Smerter alle & # 039; Sacroiliac Joint: Årsaker, behandling og andre

Beskrivelse

Du kan prøve smerte Alle’Sacroiliaca Joint (Si) som en akutt og lakende smerte som utstråler fra hoftene og bekkenet, til nedre rygg og opp til lårene. Noen ganger kan det virke ufølsomt eller prikkende, eller som om beina skulle gi opp.

Feilen er Dell’Sacroiliac Joint 15 prosent 30 av mennesker med kronisk lumbal smerte.

Hvem vi er 80 prosent Voksne i USA vil oppleve lumbal smerte i livet. Lumbaglia er en av hovedårsakene til tapt arbeidsdager og den vanligste årsaken til arbeidsavbrudd.

Hva er dine sacroiliche-ledd?

Leddene er funnet der du møter den hellige bein og ileo. Den hellige er trekantformet bein nær bunnen av ryggraden, like over coccyxen eller coccyxen. L’ileo, en av de tre beinene som utgjør beinene på hoften, er det høyeste punktet i bassenget.

Leddene støtter kroppens vekt, distribuerer den gjennom bassenget. Dette fungerer som en støtdemper og reduserer trykket på ryggraden.

Benene på leddene har trukket seg. Disse hakkede kantene hjelper dem med å holde seg justert. Mellomromene mellom beinene i leddene har fylt med væske, som gir smøring. Disse mellomrommene er også fulle av gratis nervøsninger, som sender hjernens smerte signaler. Når beinene i # 8217; Sacroiliac-leddet blir ute av justering, det kan være smertefullt.

Alle bein av leddene har koblet seg av muskler og ekstra sterke leddbånd, noe som gir stabilitet og tillater begrensede bevegelser. Selv om minimal, er denne bevegelsen nødvendig, slik at du holder deg i vertikal stilling, og slik at kvinnene ser frem til.

Hva er årsakene til smerte Alle’Sacroiliac Joint?

L’betennelse i en eller begge sacroileche-leddene kalles dysfunksjon Dell’Sacroiliac eller Sacroileite Joint. Sacroileite kan skyldes en dysfunksjon av sacroiliaca artikulasjonen. Dette er en generell begrep som inneholder en rekke forhold, inkludert følgende.

L’slitasjegikt

År med stress på’Sacroiliac-skjøten kan til slutt bære brusk og ha på seg slitasjegikt. Assosiert med aldring, kan artrissen treffe sacroiliac-leddet, ryggraden og andre ledd i hele kroppen.

Ankyloserende spondylitt

Den ankyloserende spondylitt (som) er en type inflammatorisk leddgikt som påvirker ryggvirvlene og leddene i ryggraden. I tillegg til å forårsake smerte, kan alvorlige tilfeller av som forårsake ny benvekst som blander ryggraden.

Selv om som hovedsakelig ledd jo, kan det også forårsake betennelse til andre ledd og sjeldnere, til organene og øynene. Som er en kronisk sykdom. Kan forårsake intermitterende episoder med liten smerte eller mer alvorlig kurs. Denne sykdommen er diagnostisert oftest Hos unge menn.

Gikt

Guttende eller guty artritt, kan oppstå hvis kroppen din har høye nivåer av urinsyre. Denne sykdommen er preget av ledsmerter, som kan være alvorlig. Selv om giktet nesten alltid rammet den første, kan leddene påvirkes, inkludert sacroiliac-leddet.

sår

Sakografiske ledd kan bli skadet på grunn av traumer, for eksempel skader på grunn av fall og trafikulykker.

Svangerskap

Slappe av, et hormon som frigjøres under graviditet, gjør leddene mer elastisk. Dette gjør at bassenget kan utvide seg for å ønske et barns fødsel. Det gjør også leddene mindre stabile. Kombinert med vektøkningen og vekten av barnet, fører dette ofte til smerte Alle’Sacroiliac Joint. Kvinner som lider, er mer tilbøyelige til å kontrakt den sakogrografiske felles leddgikt, en risiko som øker med hver graviditet.

Walking-modeller

Å gå på en unormal måte kan forårsake dysfunksjon av sacroiliaca artikulasjonen. Du kan gå unormalt på grunn av problemer som å ha et kortere ben av den andre eller pleie et ben på grunn av smerte. Korreksjonen av disse problemene kan løse smerte Alle’Sacroiliac Joint.

