Smerte alle & # 039; graviditet hofte: hjemme behandling, årsaker, forebygging

Smerte alle’hofte og graviditet

Del på Pinterest

Hvis du føler deg smerte, heis i graviditet, er du ikke alene. Rundt 20 prosent Kvinner opplever en slags smerte alle’hip under graviditet. Smerte kan fokuseres på siden eller baksiden av hofte eller i # 8217; generelt område av bekkenbeltet. Det kan virke ugjennomsiktig eller akutt og gradvis manifestert eller plutselig.

Smerte Alle’Hip kan starte når som helst under graviditeten, men det er mer sannsynlig å forekomme i andre og tredje kvartal når barnet vokser og kroppen forbereder seg til fødselen.

Fortsett å lese for å lære hvordan du administrerer og forhindrer smerte ALLE’HIP under graviditet.

5 Hjem Rettsmidler

Hvis smerten din er spesielt alvorlig eller begrensende, kan du vurdere å besøke en kiropraktor eller en fysioterapeut for en profesjonell evaluering. Pass på at du vet at du er gravid. Ellers er det noen ting du kan gjøre hjemme som kan hjelpe deg med å føle deg bedre.

1. Yoga

Stretching kan bidra til å løsne tette sider og gi smertelindring. Yoga kan også være en god øvelse i svangerskapet fordi det er delikat og lav effekt.

Noen former for yoga, inkludert & # 8220; hot yoga & # 8221;, anbefales ikke under graviditeten. Pass på at du kjenner din instruktør du er gravid hvis du velger å delta på yoga leksjoner.

Du kan finne mange gratis online videoer med poser av poser spesielt designet for å hjelpe med problemer alle’hofte og tilbake under graviditeten.

For eksempel deler Yoga Sidsel dette Hofter og nedre baksiden på 20 minutter økt. Det fokuserer på følgende poser:

Ku pose

Aktiv kropp. Kreativt sinn.

 • Plassert firbenet med knær spredt til avstanden til hoftene, sidene over knærne og skuldrene over håndleddene.
 • Slipp magen sakte mot teppet, løft ryggraden.
 • Gå tilbake til en nøytral og gjenta posisjon.
 • Valgfritt: Du kan også sakte bevege seg rundt firebenet fordi du føler deg bra.

  Barn pose

  Aktiv kropp. Kreativt sinn.

 • Fra kua, stikker tærne under og strekker armene foran deg.
 • Ta med hoftene alle & # tilbake med knærne litt bredere enn før.
 • Lene hodet på bakken.
 • Valgfritt: Du kan også svinge frem og tilbake i denne posisjonen.

  Begrenset vinkel posing

  Aktiv kropp. Kreativt sinn.

 • Brakt til sitteposisjonen med sommerfuglfoldet ben, føttene av føttene berører.
 • Det er spesielt nyttig å løfte setet med et brettet teppe eller en pute for å gi mer plass til magen.
 • Du kan holde deg opp eller gå med hendene dine fremover mens du holder oppreist ryggraden. Ikke kurver ryggraden.
 • 2. Andre øvelser

  Det er også fysioterapi beveger seg som du kan prøve hjemme for å få lettelse. Jane MyPhysiosa for henne Beskriver noen passende egenskaper for graviditet:

  Figur 4 Stretch

  Aktiv kropp. Kreativt sinn.

 • Start på hender og knær.
 • Skyv et kne fremover så mye som mulig og skyv foten mot motsatt håndledd.
 • Skyv tilbake l’Andre foten til du føler en forlengelse på bunnen av forsiden.
 • Trykk og hold inne i 30-60 sekunder.
 • Gjenta fra # 8217; en annen del.
 • Figur 4 (Sitting)

  Aktiv kropp. Kreativt sinn.

 • Sitter på en stabil stol eller på A & # 8217 en annen overflate, bringer en ankel opp til motsatt lår, danner nummer 4.
 • Sitt i oppreist stilling, opprettholde den reiste ryggraden.
 • Foldet fremover på ‘8217; # 8217 artikulasjon; hip til du hører en forlengelse.
 • Trykk og hold inne i 20-30 sekunder.
 • Gjenta fra # 8217; en annen del.
 • 3. Otc smertestillende midler

  I tillegg til øvelser og strekker, kan du finne lettelse med benk-øverste smertestillende midler (OTC). Spør legen din hva som kan fungere bedre for deg og hvilken dose du bør ta.

  L’Acetaminofen (Tylenol), for eksempel, er en B kategori medisiner og anses generelt som trygg under graviditeten.

  4. Varmt bad eller wrap

  Vi anbefaler deg å bruke varmen i stedet for kaldt når du bruker termisk behandling for smerte Alle & Hip. Varm bidrar til å bringe blodstrømmen inn i området. Det reduserer også felles stivhet og muskelspasmer.

  For å bruke en varm pakke, kan du bruke en elektrisk tallerken eller en hjemmelaget pakke (vått håndkle fuktet i varmt vann). Søk om 10-15 minutter om gangen. Ikke bruk elektrisk tallerken direkte på magen.

  Når du bruker et varmt bad for å lindre smerte under graviditet, må du sørge for at vannet ikke er for varmt. Det burde være varmt nok til ikke å få deg til å føle deg kald, men ikke så varmt å øke kroppstemperaturen. Tenk på tillegget av ½ kopp Epsom-salter (magnesiumsulfat) for å frigjøre avhandlingsmusklene.

