abscess er forårsaket av en bakteriell infeksjon på 8217;.

Denne typen abscess er Vanlig hos barn. Voksne er mer sannsynlig Å kontrakt en infeksjon på en «8217 hvis de har diaré, forstoppelse eller et annet problem med tarmbevegelser.

Noen mennesker har en unormal forbindelse mellom innsiden av deres anus og deres hud. Dette kalles fistel. Bakterier kan forbli fanget i denne sammenhengen og forårsake dannelsen av en abscess. Legen kan anbefale kirurgi for å fjerne fistelen.

10. Dysfunksjon Dell’Sacroiliac Joint

Din sacroiliaca artikulasjon forbinder den hellige & # 8211; L’trekantet bein ved foten av ryggraden & # 8211; til bekkenbenet ditt. Når denne ledd er betent, kan det forårsake smerte på bunnen av ryggen som kan utstråle fra baken til den øvre delen av beinet.

Aktiviteter som å gå, løpe eller klatre trapper kan forverre smerte, men det er lettelse alternativer. Fysioterapi kan bidra til å forbedre styrke og opprettholde fleksibilitet i # 8217;.

Smerte Alle’Sacroiliac Joint er ofte feilaktig diagnostisert som en annen type lav ryggsmerter. Av 10 prosent 25 av mennesker med lav ryggsmerter, har han et problem med sacroiliac-leddet.

11. Leddgikt

L’Leddgikt er en sykdom som forårsaker smerte og stivhet til leddene. Det er omtrent 100 forskjellige typer leddgikt, som sammen streiker mer enn 54 millioner amerikansk.

Noen typer er forårsaket av en gradvis iført ledd med alderen og # 8217; aktivitet. Andre skyldes et angrep på felles immunforsvaret.

L’leddgikt i # 8217; hip artikulasjon kan forårsake smerte som utstråler til baken. Smerte og stivhet kan bli verre om morgenen og gradvis forbedre mannen som beveger artikulasjonen. Narkotika og fysioterapi kan hjelpe med smertebehandling.

12. Vaskulær sykdom

L’Aorta er det viktigste blodkaret i hjertet. Det er delt inn i to mindre fartøy kalt iliath arterier som deretter fortsetter å redusere og bringe blod til bena. En blokk i disse blodkarene på grunn av aterosklerose kan forårsake smerte i skinker.

Smerte oppstår når man går og kan være vondt i naturen. Kunne tvinge deg til å slutte å gå, hvorpå smerten forsvinner. Det kan også være svakhet og hårtap på bunnen av bena.

Hvilke behandlingsalternativer er tilgjengelige?

For å behandle smerter i skinker, bør du se din primære omsorgslege, en revmatolog eller en ortopedisk spesialist. Legen din vil tilpasse behandling til årsaken til smerten din.

Legen din kan gi deg råd:

 • Kortikosteroid injeksjoner for å redusere betennelsen
 • Fysioterapi for å bidra til å styrke muskler rundt lesjonen og forbedre bevegelsesområdet i # 8217; interessert område
 • En prosedyre for å tømme en cyste eller en abscess
 • Kirurgi for å reparere en skadet disk eller erstatte A’slitt felles

Housewares kan bidra til å lindre symptomene til en behandlingsplan er implementert.

kan

 • Påfør is eller varme for å redusere hevelse og lindre smerte. Du kan bruke L’en eller L’andre eller passere frem og tilbake mellom is og varme. Oppbevar’varm eller kald pakke på det berørte området i ca. 15 minutter av gangen.
 • Kjør delikate ben, hofter og skinker.
 • Hvilte for å gi tid til å sår for å helbrede.
 • Ta benk smertestillende, som naproser (Aleeve) eller ibuprofen (Advil).

Når du skal se legen din

Hvis smerten ikke har forbedret seg i noen dager eller forverr, kontakt legen din. De vil utføre en fysisk undersøkelse og til slutt utføre bildebehandlingstester, for eksempel røntgenstråler, for å lete etter årsaken til smerte.

Når legen din vet hva C’Det er bak smerten din i skinker, vil det fungere med deg på en behandlingsplan som passer for dine behov.