Slik kutter du babyens hår: en trinnvis guide

Del på Pinterest

Ingenting er mer skremmende enn å gi barnet ditt det første hårklippet (unntatt kanskje gi ham den første neglen kutting!). Det er ganske ruller og folder for ører, så vel som vitale deler som øynene som barnet ditt trenger i årene som kommer.

Med riktig forberedelse, mentalitet og verktøy, kan du trygt utføre barnets første hårklipp selv. Men hvis du bare ikke føler det ansvaret, er det også helt akseptabelt å gi opp og bringe barnet ditt fra en frisør for pålitelige barn.

Klipp babyens hår kan også være en «Funny opplevelse (etter en PO & # 8216; av praksis) og noe du kan gjøre sammen for å knytte seg over årene som kommer.

Når barnet ditt skal gjøre det første hårklippet?

Som foreldre noen ganger er vi ivrige at barn når det neste målet, og de første gangene kan være spennende (første gang Kattona, turer, spise mat og # 8220; sant & # 8221;.).

Men hårklipp er første gang du ikke trenger å skynde seg, da de fleste barn fortsatt vil miste noe eller det meste av håret i de første månedene av livet. Dette skyldes en blanding av hormoner etter levering som gjør babyen din skallet.

Ikke bekymre deg, håret deres vil vokse igjen, men det betyr også at du ikke trenger å skynde deg med å kutte barnets hår i de første månedene av livet, til og med opptil 1 år for de fleste barn.

Imidlertid er det unntak, som et barn med hår som blokkerer utsikten, så vel som haircuts laget for medisinske forhold eller religiøse og kulturelle tradisjoner. Eller noen ganger har barn så langt krøllete hår som blir sammenflettet og vanskelig å håndtere uten kutt.

Dette er alle situasjoner hvor en hårklipp før en alder av 1 kan være det riktige valget. Men for de fleste foreldre, hold i sjakk, det blir bra.

Barbering eller kutting av hår gjør dem ikke til å vokse tilbake raskere eller tykkere, til tross for noen populære myter. Noen kulturer og religioner har stive tradisjoner som omgir den første hårklippet, så konsulter din religiøse eller kulturelle leder hvis du ikke er sikker på hvordan du skal fortsette all ‘8217; interiør i din kultur eller tro.

Hvordan kutte babyens hår med saks

Trinn 1: Samle aksjene dine

Å ha alt klar er viktig for en vellykket hårklipp. Som vi alle vet, glem noe ovenpå er et stort problem når du har et barn; Mest bare vil ikke vente tålmodig på at du finner noe.

Samle:

 • et håndkle
 • En slags kappe eller klutdeksel
 • Salon saks (eller til og med de som brukes til å kutte barnas negler er fine)
 • En kam
 • En sprøyteflaske
 • En høy stol eller et annet sete som inneholder barnet ditt
 • En liten pose eller konvolutt vil returnere nyttig selv om du vil lagre en hårlås for babyens bok

Du vil også ha barnets favorittleker for å distrahere ham, en pacifier og kanskje til og med en video som distraherer (du vet at & # 8211; Prozione & # 8220; Baby Shark & ​​# 8221;).

Nå er du klar til å ha størst mulig suksess for den første baby haircut.

Trinn 2: Velg en tid på dagen når barnet er lykkelig

Det er ingen tid å sette inn en «8217 en annen ting før lur, eller å gjøre en & # 8220; rask haircut & # 8221; før lunsj.

Ditt barn skal bli matet, forandret, godt uthvilt og klar til å gjøre noe morsomt. Dette vil minimere bevegelsen på grunn av gråt og pignoleria for andre årsaker.

Trinn 3: Lag en stor og morsom affære

Barn svarer på dine sosiale signaler, så hvis du er glad, er det mer sannsynlig å være. Du kan synge sanger, forklare med en ekstremt munter stemme Hva skjer og vise barnet de morsomme instrumentene (minus saks) la dem holde og forklare hva du skal gjøre.

I flere tiår har baby frisørene underholdt de små med en andre kam, siden den avgir en morsom lyd når de skraper. Fra barnet ditt, og du vil tjene noen få minutter med uavbrutt konsentrasjon. Du kan også gi barnet din favoritt spesielle matbit i høy stol mens du kutter håret hennes.

