Smerte Alle & # 039; Inguine Når du går: Årsaker, Behandling, Forebygging

Del på Pinterest

Din lysken ligger i # 8217; området der magen slutter og bena begynner. Hvis du føler deg smerte i Quest’område når du går, kan det være forårsaket av en lesjon eller et problem med en eller flere muskler, ledbånd, sener eller bein på’inguine.

Smerte Alle’inguine kan også være forårsaket av en type brokk eller fra en infeksjon eller betennelse i abdominalområdet.

Denne artikkelen vil undersøke mer nær de vanligste årsakene til smerte ALLE’lysken når du går, i tillegg til behandlingsalternativene for denne typen smerte og måter du kan lindre smerte alle’lysken hjemme.

Vanlige årsaker til smerte Alle’inguine

Hvis smerten alle’lysken er spesielt smertefull når du går, er det en god sjanse for at det kan skyldes en muskel- eller brusklesjon som forbinder beinene på leddene i hoftens ledd.

Smerte Alle’lysken som blir verre når det kan gå, kan også skyldes forhold som påvirker organer og vev på # 8217; magen og # 8217; inguine.

Noen av de vanligste årsakene til smerte ALL’Inguine under turgåing inkluderer følgende:

1. Tretthet av inguinen

Noen muskel dell’inguine kan bli spent. En strekk alle «8217; inguine oppstår når en eller flere muskler i det området er langstrakt eller revet. Det kan skyldes overdreven bruk av muskelen eller fra en plutselig bevegelse, som en torsjon eller et plutselig vendepunkt.

En strekk alle’inguine er en vanlig sportsskade. Det er vanligvis ikke alvorlig, men en seriøs belastning kan ta lang tid å helbrede.

Smerte er det vanligste symptomet og vises vanligvis i innsiden av låret, men smerte kan også høres hvor som helst mellom hoften og kneet. Andre symptomer på en inguinal stamme inkluderer:

 • Redusert kraft på toppen av beinet
 • Bruises i nærheten av Hit Muscle
 • opphovning

De viktigste musklene i lysken din inkluderer:

 • Brevis Adductor. Ligger høyt på låret, hjelper benet til å bevege seg på median linjen og fra forsiden til baksiden.
 • Lang adductor. Ligger på innsiden av låret, hjelper det låret mot medianlinjen.
 • Addactor Magnus. Ligger nær sentrum av låret, trekker denne større muskelen låret mot midten av kroppen. Det er en hovedadduksjonsmuskel som brukes til å gå, løpe og klatre.
 • Gracilis. Denne lange muskelen på # 8217; lårinteriøret bidrar til å trekke bena mot innsiden og bidrar til å bøye kneet.
 • Pektineus. Denne mindre muskelen, som ligger midt i låret, bidrar til å bøye låret på Hip-artikulasjon og også skifter låret mot medianlinjen.

2. Leppe av hoften

HIP-leppen. Fungerer som en pute og tetninger også artikulasjonen og bidrar til å holde femtens sfære, hoftehulen interiør;.

En lesjon alle’hofte eller degenerasjon over tid kan forårsake en lacerasjon av hoftenes leppe. Noen mennesker kan ikke ha smerte eller ubehag, men andre kan legge merke til:

 • Smerter ALL’HOP eller ALLE’lysken som blir verre hvis du går eller hvis du sitter eller står i lange perioder
 • stivhet i området av «8217; hofte og begrenset rekkevidde av bevegelse
 • en følelse av klikk eller låsing i # 8217; # 8217 artikulasjon; hofte

3. Impingement dell’hip

Når ballen og # 8217; stikkontakten ikke passer og beveger seg sammen uten problemer i # 8217; hip artikulasjon, kan føre til en smertefull tilstand som heter impingement dell’hip. Det er også kjent som en femoretabular konflikt (FAI).

L’# 8217 Impingasjoner kan skyldes en kuldeformitet i den øvre delen av lårbenet, også kalt femur. Hvis ballen er deformert, kan han syltetøy i # 8217; # 8217; hip, spesielt når du bretter.

Denne tilstanden kan også skyldes en hofteuttak som ikke er riktig støpt eller har et ekstra bein. Dette kan forhindre at femurets sfære forsiktig glir alt’hoftehulen interiør;. I sin tur kan dette bære brusk som dekker alveolinen.

The impingementproblemer Dell’Hip kan forårsake smerte og stivhet i inguinalområdet, spesielt når du går eller bretter fremover alle’hip. Det kan også føre til slitasjegikt.

