Smerte alle & # 039; hofte og kreft: fordi smerten i hofte kan eller ikke være kreft

Smerte alle’hip er ganske vanlig. Det kan skyldes en rekke forhold, inkludert sykdommer, lesjoner og kroniske sykdommer som leddgikt. I sjeldne tilfeller kan det også skyldes kreft.

Fortsett å lese for å finne ut hvilke typer kreft som kan forårsake smerte i hoften, vanlige forhold som kan forårsake ubehag og når du skal konsultere en lege.

Tumorer som har smerte alle’hip som et symptom

Selv om det er sjeldent, kan smerten alle’Hip kan være en indikasjon på 8217;. Noen typer kreft har smerte alle’hip som et symptom. De inkluderer:

Primær benkarsinom

Primær benkreft er en ondartet eller kreftformet tumor med opprinnelse i et bein. Det er veldig sjeldent.

Faktisk, American Cancer Society Anslå at 3.500 mennesker vil motta en diagnose av primærbenkreft i 2019. Det er også uttalt at mindre enn 0.2% av alle svulster er primære benetumorer.

chondrosercoma

Chondrosarcoma er en primær type benkreft som er mer sannsynlig å være i # 8217; hofte. Har en tendens til å vokse i flate bein, som scapula, kaien og hofte og # 8217;.

De andre hovedtyper av primærbenkreft, som osteosarkom og sarkom av ewing, har en tendens til å vokse i lange bein av armer og ben.

Metastatisk karsinom

Metastatisk kreft er en ondartet tumor sprer seg fra den ene siden til den andre kroppen;.

Bein kreft som sprer seg fra en’et annet område av kroppen kalles benmetastase. Det er mer vanlig enn primær benkreft.

Metastatisk kreft kan spre seg til et bein, men spredes oftest til beinene i midten av kroppen. En av de vanligste stedene som det går, er hofte eller bekkenet.

Tumorene som metastatiserer seg til beinene, er oftest brystet, prostata og lungen. En annen kreft som ofte metastatiserer til bein er flere myelom, som er en kreft som påvirker plasmaceller eller hvite blodlegemer i beinmarg.

Leukemi

Leukemi er en annen type kreft som forårsaker overproduksjon av en bestemt type hvite blodlegemer. Disse cellene er produsert i beinmargen, som ligger midt i beinene.

Når disse hvite blodlegemer overskriker beinmarget, forårsaker smerte til beinene. Vanligvis gjør lange bein av armer og ben vondt for prime. Noen uker senere kan det utvikle smerte Alle’Hip.

Smerte forårsaket av metastatisk beinkarsinom:

 • Det er advart rundt Metastasis nettsiden
 • Det er vanligvis en akutt og døve smerte
 • Det kan være seriøst nok til å vekke en person fra søvn
 • har forverret seg av bevegelse og # 8217; aktivitet
 • kan ledsages av hevelse på metastasen nettsiden

Vanlige forhold som kan forårsake smerte Alle’hofte

Det er mange andre medisinske forhold som kan forårsake smerte Alle & # 8217;. Denne smerten skyldes ofte et problem i en av beinene eller strukturene som utgjør hip-artikulasjonen;.

Hyppige ikke-kreftholdige smerter forårsaker alle’Hip inkluderer:

Leddgikt

 • Slitasjegikt. Med alderen i alderen begynner brusken til leddene å slites ut. Når dette skjer, kan det ikke lenger fungere som en pute mellom leddene og beinene. Når beinene skrubbe # 8217; en mot den andre, kan de utvikle smertefull betennelse og stivhet i # 8217; artikulasjon.
 • Leddgikt. Dette er en autoimmun sykdom hvor kroppen stikker, forårsaker en eller # 8217; smertefull betennelse i # 8217; artikulasjon.
 • Psoriatisk leddgikt. Psoriasis er en hudtilstand som forårsaker en’utslett. I noen mennesker forårsaker det også smertefull betennelse og felles hevelse.
 • Septisk leddgikt. Dette er en infeksjon i A’artikulasjon som ofte forårsaker smertefull hevelse.

frakturer

 • Fraktur dell’hip. Den øvre delen av lårbenet (femur) nær # 8217; hip artikulasjon kan bryte under et fall eller hvis det er rammet av en sterk kraft. Forårsaker sterke smerter alle’hip.
 • Stressfraktur. Dette skjer når den repeterende bevegelsen, som i langdistanse, gjør beinene på # 8217; hip artikulasjon svekkes gradvis og blir smertefullt. Hvis ikke behandlet snart nok, kan det bli en ekte brudd på hoften.

Betennelse

 • Bursitt. Dette er når små lommer fulle av væske, kalt poser, hvilken pute og smøre artikulasjonen under bevegelse svulmer og betent på grunn av den repeterende bevegelsen og # 8217; overdreven bruk.
 • Osteomyelitt. Dette er en smertefull infeksjon med bein.
 • Tendinitt. Senonene forbinder beinene til musklene og kan flamme og forårsake smerte når muskelen blir misbrukt.

Andre forhold

 • Labrale Lacation. Når brusk sirkel, kalt leppen, i # 8217; hip av hofteåret på grunn av en traumer eller overdreven bruk, forårsaker smerte som forverres med bevegelsen av hoften.
 • Muskel tretthet (strekk av inguine). Musklene i’lysken og forsiden av hoften blir ofte revet eller langstrakt under sport og med utsikt, noe som forårsaker en smertefull betennelse i muskelen.
 • Avaskulær nekrose (osteonekrose). Når den femorale øvre enden ikke mottar nok blod, # 8217; bein dør, forårsaker smerte.

Når du skal se legen din

Når smerten alle’hip er mild til moderat, kan det vanligvis behandles hjemme. Du kan prøve disse forslagene for å lindre ubehag:

 • Prøv ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) benk for smerte og # 8217; betennelse.
 • Påfør en varm eller kald pakke på området for å lindre hevelse, betennelse og smerte.
 • Bruk en kompresjonsbandasje for hevelse.
 • Hviler det skadede benet i minst en uke eller to til den er helbredet. Unngå fysisk aktivitet som forårsaker smerte eller synes å ta vare på området.

Bunnlinjen

Smerte alle’hip kan skyldes mange ting. Det er vanligvis et muskuloskeletal problem som kan svare på hjemmebehandlinger.

Men det er noen alvorlige forhold som forårsaker smerte alle’hofte og må umiddelbart evalueres av en lege. En lege kan gi deg en nøyaktig diagnose og behandling.

Primær benkreft er svært sjelden, så det er usannsynlig at det forårsaker smerte i beinene. Men bein metastaser er mye mer vanlige og kan forårsake smerte å bein.

Hvis du har smerte i bein uten skade, leddgikt eller en annen forklaring, bør du bli evaluert av legen din for å sikre at smerten din ikke er forårsaket av en alvorlig tilstand som kreft.