Smerte alle & # 039; lysken og myren & # 039; hofte: Årsaker, andre symptomer, behandlinger

Beskrivelse

L’lysken er området der den øvre delen av låret og underlivet er oppfylt. Din artikulasjon av # 8217; hip er plassert langs samme linje under inguine. Fordi fronten eller forsiden av hofte og # 8217; inguine er plassert i samme område, smerten alle’lysken og smerte ALLE’Front hofte oppstår ofte sammen.

Noen ganger begynner smerten i en del av kroppen og sprer seg i en & # 8217;. Dette kalles utstråle smerte. Det kan være vanskelig å si hva som forårsaker smerte alle’hofte fordi smerten forårsaket av et problem all «8217; hip ofte utstråler alle» 8217; inguine og omvendt.

Vi vil undersøke de mange mulige årsakene til smerte, hva du kan gjøre for dem, i tillegg til en del om hjemmebehandlinger for vanlige problemer som involverer muskler og bein i det området.

Årsaker til smerte Alle’lysken som kommer fra hoften & # 8217;

Smerte eller utstråling fra # 8217; lysken og # 8217; hip kan være akutt eller ugjennomsiktig og kan plutselig starte eller akkumulere over tid.

Muskel smerte, bein, sener og poser øker vanligvis når du beveger deg. Type og tyngdekraften av smerte ALL’HOP og ALLE’Inguine varierer i henhold til årsaken.

Nedenfor er egenskapene til smerten og de tilhørende symptomene for spesifikke årsaker sammen med de vanlige behandlingsalternativene.

Avaskulær nekrose (osteonekrose)

Den avaskulære nekrosen oppstår når den øvre delen av lårbenet ikke mottar nok blod, så beinene dør. L’Døde bein er svakt og kan lett bryte.

Symptomer på avaskulær nekrose

Dette forårsaker lomme eller smerte til hoften og alle «8217;. Smerter er alvorlig og konstant, men forverres eller beveger seg.

Bursitt

Trochanteric Bursitis er A’betennelse i sekken full av væske, kalt posen, alt 8217; utvendig av hoften. Posene reduserer friksjonen mellom senen og underliggende bein. Vanligvis er det en overdreven skade. Posen er irritert på grunn av repeterende bevegelser, noe som forårsaker smerte.

Symptomer på Borsite

Borsitt er en akutt smerte som blir verre med bevegelse, stående ut eller når du ligger på hitsiden. Smerte kan være seriøs.

Femoroacetabular impingement

I denne tilstanden, de to beinene på # 8217; hip artikulasjon kommer inn i en unormalt smal kontakt, som kan klemme mykt vev eller irritere artikulasjonen, forårsaker smerte. Det kan skyldes en unormal beinutvikling når du er ung.

Symptomer på femoricacetabulær konflikt

Smerten blir verre etter å ha bodd lenge, står i lang tid og med bevegelser som kan gå av fra & # 8217;. Smerte kan begrense hvor mye du kan flytte hoften.

Fraktur dell’hip

En pause på toppen av lårbenet kan oppstå hvis det blir rammet veldig hardt, fra et fall eller når beinet blir ødelagt av kreft.

Hvis du har osteoporose, er beinene dine svakere og har større risiko for å bryte. L’Osteoporose og brudd på hipperen forekommer oftere hos eldre kvinner.

Fraktur symptomer på hoften

Bryte et bein i # 8217; hip kan være veldig smertefullt. Verre når du prøver å flytte beinet eller å tåle vekten med den.

Labial laceration

Leppen er sirkulær brusk som omgir grepet av hoften. Det kan være laceres på grunn av traumer, overdreven skader eller femoricacetabular konflikt.

Symptomer på Larrale

Smerte kan være kjedelig eller akutt og øker med aktiviteten, med lasten og når beinet retter seg. Du kan høre klikk eller feller i # 8217; artikulasjon, og du kan føle deg svak, som om den ceded.

L’slitasjegikt

Aldring, brusk, som hjelper beinene til en’artikulasjon til å bevege seg lett, forbruker. Dette kan føre til slitasjegikt, forårsaker en eller # 8217; smertefull betennelse i # 8217; artikulasjon.

Symptomer på’slitasjegikt

Dette forårsaker konstant smerte og stivhet i # 8217; hip artikulasjon og # 8217; lysken. Du kan høre eller høre skritt eller klikk på # 8217; hofte. Smerte forbedrer seg med hvile og forverres med bevegelsen og oppreist posisjon.