  5. Massasje

  Partneren din kan massere noen områder rundt sidene for å lindre smerte og press. Sertifisert massasje Isis arjeta Forklar at siden massasje av hofte og ben kan utføres trygt hjemme.

  Det er hvordan:

 • Ligge på en side med knær og armer som klemmer en pute for graviditet eller noen separate puter.
 • Be partneren din om å finne kanten av din trekantede hellige, plassert på baksiden. Tenk deg en linje som krysser kaien fra # 8217; iliac bakben. Dette er din trekantede hellige. Trykk ned med håndflaten mot føttene. På samme tid, få dem til å strekke seg i motsatt retning med den andre håndflaten til thoraxburet.
 • Partneren din kan også fokusere direkte på HOP-beinet, massere området med et lite trykk med en sirkulær eller svingende bevegelse med knyttneve.
 • Gjenta massasjen som du vil ha på # 8217; andre siden av kroppen.
 • Merk: Under massasjen din bør partneren din konsentrere seg om # 8217; åpningen av bysten og på «8217 som strekker musklene mot ryggraden.

  Hva er årsakene til smerte alle’hip under graviditet?

  Det er flere grunner til at du kan prøve smerte på hoften under graviditeten. Ofte er det ikke et tegn på en komplikasjon eller noe du gjorde galt. Her er fem vanlige årsaker:

  1. Slappe av

  L’avslappende hormon øker under graviditeten. Som navnet antyder, slapper det til stoffet som forbinder beinene i hele kroppen. Dette kan føre til ubehag i bekken, spesielt ryggsmerter eller smerte til hoften.

  2. Vektøkning

  Som du og barnet ditt økte i vekt, øker stress på bein og ledd. En overvektig økning kan forårsake smerte til hoften og andre problemer.

  Legene anbefaler å tjene i mellom 11 og 40 pounds Totalt under en enkelt graviditet. Det anbefalte beløpet for deg, avhenger av din første vekt. Generelt skal kvinner med en sunn vekt før graviditeten tjene mellom 25 og 35 pounds.

  Følg legen din anbefalinger på Widen gevinst under graviditet og prøv aldri å gå ned i vekt under graviditeten, med mindre du er spesifikt anbefalt og overvåket av legen din.

  3. Dårlig holdning

  Din holdning kan endres med vektøkning og omfordeling av vekt konsentrert rundt magen. Ikke bare det, men hvis barnet ditt er avgjort på en del mer enn fra en annen, kan det også forårsake smerte og sorger.

  Å holde et større barn på siden eller transportere andre tunge gjenstander uten riktig holdning er et annet stillingsproblem som kan forårsake smerte til hoften.

  Å trene en god holdning, konsentrert på’bruk støttesko under graviditet. Når det er mulig, reduser antall tunge ting du øker eller transporterer. Gjøre pauser når du går så for ikke å ty til en dårlig holdning på grunn av tretthet.

  Hvis ikke anbefalt av legen, unngå å sitte i lange perioder. I stedet, stå opp og flytte for å unngå å overbelaste leddene og musklene.

  4. Overgangs osteoporose

  Noen smerter alle «Hip kan skyldes en demineralisering av beinene på beinene, hofte eller ved såkalt forbigående osteoporose. Denne tilstanden begynner vanligvis i andre eller tredje kvartal og kan være relatert til fotball og kaliumnivåer.

  Du kan føle smerte på hoftene eller alle «8217;. For å få en korrekt diagnose, trenger du en magnetisk resonans.

  L’forbigående osteoporose forbedres generelt umiddelbart etter fødsel, men i sjeldne tilfeller kan det forekomme brudd på # 8217; hip som krever mer tid til å helbrede.

  5. Posisjon for å sove

  Side søvn kan bidra til smerte Alle og hip treningstrykk på leddene. Med færre stillinger å sove tilgjengelig under graviditeten, kan side søvn være det mest komfortable alternativet.

  Hvis denne stillingen irriterer hoftene, vil valutaen sove med en pute mellom knærne for bedre å justere bena. En standard pute vil fungere, men også spesielle puter for graviditet, for eksempel snoogle, de er nyttige og tilbyr støtte for hele kroppen.

  Når skal du søke hjelp

  Mens smerten alle’hip under graviditeten kan være normal, kan du konsultere legen din dersom smerten forstyrrer ditt daglige liv. For eksempel, snakk med legen din dersom du skjønner at du unngår visse aktiviteter, som å gå på grunn av smerte.

  Hvis smerten blir seriøs, lønner seg nært oppmerksomhet. Smerte og press kan være tegn på for tidlig fødsel, spesielt hvis sammentrekninger også er verifisert. Sammentrekninger kan virke som magekramper 10 til 12 minutter Bortsett fra (eller nærmere). Et annet tegn er den lette vaginale utslipp, rosa eller brun.

  Hvordan forhindre smerte Alle’hofte i graviditet

  Du vil hindre smerte alle og hip før du starter? Her er noen ting du kan prøve. Husk at forebyggende tiltak ikke kan fungere for alle.

  L & # 8217;

  Smerten alle’hip kan være en realitet av graviditet, spesielt når fødselsdatoen nærmer seg. Hvis disse øvelsene, strekker og andre komforttiltak ikke gir deg lettelse, bør du vurdere å se legen din eller lete etter spesialpleie fra en fysioterapeut eller en kiropraktor. Smerte alle’hip forårsaket av graviditet du vil sannsynligvis forstyrre kort tid etter fødselen.