Slik reduserer bryststørrelsen: 7 Naturlige rettsmidler

Redusere bryststørrelser

Utviklingen av brystet skjer gjennom en kvinnes liv. Noen kvinner kan vurdere det største brystet en kosmetisk ressurs. Imidlertid kan store bihuler presentere en rekke ulemper, inkludert ryggsmerter og nakke.

Brystene består av fett og kjertelvev med hormonelle reseptorer festet. Adiposevevet er fettvevet som fyller brystet, mens kjertelstoffet og nr. 8211; eller mamma stoffet & # 8211; Han er ansvarlig for melkproduksjon. Hormonelle endringer i kroppen kan forårsake utvidelse av disse stoffene og brystforstørrelsen over tid. Andre faktorer kan også ha en effekt. Disse inkluderer:

  • svangerskap
  • fedme
  • dressing
  • Genetikk

7 Husholdningsartikler

For å unngå ulemper og øke mobilitet, velger noen kvinner kirurgi for å redusere bryststørrelsen. Det er imidlertid mindre invasive alternativer for å redusere størrelsen på brystet som du kan prøve hjemme. Snakk med legen din før du prøver en av disse hjemmemedisinene.

1. Trening

L’Regelmessig trening kan hjelpe til med å frigjøre fettet fra brystet og styrke musklene under brystet for å redusere størrelsen.

Fordi brystet inneholder en del av fett, kan fokus på kardio- og høyintensitetsøvelser hjelpe deg med å miste vekt raskere og møte problemområder. Aerobic øvelser, hvordan å klatre trappene, sykle og hurtigvandring, kan akselerere metabolisme og hjelpe deg med å miste kroppsfett.

Styrketrening øvelser som push-ups kan også tone brystet og redigere brystaspektet. Flexures kan stramme og tone thorax musklene for å redusere de samlede størrelsene på brystet. Men L’styrketrening og målrettede øvelser alene vil ikke redusere bryststørrelsen. Uten kardio eller en komplett kroppsøkt, kan noen øvelser gjøre det største brystet.

Det er tilrådelig å trene i 30 minutter minst fire ganger i uken.

2. Kosthold

Hva du spiser har en rolle i mengden fett som lagrer i kroppen din. Den generelle kroppsfettet kan bidra til størrelsen på brystet.

Opprettholde en balanse mellom trening og et sunt kosthold vil optimalisere vekttap og redusere brystets størrelse. Spis mer kalorier enn brenneren som gjør at du samler fett og gjør brystet vokse.

Magert kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker er mat som bidrar til å brenne fett utenfor normal trening. Spis mindre mat og behandlede desserter vil også hjelpe deg med å gå ned i vekt raskere.

3. Grønn te

Grønn te er et annet naturlig middel kjent for å fremme vekttap. Grønn te inneholder en serie antioksidanter og kan øke metabolismen for å forbrenne fett og kalorier. Dette reduserte fettopphopning vil bidra til å redusere bryststørrelsen. Drikke grønn te i løpet av dagen kan også øke energien din.

4. Ingefær

I likhet med grønn te kan ingefær bidra til å stimulere metabolisme og brenne overflødig fett i hele kroppen. Selv om du kan inkludere det i måltidene som en naturlig ingrediens, Ernæringseksperter anbefaler Berlo som te tre ganger om dagen for å akselerere metabolisme og øke vekttapseffekter.

5. Linfrø

Noen fettsyrer, spesielt omega-3 fettsyrer, er nødvendig for hjernens funksjon, L og hormonjustering av blodtrykk og hormon. Dette er viktig i brystreduksjon siden en ubalanse i hormoner kan utløse veksten.

Dessverre produserer kroppene våre naturligvis noen av næringsstoffene vi trenger for å trives. Vi må få dem til å spise mat som er rik på disse stoffene. Lin frø, sammen med fisk som laks og tunfisk, er rike på omega-3-fettsyrer. Kan hjelpe deg med å justere østrogen nivåer og til slutt, for å redusere bryststørrelsen. Det er også kjent å forbedre fordøyelsesprosessene.

Du kan legge til linfrø til matvarer eller drikke med vann. Du kan også være i stand til å finne melk av ikke-meieriple linfrø og erstatning for bakken linfrø egg på din naturlige matbutikk.

6. Egg Whites D & # 8217;

En annen måte å redusere bryststørrelsen på er å forbedre hudtonen. L’amming, aldring og vekttap kan forårsake brystfeil over tid. Noen ganger kan dette få brystet til det største enn det er. Du kan prøve en maske til den hvite D’egget for å returnere elastisitet til brysthuden.

Monter to egghvite til et skumskjegg, og påfør dem på brystet. La masken posing i 30 minutter og deretter fjerne den med varmt vann. Når du begynner å tørke, kan du merke en naturlig stramming av huden din. Men dette er midlertidig fordi egghvittene er feil eller vasket bort.

7. Klær

Hvis naturlige rettsmidler ikke virker for deg, kan du kanskje redusere utseendet på brystet ditt med godt klebende klær. Invester i en forsvarlig bh som tilbyr støtte og brystdekning. Bruk også mørkere farger og skjerm skjorte halskjeder kan distrahere bysten.

Outlook

Selv om brystreduksjonskirurgi er et vanlig alternativ for å redusere bryststørrelser, finnes det andre ikke-invasive alternativer som er tilgjengelige. Før du forfølger noe naturlig middel som kan forstyrre stoffene dine, snakk med legen din.

Hvis du begynner å manifestere bivirkninger eller reaksjoner på noen av disse rettsmidler, ringe legen din umiddelbart. Hvis ingen av disse naturlige rettsmidler reduserer bryststørrelse og nakkesmerter og tilhørende tilbake, kan du diskutere brystkirurgi med legen din.