Slik rengjør du krystallene: 10 måter, flere forslag til lading, l & # 039; aktivering

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Fordi rengjøring er viktig?

Mange bruker krystaller til å berolige sinnet, kroppen og # 8217; sjelen. Noen tror at krystaller handler i energi, ved å sende naturlige vibrasjoner i verden.

Krystallene løper ofte lange avstander, fra kilden til selgeren, før et kjøp er gjort. Hver overgang eksponerer steinen til energier som kan bli feiljustert med din.

Og når de brukes til helbredelse, sies det at disse steinene absorberer eller omdirigerer negativiteten du jobber for å frigjøre.

Les videre for å lære om noen av de vanligste rengjøringsmetodene, for eksempel å tilpasse en krystall med din intensjon og mer.

1. Rennende vann

Del på Pinterest

Det sies at vannet nøytraliserer noen negativ energi lagret alle i steinen og returnerer den til jorden. Selv om det naturlige rennende vannet, som en strøm, er det beste, kan du også skylle steinen under en kran.

Uansett kilde d’vann, sørg for at steinen din er helt nedsenket. Tørk det når du er ferdig.

Omtrentlig varighet: 1 minutt av stein

Bruk den til: Hard steiner, som kvarts

Ikke bruk det til: skjøre eller myke steiner, for eksempel selenitt, cyanitt og alite

2. Saltvann

Del på Pinterest

Saltet ble brukt gjennom historien for å absorbere den uønskede energien og forbygget negativitet.

Hvis du er i nærheten av havet, vurder muligheten for å samle en bolle med fersk saltet vann. Ellers bland en skje med havsalt, stein eller kjøkkensalt i en bolle D & # 8217;.

Pass på at steinen din er helt nedsenket og la den suge i noen timer eller i noen dager. Skyll og tørk opp til slutten.

Omtrentlig varighet: opptil 48 timer

Bruk den til: Hard steiner, for eksempel kvarts og ametyst

Ikke bruk den til: myke, porøse steiner eller inneholdende metaller i spor, som Malachitt, Selenitt, Alite, Calcite, Lepidelite og Angelite

3. Integrert ris

Del på Pinterest

Denne metoden kan også brukes til å trekke ut negativitet til et sikkert og innholdsmiljø. Det er spesielt nyttig for beskyttende steiner, som den svarte turmalinen.

For å gjøre dette, fyll en bolle med tørr integrert ris og begrave steinen under bønnene. Kast bort ris umiddelbart etter rengjøring, som det sies å ha absorbert energien du prøver å utrydde.

Omtrentlig varighet: 24 timer

Bruk den til: Enhver stein

4. Naturlig lys

Del på Pinterest

Selv om ritual renslighet ofte er fokusert på visse punkter i sol- eller månens syklus, kan du angi steinen din når som helst for å rense og lade opp.

Plasser steinen din før solnedgang og planlegger å bære den i før 11: xnumx Dette vil tillate steinen din å bade både i månens lys og solen.

L’Langvarig eksponering for direkte sollys kan endre overflaten av steinen, så sørg for at du går tilbake for å få det om morgenen.

Hvis du kan, legg steinen din direkte på jorden. Dette vil tillate en’ytterligere rengjøring. Uansett hvor de er, sørg for at de ikke blir forstyrret av dyreliv eller forbipasserende ved.

Deretter skyll deretter steinen raskt for å fjerne smuss og rusk. Tørke.

Omtrentlig varighet: Fra 10 til 12 timer

Bruk den til: De fleste av de fallne steinene

Ikke bruk den til: levende steiner, som ametyst, i solens lys; myke steiner, som celestite, alite og selenitt, som kan bli skadet av været

5. klok

Del på Pinterest

Salvia er en hellig plante med en rekke helbredende egenskaper. Det sies at du drool din stein sletter de disharmoniske vibrasjonene og gjenoppretter sin naturlige energi.

Du vil trenge:

  • en brannsøkende bolle
  • En lysere eller kamper
  • Bulk salvie eller pakket

Hvis du ikke kan få skittent alle’sørg for at du er i nærheten av et åpent vindu. Dette vil tillate røyking og all negativ energi til å spre seg.

Når du er klar, slå på spissen av salvie med flammen. Overfør Sage i din ikke-dominerende hånd og griper fast steinen og beveger seg gjennom røyken.

La røyken vikle steinen i ca 30 sekunder. Hvis en bit & # 8216 har gått; av tiden fra’Siste rengjøring eller hvis du føler at steinen holder opp mye, bør du vurdere å kaste i ytterligere 30 sekunder.

Omtrentlig varighet: Fra 30 til 60 sekunder per stein

Bruk den til: Enhver stein

6. Lyd

Del på Pinterest

Lydhelbredelse gjør det mulig for en enkelt tone eller tone å rulle på A’område, og bringe den til den samme vibrasjonen av tonen.

Dette kan fås ved hjelp av sang, tibetanske klokkene, en diapason eller til og med en vakker klokke. Uansett hva lydnøkkelen er, så lenge den utstrålede lyden er sterk nok til å tillate vibrasjonen å fullstendig omfavne steinen.

Denne metoden er ideell for samlere som har et stort volum krystaller som ikke er lett å inventoreres eller flyttes.

Omtrentlig varighet: Fra 5 til 10 minutter

Bruk den til: Enhver stein

7. Bruker en større stein

Del på Pinterest

Store Quartz Clusters, Amethyst Geodes og Selenite Slaber kan være gode verktøy for å fjerne mindre steiner.