4. Inguinal brokk

A’Inguinal brokk er en type brokk som oppstår i nærheten av det inguinal området. Den utvikler seg når stoffet, som tarm eller fettvev i bukhulen, skyver fremover gjennom en svak del av bukveggen.

En’inguinal brokk kan forårsake smerte alle’lysken som blir verre når du går, du bretter, heiser eller toksetter. Andre symptomer inkluderer:

 • En hevelse i det inguinal området som blir større når du står opp eller tok
 • En følelse av tyngde eller ubehag i inguinalområdet
 • Scuroto Swollen

5. L’slitasjegikt

L’leddene slitasje, inkludert hofte, kan forårsake brusk slitasje i tid, iført slitasjegikt. Når brusken har bemerkelsesverdig slitt, er endene av beinene ALL’interiør i A’artikulasjon beveger seg ikke lettere. I stedet gni de sammen, forårsaker smerte og stivhet.

Med hip artritt; hofte, smerte og stivhet er vanligvis notert i’# 8217 område; hofte og # 8217; inguine. Kan føle seg verre når du går, står eller får trappen. Smerte kan forbedre hvis hvile.

Et annet symptom du kan legge merke til er en stridor eller et klikk eller en følelse i # 8217; hofte når du beveger deg. Du kan også føle smerte relatert til den nedre delen av låret og kneet på samme side av kroppen din i kroppen din;.

6. Tendinitt

Senene angriper musklene til beinene. Når disse tykke strengene blir irritert og betent, snakker vi om tendinitt.

Det kan utvikles i enhver sener og smerte begynner vanligvis som en kjedelig smerte rundt’interessert område. Er mer vanlig i skulderen, i kneet, i albuen eller i håndleddet, men kan også utvikle seg i hofteområdet eller hofte eller # 8217;.

Senonittet er oftere forårsaket av gjentatte bevegelser, hvordan å bøye, kaste, slå eller sparke en ball. Du har en høyere risiko hvis du pleier å gjøre de samme bevegelsene regelmessig mens du trener en sport, trener du eller gjør jobben din.

Med tendonitt av hoften har smerten vanligvis en gradvis start. Har en tendens til å bli verre hvis du går eller gjør noen aktiviteter og føler deg bedre når du hviler. L’Området bekymret kan føle tenner i berøring, og du kan også legge merke til litt & # 8216; av hevelse.

Mindre vanlige årsaker

Flere andre forhold kan forårsake smerte Alle’lysken når du går. I mange tilfeller kan smerte være konstant, men det kan forverres når du beveger deg.

Noen andre mulige årsaker til denne typen smerte ALL’Inguine inkluderer følgende:

 • Urinveisinfeksjon (UTI). En UTI skyldes en bakteriell infeksjon på 8217 som kan utvikle hvor som helst i urinveiene. Det er mer vanlig hos kvinner. I tillegg til smerte Alle’Inguine, kan symptomene inkludere smerte eller brennende under urinering og endring i frekvens eller i trang.
 • Epididymitt. Denne tilstanden forårsaker betennelse i en eller begge testikler. Epididimitten forårsaker smerte til de tilbedede testiklene, som kan utstråle opp til # 8217; lysken og alle underlivet.
 • Nyrestein. Renalberegninger består av harde steiner som ligner på krystaller som dannes av mineralforekomster. Disse steinene forårsaker ofte ikke symptomer til de beveger seg der nyren møter ureteren og utover. Smerte, som kan være intens, kan advart på den ene siden av # 8217; magen eller på nedre rygg. Smerte kan også utstråle alle’inguine.
 • Ovariecyster. En eggstokk cyste er mye full av væske som kan vokse på en eller begge eggstokkene. Mesteparten av tiden er de indolor, men symptomene kan vises hvis cysten vokser. Symptomer kan inkludere smerte Alle’lysken eller nedre rygg, abdominal hevelse og smertefulle tarmbevegelser.
 • Rett rundt ligament. Ligger mellom livmor og forsiden av lysken, beveger den runde ligamentet og endrer form mens du går. Under graviditeten strekker seg for å ønske velkommen den ekspanderende livmoren og kan bli spent og smertefull når du går.

Hvordan behandle smerte Alle’inguine hjemme

Hvis du har en liten smerte ALLE’lysken forårsaket av muskelstrengende, hviler på den skadde muskelen kan hjelpe. Spesielt må du unngå å gjøre slitsomt og repeterende bevegelser eller bevegelser som forårsaker smerte.

