Slik trener du å sove på ryggen

Sove på baksiden er virkelig plasseringen å sove av alle stillinger å sove? Kunne vært. Det avhenger virkelig av kroppen din. For eksempel, hvis du er gravid, kan ligge på ryggen din føre til mer trykk og ubehag i magen din. Eller, hvis du lider av nattapné og ryggsmerter, kan dette stedet være det du vil unngå helt, selv om Internett sier at livet endres.

Men før du avslutter alt for å prøve, vurdere alt, hver liten ting, som kan hindre oppnåelsen av lurten til å møte opp.

Tross alt har sovende på ryggen mange fordeler som det er verdt trening på siden:

 • Opprettholder den justerte ryggraden
 • Reduserer spennings hodepine
 • Hjelp de kroniske forholdene ved å redusere trykk og komprimering
 • Lindrer l’brystakkumulering
 • Unngå plager, rynker og irritert ansiktshud

Videre er det mange elementer som gjør det mye mer bleknet til å sove på baksiden av muligheten for å la der nede.

Hvordan spille madrass, pute og # 8217; Miljø der du sover i søvnspillet ditt? Hvis du passerer øyeblikk for å svette ved å se Netflix eller velvære din partner, kan du trene deg selv uten å innse det og saboter kroppens innsats for å sove normalt.

Så før du faller til deg helt på din side, som også er sunn, spesielt for fordøyelsen, ta en titt på disse forslagene og triksene som jeg pleide å bore instruksjonene for å sove på ryggen din i muskelminnet mitt.

1. Få den rette madrassen støtte til å ligge ned

Jeg sov det verste i mitt liv da jeg gikk for å se broren min under Thanksgiving. Han ga meg sin myke seng, som ville forvente å slappe av, paradiset til marshmallows, bortsett fra at min sittende holdt synkende som en stein i en dam.

Hver morgen våknet jeg smertefullt og sliten fordi de nedre ryggmuskulaturene og benene fortsatte å kontrakt i et forsøk på å holde seg flytende. Jeg endte opp i min side i midten av natten for å redde meg, men aldri igjen.

Inntil i dag, foretrekker jeg å sove på gulvet, men ideelt sett sover jeg på en komprimert overflate, slik at musklene mine ikke gjør hele natten arbeid.

2. Invester i høyre nakkestøtte

En god pute å sove på baksiden kan forverre din innsats hvis den øker hodet for mye. I stedet for å kjøpe Quell’bare bra ting, sørg for at søvnmiljøet ditt fungerer sammen. Hvis du for eksempel ikke har utgifter for å få en multi-sex mat eller en stivere madrass, trenger du kanskje ikke en elegant pute. Et håndkle kunne gjøre sminke.

Til college, jeg kunne ikke velge mine madrasser, men jeg kunne fortsatt justere nakkehøyden og støtte uten en pute. I tre år sov jeg med et rullet håndkle under nakken min, som kjempet unødvendige madrasser og holdt min justerte kropp uten overestiv. Dette trikset har hjulpet min morgenhodepine og forlot kinnene mine uten bretter om morgenen, alt til en kostnad på $ 0.

I disse dager er det fortsatt hodepine klokken 2 som får meg til å ta et håndkle og rulle det for å sove bedre.

Cuneo puter som også kan hjelpe deg med å løfte hodet ditt

 • Inteformis ($ 40): Hypoallergenisk, dekning ikke inkludert, brukbar også for benløfting
 • Medslant ($ 85): øker den 7-tommers, hypoallergenisk bust, vaskbar og trygt for nyfødte
 • Posthera ($ 299): Justerbar pute i minneskum

3. Ta en pute til under knærne eller for nedre rygg

Hvis disse trinnene ikke har virket og madrassene er fortsatt tynne, prøv å sette en pute under knærne. Dette vil videre bidra til å lindre smerter til ryggraden og kan forhindre at kroppen din ruller i et forsøk på å redusere trykket.

Du er ikke sikker på hvilken pute å kjøpe? Ligger og spør en venn for å sjekke avstanden mellom knærne og gulvet og kanskje til og med nedre rygg og gulv. Puten du vil ha er alt fokusert på støtte fra kroppens naturlige kurver, så du må kanskje ikke gjøre alt mulig. Du kan også stable to flate puter, selv om jeg ikke vil anbefale det til nedre rygg.

Spesielle supportputer, hvis alternative løsninger ikke kutter det

 • Half-Moon Pute ($ 25): Vaskbar organisk bomullsfôr som også kan brukes til å sove sidelengs
 • Lumbal pute ($ 25): mykt minne skum som passer under øvre og nedre rygg, så vel som under knærne
 • Multi-posisjon pute ($ 17): folding pute som kan tilpasse seg under knærne, mellom beina eller for kalvene

4. Forstørre armene og bena

Sove på ryggen betyr ikke at du må holde armene dine ved siden av deg for alltid og beina dine rett for alltid. Faktisk, hold musklene stive hele natten er sannsynligvis counterintuitive.

Sikre armene og bena, distribuere vekten slik at trykket ikke akkumuleres på leddene.

Gjør strekk før du sover for å slappe av

 • Prøv disse 8 strekkøvelsene før du går i seng.
 • Øv denne avslappende yoga-rutinen.
 • Slapp av hoftene slik at de ikke støtter deg.

5. Siste feriested: Bygg en festning av puter for å minne kroppen din på dine grenser

Jeg leser et forslag som anbefaler å sy en tennisball på siden av pyjamasene for å huske & # 8220; delikat og # 8221; til kroppen din ikke rulle & # 8211; Vennligst ikke gjør det. Det rådet i fortiden var bestemt for folk som ikke burde sove på ryggen og # 8211; Ikke engang sy en tennisball på baksiden av pyjamasene & # 8211; Og det er en sjenerøs antagelse at du ikke vil våkne opp etter en stor ball som en knyttneve har sittende fast ved din side.

I stedet, prøv å legge til puter på begge sider. Hvis du deler en seng, har en sterk pute en fin påminnelse for å kose partnere som sover tid er min tid.

Denne endringen vil ikke finne sted fra # 8217; i dag i morgen, og det er godt å stoppe

Jeg sover ikke på ryggen din hver kveld. I lang tid hadde jeg problemer med fordøyelsen, og jeg sovnet på venstre side. Det er også netter når jeg lider av søvnløshet og stedet jeg finner meg selv når jeg sover er den siste av mine bekymringer, unntatt søvn i magen.

Mage søvn er nesten enstemmig negativ på grunn av innsatsen som kan forårsake din kropp og press på fordøyelsessystemet ditt. Med mindre det er A’andre steder som fungerer for deg, så sover du sikkert med en mage ned til hvile, men sørg for at du bruker de riktige puter til nakken (en tynn) og bekkenet (selv putene til knærne vil fungere) for å gi din støtte til kroppen.

Når det gjelder de som egentlig ikke vil miste baksiden, kan du også prøve en veid øyne pute. Ikke bare gjør denne avslappende lukten Hjelp hjernen din til å endre gir i hvilemodus, bevisstheten om at C’Det er noe i hodet ditt er alt ditt underbevisste behov for å holde seg stille.

Christal Yuen er en Healthline Publisher som skriver og endrer innhold som dreier seg om sex, skjønnhet, helse og velvære. Det er stadig på jakt etter måter å hjelpe leserne for å smake på din egen reise til helse. Du kan finne den på Twitter.