Slik vasker du klutbleier: En enkel trinnvis veiledning

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Selvfølgelig kan vaske klut bleier virke ekkelt på’start, men det er fordeler som er verdt det.

Om 4 millioner tonn av engangs bleier tilsettes hvert år til deponier av landet. Det anslås at det vil ta opp til 500 år fordi en enkelt bleie dekomponerer i en deponi. Det er 500 års infeksjon av økosystemet med giftige gasser og farlige kjemikalier for hver bleie kastet i søppel.

Stuff bleier gjør forskjellen. Du gjør en forskjell.

Følg råd og forslag som er beskrevet nedenfor og la alle squeamish-tankene. Du vil se, det er trygt å vaske din favoritt hvit T-skjorte (L’unikt uten flekker) i samme maskin som vasker mange skitne bleier av barnet ditt. Vi lover: Klærne, sengetøy og håndklær vil ikke ha lukt av poop for alltid.

du kan gjøre det.

Før vaske klut bleier

Begynner fra # 8217; start. Kontroller produktpakken eller konsulter firmaet i’selskapet for en anbefalt vaskeveiledning. Mange produsenter av vaskbare bleier gir presise instruksjoner, som må følges for å motta en bestemt garanti hvis ting går galt.

Du må også bestemme hvordan du skal holde skitne bleier til du er klar til å vaske dem. Mange beholdere er designet spesielt for klutbleier, eller du kan legge til foringer til andre vaskerom. Når du reiser, vil en vanntett veske med glidelås være nyttig.

Hvis du er bekymret for lukten (fordi de som ikke bekymrer seg for det?) Det er deodoranter designet for å redusere bleierens lukt.

Kjøp skuffer for bleier online, tinnposer, våte poser og deodoranter.

Slik vasker du klutbleier

Trinn 1: Fjern eventuelt fast avfall

Hvis barnet ditt er ammet utelukkende, er hans poop vannløselig og teknisk krever ingen spesiell fjerning. Noen mødre kan velge å bare avhende disse skitne bleiene i bøtte eller pose ved hjelp av bevaring, så Com & # 8217, er, og det er greit.

For barn som er matet med kunstig melk eller for barn som har hatt solid innført i kostholdet, må du laste ned, falle, skrape eller sprøyte solide poops i toalettet før du lagrer bleen med den andre skitne.

Noen foreldre bruker en bleie sprøyter (sprøyter som holder seg til toalettet som mini-dusj kjøpesentre) mens andre skyver bleien i toalettet. Bruk også en sprøyteflaske full av kranvannet vil fungere. Pass på at du bare spray eller rist opp for å fjerne poopen.

Kjøp bleie sprøyter på nettet.

Trinn 2: Sett den skitne bleien i en bøtte eller en pose, til du er klar til å vaske den

Ok, så du vet allerede hvor alle skitne bleier lagres mellom en vask og # 8217; andre og du har fjernet poopen fra denne spesielle bleien ved hjelp av vannet eller en sprøyter D’vann.

Hvis du har tatt skyllingsproblemet, må du sørge for at bleien fortsatt er våt, så våt og nesten drypp når du setter den sammen med de andre skitne bleiene som ennå ikke har blitt vasket. Bleen som forblir fuktig opp til vasken, er hemmeligheten for å sikre at barnets poop vasket uanstrengt med noen eller ingen flekker.

Pee bleier kan gå direkte til bøtte uten å forberede arbeidet.

Trinn 3: Det er på tide å vaske de skitne bleiene

Planlegger å vaske skitne bleier hver dag eller annenhver dag

Ja, du leser det riktig. Det kan virke overdreven, men du har å gjøre med stinkende og skitne bleier med vann. Du kan kanskje gjøre det ærlig med 3 dager, men vent mer enn en dag eller to kan føre til mold flekker og krever ofte ekstra vaskesykluser for å rengjøre bleier.