Plasser steinen din direkte på innsiden eller over en av disse steinene. Det antas at de største steinvibrasjonene fjerner de nedstallede energiene som finnes i resten steinen.

Omtrentlig varighet: 24 timer

Bruk den til: Enhver stein

8. Bruk av mindre steiner

Del på Pinterest

Det sies at selv carnelian, den gjennomsiktige kvarts og hematitten har en generell rengjøringseffekt.

Fordi disse steinene generelt er mindre, må du kanskje ha mer enn en på fingertuppene for å eliminere andre steiner med hell.

Plasser rengjøringsstene i en liten bolle og legg steinen du vil gjenopprette over.

Omtrentlig varighet: 24 timer

Bruk den til: Enhver stein

9. Pust

Del på Pinterest

Pusten kan også være en effektiv rengjøringsmetode.

For å starte, hold steinen i din dominerende hånd. Konsentrere deg om din intensjon om et øyeblikk og dypt inspirerer gjennom neseborene.

Stein nærmer deg ansiktet og utandrer korte og kraftige puster gjennom nesen og steinen for å bringe steinen til sin høyeste vibrasjon.

Omtrentlig varighet: Omtrent 30 sekunder per stein

Bruk den til: Små steiner

10. utsikt

Del på Pinterest

Selv om dette anses som den sikreste måten å fjerne steiner, kan det være skremmende for noen. Mer er i tråd med selvfølelsen, det vil være lettere å omdirigere din energi til steinen du vil gjenopprette.

Ta noen minutter å rote og senter energien din, så ta steinen og se hendene som fyller med hvitt lys og strålende.

Se på dette lyset omgir steinen og føler at den vokser lysere i hendene dine. Forestill deg at urenhetene kommer ut av stein, slik at steinen kan skinne lysere med fornyet formål.

Fortsett denne visningen til du hører en endring i # 8217; steinenergi.

Omtrentlig varighet: ca 1 minutt av stein

Bruk den til: Enhver stein

Slik programmerer du krystallet ditt

Selv om det er sagt at krystallene har medfødte helbredende egenskaper, tilbringe tid til å etablere en’intensjonen for steinen din kan hjelpe deg med å koble til sin energi og gjenopprette din følelse av hensikt.

Du kan føle deg komfortabel å holde steinen i hånden mens du mediterer eller plasserer den på det tredje øyet. Du kan også legge deg ned og la steinen hvile på den tilsvarende chakraen, eller på # 8217; området av kroppen som du vil jobbe på.

Tenk deg steinenergien som passer sammen med deg. Snakk med steinen & # 8211; i stillhet eller verbalt & # 8211; Og be om hjelp for å fullføre din nåværende forpliktelse.

Takk steinen for din tilstedeværelse, og tilbringe et par minutter i meditasjon.

Slik aktiverer du krystallet ditt

Hvis steinen din virker tyngre enn forventet, som om han mistet sin glans, kunne han dra nytte av en PO & # 8216; energiaktivering.

Prøv å låne ham litt & # 8216; av din energi, snakke med ham, synge ham eller sende ham litt og # 8217; av vital energi gjennom pusten din. En liten interaksjon kan gjøre mye!

Hvis du har planer ut, bør du vurdere å ta steinen ut med deg. Mange finner som gjør at steinen kan absorbere den naturlige energien til parken eller på stranden, har en kraftig effekt.

Du kan også opprette et aktiveringsnett som omgir steinen med sine mest energiske kolleger. Populære valg inkluderer rubin, gjennomsiktig kvarts, apophillite, cyanitt, selenitt og carnelian.

Du kan bruke en hvilken som helst stein som du er tiltrukket på. Pass på at bare hovedkrystallet er helt omgir slik at det kan baske helt i sine vibrasjoner.

Vanlige spørsmål

Hvor ofte må jeg rense mine steiner?

Oftere bruker en stein, mer energi samler. En god praksisregel er å eliminere alle beregningene minst en gang i måneden.

Hvis en enkelt stein føles tyngre enn vanlig, gå videre og rengjør den. Det er ikke nødvendig å vente på en viss periode mellom avbestillingene.

Hva er den beste måten å fjerne steiner på?

Finn en metode som resounds med deg og din praksis. Hva som fungerer best for deg, kan ikke fungere så godt for noen andre, så vær oppmerksom på hva det virker riktig.

Hvordan vet jeg når en stein har blitt renset?

Stenen skal være energi og fysisk lettere for berøring.

Hva jeg har å gjøre med steinene mine etter at de har blitt renset?

Finn bevisste steder for å holde steinene dine. Hvis du kan, hold dem nær vinduer eller planter slik at de kan absorbere denne naturlige helbredende energien. Ellers plasser steinene rundt hjemme, kontor eller annet mellomrom på en måte som er i tråd med dine intensjoner.

Bunnlinjen

Når vi tar vare på våre krystaller, tar vi vare på oss selv. Vi tillater energien som ikke er i harmoni med våre liv og intensjoner om å forlate fredelig og kurativ.

Ta disse små tiltakene gjør at vi kan være mer oppmerksomme i våre samspill med steiner, med oss ​​selv og andre.

Teketa Shine, Natural Født intuitiv, er kjent for sin dype forbindelse med det krystallinske rike. Han jobbet tett med edelstener de siste 10 årene, flyttet mellom åndelige samfunn i Florida og New York. Gjennom leksjoner og seminarer oppfordrer helbredere av alle nivåer for å finne og validere sin intuisjon ved å koble til valgene som er valgt. Mer informasjon på det teaketashine.com.