Det er viktig å ikke slutte å flytte fordi du ikke vil ha den skadede muskelavviket. Du vil også sørge for at din skadede muskel mottar en god blodstrøm, som kan bidra til å akselerere helbredelse.

Påfør en ispakke eller en kald pakke til skadet muskel kan også bidra til å lindre smerte og hevelse. For å gjøre dette, kan du bruke:

 • En ispakke eller en frossen grønnsakspose innpakket i et vått håndkle
 • Et håndkle fuktet med kaldt vann
 • Isbiter i en plastpose

Bruk av den kalde pakken på sårområdet i minst 10-15 minutter om gangen, flere ganger om dagen. Ikke bruk isen direkte på huden.

Skole smertestillende stoffer som fans kan få deg til å føle deg mer komfortabel og kan også bidra til å redusere betennelse og hevelse.

Når du søker hjelp

Pass på at du følger legen din hvis:

 • Smerte alle’inguine forbedrer ikke resten og isterapien
 • Din smerte Alle’inguine er ledsaget av andre symptomer, for eksempel:
  • feber
  • kvalme eller oppkast
  • smerte under urinering
  • En hevelse som du kan høre mellom hoften og kjønnsbenet og # 8217;
  • abdominal hevelse
  • Testikulær smerte
  • ett klikk eller en blokklyd eller en følelse når du går

Å diagnostisere smerte opprinnelsen alle’Inguine, vil legen undersøke din medisinske historie og utføre en fysisk undersøkelse. De vil også spørre deg om dine symptomer. Hvis du mistenker A’inguinal brokk, kan legen trykke på deler av # 8217; Abdomen eller # 8217; inguine for å bidra til å gjøre en diagnose.

For å gjøre en nøyaktig diagnose, kan legen din bestille en bildebehandlingstest, som en røntgen, en ultralyd eller en tac. Disse testene kan hjelpe legen til å se bildene av kroppens interiør, som kan hjelpe deg med å identifisere kilden til smerte.

Behandlingsalternativer for smerte Alle’inguine

For forhold som en lacerasjon av leppen av leppen av hoften, tendonitt eller artrose, en «-injeksjon av steroider i # 8217; hip kan bidra til å lindre smerte og redusere betennelsen.

Fysioterapi kan bidra til å styrke skadet muskel og øke bevegelsesstrålen i # 8217; interessert område. Under fysioterapi økter, vil du lære øvelsene du kan gjøre hver dag for å lindre smerte eller stivhet av ledd eller muskler.

ANNEN Alvorlige labral tårer Kirurgi kan være nødvendig for å bli reparert. I noen tilfeller kan artroskopiske prosedyrer (lukket eller minimalt invasiv) være mulig.

Kirurgi er generelt det beste alternativet for å reparere en inguinal brokk.

Det er måter å forhindre smerte på alle «8217;?

Det viktigste trinnet du kan gjøre for å redusere risikoen for strekk eller skade på inguinen strekker seg før og etter noen form for aktivitet, trening eller sport. Dette bidrar til å øke fleksibiliteten til musklene som i sin tur kan redusere muligheten for muskelslidelser.

Andre forebyggende trinn som kan bidra til å inkludere følgende:

 • Hold en sunn vekt. Dette kan unngå å sette artikulasjonene til hoften til strimler;.
 • Hold deg godt hydrert. Drikkevann kan redusere risikoen for å utvikle nyrestein, urinveisinfeksjoner eller muskelkramper.
 • Bruk en mekanisk av den aktuelle kroppen. Lønner oppmerksomhet til kroppens mekanikk når du øker tunge gjenstander. Bretter knærne, bruk styrken på beina for å løfte og holde objektet i nærheten av kroppen din. Sikker løfteknikker kan redusere risikoen for å utvikle en inguinal brokk eller for å belaste en muskel eller et ligament.

Bunnlinjen

Smerte alle’inguine når det går ofte forårsaket av muskler, leddbånd eller sener i det nedre abdominalområdet. Selv brusk tårer, # 8217 konflikt; hofte, en’inguinal brokk og slitasjegikt er vanlig skyldig.

Hvis smerten Alle’lysken er forårsaket av muskelspenning, kan hvile og isbehandling hjelpe såret til å helbrede.

Hvis smerten alle’lysken er mer alvorlig eller er ledsaget av andre symptomer, sørg for at du konsulterer legen din. De kan diagnostisere årsaken til smerten din og jobbe med deg for å utvikle riktig type behandlingsplan.