Vask ikke mer enn 12-18 vaskbare bleier om gangen

Ditt barn vil sette 8 til 10 bleier om dagen. (Nyfødte passerer ofte mer!) Dette betyr strømpe minst dobbelt så vaskbare bleier du vil bruke på en dag, spesielt hvis du allerede vet at utførelsen av en bleiebelastning under en daglig vask er bare ikke. Går. Til. Å skje.

Du trenger ikke å kjøpe 36 vaskbare bleier, men du vil kanskje lagre minst 16 av dem.

Start med å laste ned smuss i vaskemaskinen og utføre en kald syklus

Bruk en pre-wash cycle eller & # 8220; rask vasking & # 8221; med kaldt vann og uten vaskemiddel. Dette vil bidra til å smelte den vedvarende leire. Dette reduserer også risikoen for flekker. (Noen mennesker bruker et lite oksyclean-tiltak, andre velger ikke noe vaskemiddel under den kalde skyllesyklusmetoden.)

Pass smusset gjennom en andre syklus, varmt eller varmt

Bruk en normal varm syklus til veldig varmt og et vaskemiddel som er egnet for klær til offisielt rene bleier. Du er velkommen til å legge til litt og natriumbikarbonat til vaskemiddel for å øke kraften. Natriumbikarbonat vil også nøytralisere syre lukt og fjerne proteinbaserte flekker.

Legg til 1/2 kopp sitronsaft for å vaske, vil hjelpe med whiten stoffet.

Hvis bilen din har muligheten for en ekstra skylling, gjør det! Mer vann strømmer gjennom bleie, jo bedre. Mer vann betyr en renere bleie med mindre flekker og potensielle rester.

Unngå å bruke blekemiddel, som kan kanselleres mellom produsentens garanti mellom L & # 8217. Bleach er et aggressivt kjemisk og skades lett vev hvis det brukes for ofte. L’eddik, som blekemiddel, har en sterk vaskemiddel syre naturlig og noen ganger legges til å legge belastninger for verdien av mykere og friske stoffer; men vaskemiddelsyrene er sterke, så minimumsmengden av eddik skal brukes, hvis den er til stede.

Ikke bruk mykemidler (dette inkluderer mange kjente vaskemidler for barn, for eksempel å drive). Mykemidler dekker stoffet i klutbladet, forårsaker akkumuleringer og forhindrer A’optimal absorpsjon av stoffet.

Kjøp vaskbare bleier på nettet.

Trinn 4: Tørk klutbleiene til å tørke og i kø

Den beste metoden for å tørke klut bleier er alt, åpent, på rad, i solen. Tilbake til banebrytende dager er ikke alltid mulig for alle, men det er optimalt. Solen beseirer bakterier med friskhet og gir de beste resultatene til barnets sitter. Det reduserer også flekker.

Hvis du ikke tørker linjen ALL’Ekstern, bruk et tau for å tørke bleier alle’Interiør i ditt hjem! Du vil ikke få den samme friske og solenergi parfymen, men du kan fortsatt samle fordelene med’in-line tørking. Den største fordelen er et lengre levetid på de vaskbare bleiene. Sørg for at du bare henger bleier for å støtte elastikken, slik at vekten på # 8217; fuktighet kompromitterer ikke elastisiteten.

Noen vaskbare bleier kan gå inn i tørketrommelen med lave innstillinger, men dette vil forårsake mer slitasje over tid. L’Bruk av en Tørketrommel kan også forårsake skade på vanntette foringer, samt velcro, knapper og automatiske knapper.

Pass på at du kontrollerer tørkeinstruksjonene som er oppgitt på produktet eller merkevaren, før du setter klutbleier i # 8217; tørketrommel. Husk at høyere varmeinnstillinger på # 8217; tørketrommel mister ofte en del av sin mykhet til stoffet.

Ekstra forslag

Transport Vanntette bevegelige poser

Når du reiser, og du har en eller to våte og stinkende bleier (sammen ALL’søt og myk dress som har blitt angrepet i en eksplosiv måte på baksiden) for å bære rundt, er de våte posene med glidelås og vanntett dine beste venner.

