Slik stopper du Cardiac Palpitations: 6 Husholdningsartikler og mer

Beskrivelse

Du føler deg aldri som hjertet ditt presset eller flutterende mye raskere enn normalt? Kanskje det er som om hjertet ditt hoppet beats eller som om du følte håndleddet i nakken og brystet. Du kan ha hjertebanken. De kan vare bare noen få sekunder og kan forekomme når som helst. Dette inkluderer når du beveger deg, sitter du eller ligger eller du er fortsatt.

Den gode nyheten er at ikke alle tilfeller av akselerert hjerterytme betyr at du har en hjertebetingelse. Noen ganger er hjertebanken forårsaket av ting som gjør at hjertet ditt jobber mer, for eksempel stress, sykdom, dehydrering eller trening.

Andre årsaker kan inkludere:

 • svangerskap
 • koffein
 • Andre medisinske forhold
 • Noen stoffer
 • Ulovlige stoffer
 • Tobakksprodukter

Fortsett å lese for å lære seks måter du kan administrere hjertebanken i hjertet, når du skal se legen din og tips for et sunt hjerte.

1. Prøv avslappeteknikker

Stress kan utløse eller forverres hjertebanken. Dette skyldes stress og spenningen på’kan øke adrenalinen din. Behandle stress gjennom avslapning kan hjelpe. Gode ​​alternativer inkluderer meditasjon, Tai Chi og Yoga.

Prøv å sitte med krysset ben og ta et sakte pust gjennom neseborene og deretter puste ut gjennom munnen. Gjenta til du føler deg rolig.

Du bør også fokusere på å slappe av i løpet av dagen, ikke bare når du føler deg hjertebank eller et akselerert hjerterytme. Stopp og ta fem dype puster hver 1-2 timer for å roe deg og holde deg avslappet. Å holde de generelle stressnivåene Lav kan hjelpe deg med å unngå akselerert hjerterytike episoder og Senk hjertefrekvensen over tid. Selv biofeedback og l’guidet fantasi er effektive alternativer.

2. Kjør vagal manøvrer

Den vage nerve har mange funksjoner, inkludert hjernens tilknytning til hjertet. Vagal manøvrer stimulerer den vage nerve og kan bidra til å justere det akselererte hjerteslag. Du kan stimulere den vage nerve hjemme, men først bør du få legen din godkjenning.

Her er noen måter du kan stimulere nerven:

 • Ta en kald dusj, sprinkler kaldt vann på ansiktet eller bruker et kaldt håndkle eller en ispakke i ansiktet i 20-30 sekunder. «Sjokk» Dell’kaldt vann bidrar til å stimulere nerven.
 • Syng ordet & # 8220; om & # 8221; eller toksetter eller gag.
 • Hold pusten eller lavere som om jeg hadde en tarmbevegelse.

For å få de beste resultatene, utfør disse manøvrene som ligger på baksiden. Legen din kan vise deg hvordan du kjører dem riktig.

3. Drikke vann

Dehydrering kan forårsake hjertebanken. Dette skyldes at blodet ditt inneholder vann, så når du dehydrer deg, kan blodet ditt bli tettere. Jo mer blodet ditt er tett, jo mer ditt hjerte må jobbe for å skyve det i blodårene dine. Dette kan øke hjertefrekvensen og potensielt føre til hjertebanken.

Hvis du føler at hjerteslag går opp, ta et glass vann;. Hvis du merker at urinen er mørk gul, drikk mer væsker for å forhindre hjertebank.

4. Gjenopprett elektrolytisk balanse

Elektrolytter bidrar til å bevege elektriske signaler i hele kroppen. De elektriske signalene er viktige for hjertets korrekte funksjon. Noen elektrolytter som kan dra nytte av hjertets helse inkluderer:

 • Kalium
 • Fotball
 • magnesium
 • natrium

De fleste av disse elektrolyttene blir bedre enn mat. Avokado, bananer, søte poteter og spinat er gode kilder til kalium. For å øke fotballforutsetningen, spis mer mørkegrønn, grønne grønnsaker og meieriprodukter. Selv mørkegrønne grønne grønnsaker er en’utmerket magnesiumkilde, så vel som valnøtter og fisk. De fleste tar ganske natrium i sitt eget kosthold med pakket mat som kjøttpålegg og hermetisert supper.

Kosttilskudd kan bidra til å holde elektrolytisk balanse, men snakk med legen din før du ansetter nye kosttilskudd. For mange elektrolytter kan forårsake problemer. Hvis du mistenker at du har en ubalanse, kan legen din teste urin og blod for å bekrefte det.

5. Unngå stimulanter

Det er mange stoffer som kan øke sjansene for å ha et akselerert hjerterytme. Eliminer disse tingene fra din daglige rutine kan redusere eller til og med avbryte symptomene. De inkluderer:

 • Drikker og matvarer som inneholder koffein
 • Tobakk eller marihuana produkter
 • Overdreven alkohol
 • Noen forkjølelser for forkjølelse og hoste
 • Dell & # 8217 suppressors; appetitt
 • Narkotika som brukes til å behandle psykiske sykdommer
 • Høye blodtrykksmedisiner
 • Ulovlige stoffer som kokain, hastighet eller metamfetamin

Dine utløser vil trolig være unike for deg. Prøv å holde en liste over ting du forbruker som kan forårsake hjertebanken. Hvis mulig, unngå objekt som du tror kan forårsake symptomene dine og se om symptomene forsvinner. Snakk med legen din dersom du tror at reseptbelagte legemidler kan forårsake symptomene dine.