Behandling av slitasjegikt smerte

L’slitasjegikt behandles i utgangspunktet på en konservativ måte med ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) og fysioterapi. Vekttap hjelper hvis du er overvektig. Når det utvikler seg og begynner å forårsake sterke smerter og problemer å gå eller utføre daglige aktiviteter, må en erstatning av hoften være nødvendig.

Stressfraktur

En stressfraktur oppstår når beinene på’hip artikulasjon svekkes gradvis på grunn av repeterende bevegelser, for eksempel løpet. Hvis det ikke er diagnostisert, blir det en ekte brudd.

Symptomer på stressfraktur

Smerte stiger med aktivitet og lasting. Kan bli så alvorlig at du ikke lenger kan gjøre aktiviteten som aktiviteten som # 8217; forårsaket.

Årsaker til smerte All’Hip kommer fra inguine & # 8217;

Spent lyske

Strekningen av inguinen oppstår når en av musklene i’lysken som forbinder bekkenet til lårbenet, er skadet for å bli strukket eller revet. Dette forårsaker betennelse og smerte.

Det skjer ofte på grunn av oversetting eller under sport, vanligvis mens du kjører eller endrer retning, eller flytter hoften. En muskuløs strekk kan være mild eller alvorlig, avhengig av hvor mye muskel er involvert og hvor mye styrke går tapt.

På muskulær strekk smerte

Smerten forårsaket av muskulær strekk forvers med bevegelse, spesielt når:

 • strekke inguinen
 • riste
 • Skyll kneet mot brystet
 • Bli med på bena

Smerte lyser opp alle & # 8217;. Muskelspasmer kan forekomme. Du kan legge merke til blåmerker eller hevelse alle’lysken og på toppen av låret. L’Bevegelsesamplitude av hoften kan reduseres og beinet kan føles svakt. Du kan ha problemer med å stå eller gå på grunn av smerte.

tendinitt

Senetitt er når en sene, som forbinder muskelen til beinene, inflammer for overdreven bruk av muskelen. Siden sener er festet til beinet i hofte og muskel Dell’lysken, kan smerten også starte i # 8217; hofte og utstråle til inguinen.

Om tendonitt smerte

Smerte har en gradvis start. Forverres med aktiviteten og forbedrer seg med hvile.

De interne forholdene kan forårsake smerte ved inguinen og hofte og # 8217;

Smerten fra organer og vev som ikke er en del av muskuloskeletalsystemet, øker vanligvis ikke med bevegelse, men kan forverres med andre ting, som menstruasjonssyklusen. Dette gjelder spesielt hvis du har L’endometriose eller ovariecyster.

Endometriose

L’endometriose er en tilstand hvor stoffet som normalt dekker livmor, kalt endometrium, vokser et sted utenfor livmoren. Vanligvis vokser på et bassengorgan. Når den vokser i nærheten av hofte eller hofte eller alle «.

Om endometriose smerte

Smerte starter hvor L’endometriose og kan utstråle alle «8217; hofte og # 8217;. L’Intensitet går ofte hånd i hånd med syklusen. Andre symptomer inkluderer rikelig menstrual blødning og abdominal kramper.

Behandling av # 8217; endometriose

L’endometriose styres vanligvis med narkotika eller kirurgiske inngrep.

Ovariecyster

Ovariecyster er lommer fulle av væske som vokser på eggstokkene. De er vanlige og har vanligvis ingen symptomer. Når de har symptomer, kan de forårsake smerte, noen ganger alvorlige, som kan utstråle til hoften og hoften og lysken.

Ovarie cyste smerte

Dette forårsaker vanligvis smerte i den nedre delen av bekkenet på siden med cyster. Smerte kan utstråle til hoften og hoften og alle «8217;. Andre symptomer inkluderer følelse av mat og hevelse. Smerte kan være verre under menstruasjonen.

Behandling av ovariecyst

Ovariecyster kan behandles med prevensjonspiller, som hindrer dem i å trene. Cyster som er store, veldig smertefulle eller forårsaker andre problemer, kan fjernes med laparoskopi.

