Slik slutter du å være kittle: Prøv denne teknikken

Del på Pinterest

Mens det er de som liker å bli kittlet, finner noen av oss dem irriterende, pinlig og ubehagelig. Noen mennesker har en nesten voldelig reaksjon, som sparker når foten er kitt.

Fortsett å lese for å lære mer om svaret på å kile, inkludert grunnen til at noen mennesker er mer delikate enn andre og hvordan du skal slutte å være.

Slik slutter du å bli kittet

Sekund Dr. Emily Grossman av den kongelige institusjonen, C’er en teknikk som du kan bruke til å redusere svaret på billettene. Når noen prøver å kile, legg en hånd på hans.

Grossman antyder at denne handlingen vil hjelpe hjernen din bedre å forutsi følelsen av å bli kittet og vil hjelpe deg med å undertrykke svaret ditt på billetter.

Fordi du ikke kan kile?

Sekund Illinois State University, Hjernen din fokuserer vanligvis på nye ting i ditt miljø. Familie ting, som en «8217; vanlig handling du har gjort i det siste, er sett av hjernen din som unødvendig informasjon.

Så hjernen din forutsetter hva du vil prøve når du gjør en «8217; vanlig handling. Sekund 2013 studie, Det antas at disse prognosene er basert på en børsnitt kopi startet av Motorbarken i hjernen.

Hjernen din bruker tidligere erfaringer med å forutsi sensoriske svar

Når du utfører en «Felles handling», bruker hjernen din den effektive kopien for å forutsi den sensoriske reaksjonen. Hvis handlingen oppstår som forventet, som betyr kopien av Effektiviteten og sensoriske opplysninger, er tilpasset ytterligere sensorisk informasjon ikke hjernen.

Hvis du prøver å kile, har du en’forventning om hva som vil skje når du berører deg. Når forventningen tilsvarer effektiv effektiv, kommer følelsen av å bli kittlet ikke hjernen, og det er ingen reaksjon.

Bli kittet av en’en annen person

Når vi er kittlet av noen andre, har vi ikke en kopi effekt fordi vi reagerer i stedet for å handle. Følelsen av å bli kittet når hjernen.

Behandle reaksjonen på kittling

Grossman-teknikken for å sette hånden på kittende hånden bruker konseptet å ikke være i stand til å kile deg selv for å håndtere din reaksjon på å kile.

Fordi vi lider av kittling?

Selv om ikke C’Det er konsistens på hvorfor, akkurat, reagerer mennesker på å kile på måten vi gjør det på, det er flere teorier Av grunnen til at folk lider av kittling.

Noen av disse teoriene dreier seg om følelsen av kittle som er:

  • En advarsel om fare som blir morsomt når vi innser at det er en’en annen person
  • En lært oppførsel som fremmer familien og sosial linken.
  • en defensiv refleks for å beskytte sårbare områder, for eksempel armhuler, nakke, ribber og # 8217; innsiden av lårene
  • En beskyttende reaksjon for å unngå insekt- eller orminfeksjoner

Main takeaways

Kittling er mer kompleks enn du tror. Videre er alle aspekter av kittende respons ikke helt forstått av det vitenskapelige samfunnet.

Selv om klinisk forskning om hvordan du skal slutte å bli kittet, er begrenset, en teknikk du kan prøve, er dette: Når du nærmer deg en person som har tenkt å kile, legg hånden din på hånden du vil bruke til billetter. Denne handlingen kan hjelpe deg med å undertrykke svaret på billettene.