Tilleggsinformasjon: Forstå hjertebanken etter å ha spist »

6. Tilleggsbehandlinger

I mange tilfeller av hjertebanken er det ikke nødvendig med behandling. I stedet bør du være oppmerksom på når du føler deg hjertebanken og unngå aktiviteter, mat eller noe annet som forårsaker deg.

Det kan være nyttig å merke seg når hjertebanken oppstår for å se om du kan identifisere en utløserfaktor. Å holde en logg kan være nyttig selv om flere hjertebanken forekommer over tid. Du kan bringe denne informasjonen til legen din på fremtidige avtaler.

Hvis legen din identifiserer en årsak til hjertebanken, kan du anbefale en behandling. For eksempel, hvis dine diagnostiske tester avslører at du har en hjertesykdom, vil legen din fortsette med en behandlingsplan i det området. Behandlingsalternativer for hjertesykdom kan inkludere narkotika, kirurgiske inngrep eller # 8217; plante av en enhet som en pacemaker.

Når skal du søke hjelp

Snakk med legen din hvis du merker at hjertefrekvensen er raskere enn normalt. Legene kan ikke alltid identifisere årsaken til hjertebanken. De må utelukke forstyrrelser i hjertrytme som takykardi og andre medisinske forhold som L’hypertyreoidisme.

Generelt C’Det er liten risiko for komplikasjoner med hjertebanken med mindre de er forårsaket av hjertebetingelser nedenfor. Hvis de er forårsaket av en hjertilstand, kan du finne:

 • svake hvis hjertet slår for fort og gjør blodtrykket ned
 • hjertestans hvis hjertebanken er forårsaket av arytmier og hjertet slår ikke effektivt
 • Stroke Hvis hjertebanken er forårsaket av atriefibrillering
 • hjertesvikt Hvis hjertet ditt ikke pumper godt i lang tid

Snakk med legen din dersom du har hjertebank med andre symptomer, eller hvis du har annen tvil om helsen din.

Diagnose

På avtalen din vil legen din sannsynligvis spørre din medisinske historie, hvilke symptomer du opplever, hvilke stoffer du antar, og vil da gjøre deg til en fysisk undersøkelse. Det kan være vanskelig å finne årsaken til hjertebanken din. Legen din kan bestille flere eksamener eller kontakte en kardiolog.

Heart Palpitation Tests kan inkludere et elektrokardiogram (EKG), som viser hjertets elektriske aktivitet. Du kan også ha et ekkokardiogram, som er en ultralydstest som hjelper legen din til å se de forskjellige delene av hjertet ditt.

Andre alternativer inkluderer en innsats test, bryst radiografi og ambulatorisk hjerte monitor testing. I noen tilfeller kan legen også ønske å utføre flere invasive tester, for eksempel en studie av elektrofysiologi eller hjertekateterisering.

Outlook

De fleste tilfeller av hjertebanken er ikke ansett som seriøse, med mindre du har en hjertesykdom nedenfor. Legen din trenger fortsatt å vite hva du lever, men hjertebanken din kan ikke kreve spesiell behandling i tillegg til livsstilsmålinger. Unngå utløsere kan bidra til å redusere eller eliminere symptomer.

7 tips for et sunt hjerte

De American Heart Association Forklar at det er syv ting du kan gjøre for å beskytte deg mot hjertesykdom. De kaller disse forslagene deres Life & # 8217 s Simple 7.

1. Tren moderat minst to og en halv time hver uke.

Hvis du foretrekker å forplikte deg selv, kan du få de samme fordelene for hjertet med 75 minutter med intens aktivitet. L’# 8217 intensitet; trening er unik for deg. En moderat intensitetsøvelse for deg kan være kraftig for noen andre. En moderat trening skal virke litt «vanskelig, men du bør fortsatt kunne utføre en samtale. En kraftig trening bør virke veldig utfordrende, og du vil være i stand til å uttale bare noen få ord om gangen mellom et pust og # 8217; andre.

2. Hold LDL kolesterol nivå lav, O & # 8220; dårlig & # 8221;.

L’trening kan hjelpe med dette. Begrens det mettede fettinntaket er A’andre mål for livsstilen du kan ta. Noen ganger er det high cholesterol imidlertid genetisk. Test opp og begynn å ta medisiner, om nødvendig.

3. Følg en diett rik på frisk frukt, grønnsaker, hele korn og magert protein.

Du kan også søke etter matvarer med godkjenningsmarkedet for godkjenningen av American Heart Association.

4. Gjør blodtrykkskontrollen.

Høyt blodtrykk har ingen symptomer. Hold deg til å kontrollere godt, trene og ta medisiner hvis du trenger det.

5. Hold vekten i et sunt utvalg.

Å være overvektig eller overvektig kan øke sjansene for å utvikle hjertesykdom. Å miste vekt kan hjelpe med noe, fra kolesteroltelling til blodtrykksnivåer.

6. Kjenn ditt blodsukkernivå.

Voksne med diabetes har en Høyere risiko å dø av hjertesykdom. Hold blodsukker i de anbefalte intervaller. Spis godt, trening og vanlige nivåer med narkotika kan hjelpe.

7. Slutt å røyke.

Det er mange fordeler med å slutte å røyke, inkludert å redusere muligheten for å utvikle hjertesykdom og hjerneslag, lunge sykdommer og noen typer kreft.

Tilleggsinformasjon: 28 Tips for et sunt hjerte »