Slik utfører du en vippet krølle med dumbbells

Del på Pinterest

Krøllene med dumbbells er noen av treningsøvelsene i den mest elementære kraften du kan lære. Hvis du er klar til å blande rutinen og trene forskjellige armer muskler, kan du vurdere tillegg av krøller med intellert dumbbells til treningen din.

Mens begge øvelsene bruker lignende bevegelser, utføres tilbøyelige krøller ved hjelp av en benk og sikte på det store Femoral biceps muskel.

Slik utfører du en krølle med skrånende dumbbells

For å gjøre denne øvelsen, trenger du to objekter: et sett med dumbbells og en treningsbenk.

Velg et sett med vekter som er utfordrende, men gjennomførbart for treningsnivået ditt. Du kan også øke eller redusere vekten etter behov.

Før du begynner, juster benken slik at den er i en vinkel på 45 grader eller opptil 60 grader, om nødvendig.

Å utføre en krølle med skrånende dumbbells:

 • Sitt mot benken, hold ryggen rett og bukemusklene. Vektene dine skal være på sidene dine på siden: Start, en for hånd.
 • Når du senket startposisjonen, hev hvert styrer, med palmer mot # 8217; høye, mot skuldrene dine. Det er viktig å holde armene utstrakt, slik at du kan isolere brachial bicep muskelen mens du bare beveger de nedre armene.
 • Sakte senker dumbbells sakte i startposisjonen. Ikke slipp vektene for fort, eller du kan spenne musklene. Dette bør være en kontrollert bevegelse.
 • Gjenta bevegelsen opp til 15 ganger for 3-serien.
 • Se en video av den skrånende krøllen med dumbbells i aksjon.

  Vekter og forslag du kan bruke

  Dumbbells er mest brukt for denne typen trening. Du kan også være i stand til å bruke gratis barbell vekter, inkludert justerbare dumbbells, men vær forsiktig så du ikke treffer den øvre delen av armene mens du bretter deg.

  A’Et annet alternativ er å bruke Kettlebell. Sørg for at vekter er alle deler for å bøye håndtakene mot skuldrene og ikke L’hele kjelen av kjelen.

  Hvis du er ute etter mer styrke enn vekt under denne øvelsen, ta testen ved hjelp av motstandsbandene. Hold bandet nede for å starte med den ene siden i hver hånd. Alternativ bicep krølle mens hold den motsatte siden av fanget.

  Du kan starte med minst fem pund og gradvis øke når du blir sterkere.

  For lette vekter

  Du vil vite at dumbbells er for lys hvis du begynner å flytte dem for fort, og hvis du ikke føler at biceps fungerer.

  For tunge vekter

  Omvendt av medaljen, ikke å kunne løfte vektene uten kompensasjon, kan indikere at vekten din er for tung.

  Husk at nøkkelen er å isolere biceps. Hvis du må bruke øvre del av armene for å løfte vekter, eller hvis du finner deg selv bøyning i krøllen, får du ikke mest mulig ut av denne øvelsen.

  Andre øvelser for armene

  Du kan blande krøllen rutinen med skrånende dumbbells som utfører krølle stående eller sitter på en stabilitetskule for ekstra base treningsøkt.

  Selv bicep-krøller er ikke den eneste styrketreningsbevegelsen for armene dine. Vurder å blande rutinen med andre kretser fra overkroppen, som:

  • Triceps dykk, med samme treningsbenk
  • løfte
  • Presser på skuldrene
  • Foldet filer
  • brystpresser
  • Reverse Fly-tilbøyelighet Dumbbell
  • Vektmaskiner i treningsstudioet

  Sørg for å hvile en dag eller to mellom armene kretsene for ikke å skade musklene dine. Generelt, to eller tre styrke treningsøkter som inkluderer krøller med intellante dumbbells per uke.

  Også, prøv å lage 30 minutter med kardio nesten hver dag i uken. Cardio kan fullføre noe arbeid med armene eller treningsøktene med vektene du gjør.

  Muskler på jobb

  Krøllene med skrånende dumbbells tar sikte på brachial biceps, som er den største muskelen i bicep-regionen.

  Mens du krøller deg selv, trener du motstand på brachial biceps, som igjen er podet og stiver, en prosess kalt konsentrisk sammentrekning. Mens langsomt frigjør vekter, skape en eksentrisk sammentrekning, som strekker muskelfibre i biceps.

  Samlet, konsentriske og eksentriske sammentrekninger jobber sammen for å bygge muskelstyrke.

  Når du kjører krøllen med mer tilbøyelige styrer, vil du begynne å se en klar definisjon i biceps.

  L & # 8217;

  Når det gjelder å skaffe maksimal definisjon i biceps, er krøller med skrånende dumbbells foretrukket i forhold til tradisjonelle krøller. Du bør imidlertid innlemme begge bevegelsene i treningsrutinen for å få en bedre generell definisjon.

  Gjør den samme øvelsen hver dag, takker musklene dine, du vil ikke se så mye definisjon, og du kan risikere å stabilisere deg selv. Videre kan du også sette deg i fare for skade.

  En trener er den beste kilden til informasjon om hvilke øvelser for biceps kjører for å nå dine treningsmål. Du kan også konsultere en helsepersonell eller fysioterapeut for å sikre at disse typer muskeloppgraderingsøvelser er trygge for deg.