Mindre vanlige årsaker til smerte ALL’hofte og # 8217; inguine

Mindre vanlige årsaker til samtidig smerte ALL’HIP og ALLE PERBATTER: Inguine inkluderer:

 • Infeksjon av’# 8217 artikulasjon; hofte
 • # 8217 Syndrom; Internal Pop Hip
 • Psoriatisk leddgikt
 • leddgikt
 • Dell’# 8217; hip eller omkringliggende muskler, inkludert bassenget eller magen

Husholdningsbehandlinger for smerter Alle’hip og hofte

Muskuloskeletale lesjoner fra mild til moderat, for eksempel muskelmasse, bursitt, femor-acetabulær konflikt og tendinitt, kan vanligvis behandles hjemme. Redusere betennelsen, du kan midlertidig forbedre symptomene og ofte kurere tilstanden. Mulige behandlinger inkluderer:

 • Benk fans, som napossene eller ibuprofen, for å redusere smerte og # 8217; betennelse
 • Påfør is- eller varmepakker på det skadede området i korte tidsperioder kan redusere hevelse, L’betennelse og smerte
 • Hviler såret eller vondt området i flere uker, slik at du kan helbrede
 • Kompresjonsbandasje for å kontrollere hevelse
 • Fysioterapi
 • Stretching øvelser kan bidra til å forbedre symptomene
 • Ikke gjenoppta den fysiske aktiviteten for tidlig for å unngå nye skader

Hvis du ikke forbedrer eller symptomene dine er alvorlige eller forverres, bør du konsultere legen din for diagnose og behandling. Noen ganger kan legen din foreslå et skudd av kortison for å redusere betennelse eller, for alvorlig skade og skade, en artroskopisk kirurgi som permanent reparerer problemet.

Fysioterapi bidrar til å forbedre symptomene på de fleste muskelskjelettforholdene. Det brukes også til å styrke muskler og forbedre bevegelsesområdet Dell’hip artikulasjon. Det er mulig at du viser dine øvelser som du kan gjøre hjemme.

Gå til en lege

Når du har smerte alle’hip, det viktigste som legen gjør, er å bestemme hva årsaken. Fordi så mange strukturer i # 8217; område av inguine og # 8217; hofte og symptomene kan lignende, dette kan være vanskelig med mindre det er en åpenbar årsak, som en Broken Hip. En korrekt diagnose er viktig for å bestemme passende behandling.

Legen din kan spørre deg:

 • hva skjedde
 • Hvis du hadde en nylig skade
 • Hvor mye tid hadde du smerten
 • Hva som gjør smerten bedre eller verre, fremfor alt er at de spesifikke bevegelsene øker smerten

Din alder er nyttig fordi noen ting er mer vanlige i visse aldersgrupper. For eksempel er slitasjegikt og frakturer mer vanlige hos eldre mennesker. Problemene i myke vev, for eksempel muskler, poser og sener, er vanligere i yngre og mer aktive mennesker.

Smertestest alle’hofte og # 8217;

En eksamen inkluderer vanligvis søket etter den nøyaktige posisjonen til smerten din, som skifter benet på forskjellige måter for å reprodusere smerten og beviset på din styrke til å motstå når de prøver å flytte beinet.

Noen ganger trenger legen mer informasjon og vil få en avbildningsstudie, for eksempel:

 • X-ray. Dette viser om C’det er en brudd eller hvis brusken blir konsumert.
 • MR. Dette er nyttig for å vise mykevevsproblemer, for eksempel muskel hevelse, tårer eller bursitt.
 • Ultralyd. Dette kan brukes til å lete etter tendinitt eller bursitt.

L’artroskopi, hvor et opplyst rør med et kamera settes inn gjennom huden i # 8217; hip, kan brukes til å se på innsiden av hoften. Det kan også brukes til å reparere noen problemer alle’hofte.

L & # 8217;

De fleste av Vouchets, smerte alle og integuin; inguine er forårsaket av et problem med hofteens bein; hofte eller andre strukturer ALLE’interiør eller rundt’# 8217 artikulasjon; hofte. Muskelspenning er en annen vanlig årsak. Noen ganger er det forårsaket av smerte som utstråler seg fra noe i nærheten av # 8217; hofte og alle «8217;.

Bestem årsaken til smerte alle’Hip og ALL’inguine kan være svært vanskelig. Hvis symptomene er alvorlige eller smerte, forbedrer ikke hjemmebehandling, bør du konsultere legen din for å få en nøyaktig diagnose og passende behandling for smerte, alle «8217; lysken og # 8217; hofte. Hvis behandlet riktig og raskt, de fleste med smerte alle «8217; hofte og # 8217; inguine har et godt resultat.