Noen kvinner kan gå på en unormal måte under graviditeten. En gang gitt og gjenopptas å gå normalt, smerte alle’sacroiliac ledd kan forsvinne.

Smerte symptomer Alle’Sacroiliac Joint

Hver person advarer symptomene på fareforstyrrelser; Sacroiliaca på en litt annen måte. Vanlige symptomer inkluderer:

 • Smerte i nedre rygg
 • Smerter i skinker, hofter og dock
 • Smerte alle’inguine
 • Begrenset smerte til en av leddene ja
 • Økt smerte når du står opp fra en sittestilling
 • Stivhet eller brennende følelse i bassenget
 • nummenhet
 • svakhet
 • Smerte utstråler mot lårene og den øvre delen av bena
 • Følelsen som om beina kunne bøye seg og ikke støtte kroppen din

Diagnose av problemer Alle’Sacroiliac Joint

Problemene med’Sacroiliac-leddet kan være vanskelig å diagnostisere. Leddene er i dybden i kroppen, noe som gjør det vanskelig for legen undersøk eller tester deres bevegelse. Ofte manifesterer fellesskader seg ikke i bildebehandlingstester som røntgenstråler, magnetisk resonans eller TC-skanninger. Og symptomene er svært lik forhold som iskias, bulge-disker og # 8217; hip artritt;.

Legen kan vedta følgende tiltak for å diagnostisere problemene i sacroiliaca:

 • En eksamen der de ber deg om å flytte og strekke seg ut på bestemte måter. Dette kan hjelpe dem med å identifisere kilden til smerten din.
 • Injiser et lammende stoff, som lidokain, i # 8217; sacroiliac-felles. Hvis smerten forsvinner etter en kort periode, indikerer dette at du sannsynligvis har et problem alle’Sacroiliac Joint.
 • Imaging test, for eksempel røntgenstråler, magnetisk resonans og tc skanninger.

Hvordan behandle smerte Alle’Sacroiliac Joint

Terapi, trening og selvhjelp

Fysioterapi, mosjon med lav innvirkning som yoga og massasje kan bidra til å stabilisere og styrke leddene og lindre smerte.

Et annet råd er å bruke kalde pakker for å lindre smerte. Når smerten er mer håndterbar, gjelder den varmen med en elektrisk tallerken eller en termisk vikling eller fordyp den i et varmt bad.

Du kan også ha på seg et sacroiliac belte for å hjelpe til med å støtte sacroiliaca artikulasjonen, som kan bidra til å lindre smerte.

Ikke-kirurgiske stoffer og terapier

Hvis smerte alle’Sacroiliac-ledd ikke kan styres med fysioterapi, trening og selvhjelp, eller hvis det er forårsaket av en kronisk tilstand som AS, kan legen anbefale narkotika og ikke-kirurgiske terapier. Disse kan inkludere:

 • Antiinflammatoriske legemidler, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) som aspirin, ibuprofen og NAPOSSENE
 • Muskel avslappende
 • orale steroider, bare for kortsiktig bruk
 • Inhibitorer av tumor nekrosefaktor (TNF-hemmere) for behandling av # 8217;
 • Kortikosteroid injeksjoner i # 8217; artikulasjon
 • Radiofrequency ablation, som bruker energi til å deaktivere nerver forårsaker smerte

Kirurgi

Kirurgi regnes som L’siste utvei. Med fusjonskirurgi av sacroiliac-fellesen holder små plater og skruer beinene sammen i # 8217; Sacroiliac-leddet slik at beinene er basert eller vokser sammen. Legen kan foreslå denne operasjonen hvis smerten er kronisk og kombinasjonen av fysioterapi, medisiner eller minimalt invasive intervensjoner har ikke vært effektive.

Outlook

Smerte alle’sacroiliac felles kan være kortsiktig, spesielt hvis forårsaket av graviditet, skade eller spenning. Andre forhold, inkludert som og artrose, er kroniske. Men i de fleste tilfeller kan smerte bli betydelig lettet med behandling.

Forhindre smerte Alle & Sacroilia

Noen årsaker til smerte Alle’Sacroiliac Joint er ikke forebygget. Men du kan kanskje redusere utviklingen av disse forholdene ved å trene og gjøre sunne livsvalg.