Prøv engangs bleier

Bleieforingstene, som ser ut som tørketrommelark, kan gi en «8217; ytterligere spotbeskyttelse til klutbleiene. De glir inn i klutbenet som en absorberende maxi. Den raskeste rengjøringen er interessant, og de fleste bleiene er biologisk nedbrytbare og vaskbare.

Kjøp bleieforinger på nettet.

Bruk natriumbikarbonat

Legg til natriumbikarbonat direkte til bleiepose eller bøtte for å holde den frisk hele dagen lang.

Vurder en diapire rengjøring

Hvis du rister på hodet ditt mens du leser disse forslagene, kan du alltid undersøke rengjøringstjenestene til lokale bleier som er tilgjengelige i ditt område.

Selv om du prøvde å bruke klutbleier for å senke dine ukentlige utgifter, sier mange mødre at kostnaden for en rengjøring er imidlertid lavere enn kostnaden for engangsbleier. Noen Diappwage Rengjøringstjenester gir også en DIAPIRE-fjerningstjeneste. (Fortsett å lese!)

Strip klutbleiene

Stripping er bare en bestemt type vaskebehandling som er utformet for å fjerne dvergvevets akkumulering. Og ja, på et tidspunkt i livet til en klutblei, er det sannsynlig at du skal gjøre det.

Hvis du tror at vaskemiddelet ikke virker, kan du fjerne bleierne hjelpe deg med å bringe dem tilbake til sin opprinnelige tilstand. Hvis bleier begynner å lukte umiddelbart etter å ha blitt vasket eller har en sterk lukt etter en tisse, kan det være nødvendig å kle på dem. Hvis babyens bleie taper og du allerede har sjekket størrelsen og er på plass, må du kanskje strippe den.

Tegning bleier kan fjerne eventuelle akkumulasjoner forårsaket av vaskemiddelrester og hardevannmineraler, som kan skape flere skum under vaskesykluser og forhindre bleier i å gni sammen riktig for ideelle resultater. Stripping bidrar også til å forhindre stinkende baby klær og potensielle babyutslett av barnet.

Sett bleiene vasket og rengjør i vaskemaskinen, setter temperaturen til veldig varmt vann og bruk en vaskemiddelbehandling som er utformet for å fjerne bleier (eller noen få dråper vaskemiddel for de opprinnelige blå Dawn-retter). Ikke legg til andre vaskemidler eller andre tillegg.

Hvis lukten vedvarer, eller hvis barnet ditt fortsetter å demonstrere hudutslett, gjenta denne vaskebehandlingen opp til tre ganger. Tørk bleier. Dette kan gjentas månedlig.

For å fjerne bleier effektivt, er det ikke nødvendig å prøve noe ekstravagant: trenger ikke å suge eller forvask. Du trenger bare rene bleier, god behandling for klesvask og tålmodighet.

Hvis du har ferskvann, og du tror problemet er problemet med vaskemiddel, skyv bleiene gjennom vasking med en veldig varmtvannssyklus, uten tilsetningsstoffer og uten vaskemiddel. Bare varmt vann og bleier rent til det ikke er mer skum i # 8217; vann under vasking.

Kjøp behandlingen for bleier fjerning på nettet.

Ta bort

Du kan alltid starte i en liten. Start dette eventyret med bare to eller tre vaskbare bleier og ser ut som du føler.

Klut bleier er ikke for alle, og det er greit. Hvis du bestemmer deg for å bli med engangs bleier, ikke føler deg dårlig. Fordelene med klut bleie De kan ha større eller mindre innvirkning på miljøet Sammenlignet med engangsbleier, avhengig av vaskemetodene som brukes.

Når det gjelder vaskbare bleier, vær tålmodig og bestemt, er grunnleggende for å perfeksjonere og etablere en rutine som fungerer best for deg.

du kan gjøre det.