Trinn 4: Forbered deg på deres reaksjon

Noen barn er hypnotisert av den nye opplevelsen, enten det er lyden av saks (eller saks) eller å se deg oppføre seg på en morsom måte å prøve å opphisse dem for dette.

Andre er avgjort skremt og våkner og klager til tross for din beste innsats. Gjør deg klar til å få begge reaksjonene og slippe alle forventninger som sitter perfekt som du gjør i en salong.

Selv et lykkelig barn vil flytte hodet på å prøve å se hva du gjør, noe som kan være en oppskrift på et kuttør hvis du ikke forventer det.

Trinn 5: Spray og kutt, forsiktig

Fem passasjer og vi legger oss til å jobbe!

 • Bruk sprøyteflasken til å fukte babyens hår lett.
 • Bruk kammen til å pusse en liten hårlås.
 • Hold delen vekk fra hodet, mellom to fingre.
 • Kutt over dette punktet, bruk fingrene som et lager mellom hodet og saksen.
 • Slip avsnittet du kutter og går til neste avsnitt.
 • De små og litt vinklede kuttene er enklere å falme enn lange kutt og rettigheter.
 • Dette kan ta litt og # 8216; av praksis, så ikke forvent at du ser fort og som frisøren gjør det. Tenk på at håret vil virke lengre når de er våte, så vær forsiktig med hvor mye du kutter første gang (starter lite som du alltid kan kutte mer senere, men du kan ikke sette den tilbake).

  Fortsett over babyens hode online, fra forsiden til bak eller bakfra, for ikke å miste seksjoner.

  Kutt rundt ører og hals, beskyttende så mye som mulig L’baby øre med hånden.

  Ikke bekymre deg for å sammenligne hårseksjoner med hverandre, kutter en lignende mengde hver gang, bruk kammen og fingrene til å dømme.

  Trinn 6: Lag en hårlås

  Hvis du er en sentimental type, ta tak i noen stykker kutt hår og legg dem i din lille veske eller konvolutt. Det kan være nyttig å gjøre det før du bruker sprøyteflasken. På denne måten vil du ikke ha vått hår som sitter i boken eller barna-boksen din for hvem som vet hvor lenge.

  Ikke føl deg forpliktet til å lagre hårlås hvis dette ikke er din stil, eller det virker rart for deg. De fleste frisører vil tilby deg under barnets første frisyre, spesielt i barnas salonger.

  Hvordan kutte babyens hår med saks

  Følg de samme trinnene for trinn 1 til 4 ovenfor hvis du forventer å bruke saksene til å kutte babyens hår, men i stedet for trinn fem, følg disse instruksjonene:

 • Velg en vekter på høyt nivå før du får en forhåndsvisning av hvor kort babyhår vil være. Mens du eller din partner du kan bruke 1 eller 2, kan en 1 på et barn virke lavere enn du ønsket. Du kan alltid fjerne mer.
 • Vær oppmerksom på spaken på beskyttelsen som lar deg justere lengden på det nummeret (i praksis kan du ha en «2 kort» eller en «lengre» når du har 2 beskyttelsen på saks).
 • Passerer flere ganger på babyens hode i begge retninger for å sikre at du har skapt en uniform haircut. Hvis du vil at den øvre delen skal være lengre enn sidene, bruk høyere beskyttelse på den øvre delen, så slå sammen L’Overgangshår hengende med et tall mellom de to. Vurder også bruk av en kombinasjon av saks og klippere hvis du vil ha et lengre titt på toppen.
 • Merk:

  Del et barns hode med en ekte barberhøvel kan være farlig, siden barn sjelden forblir stoppet under en hårklipp og er små sinuøse kunder (som alltid synes å glemme å tips!).

  De har mykere hoder, siden skallene deres ikke er helt dannet, og bruk en barberhøvel eller press for sterk med saks er ikke den beste ideen. Vær forsiktig under de første hårklippene.

  Ta barnet til stuen for den første hårklippet

  Hvis alt du har lest over, virker skremmende eller bare ikke er noe du vil håndtere, ta barnet ditt fra en profesjonell frisør spesialisert på nyfødte kutt og barn. De vil bli veldig vant til å utføre tidligere passasjer og har ofte en pakke & # 8220; første hårklipp av baby & # 8221; som inkluderer å ta noen låser med deg.

  Du er velkommen til å være spesifikk om hvordan du vil ha barnets hår, eller la det de vil ha hvis du ikke er kresen. Hvis du ikke er fornøyd med det endelige resultatet, snakk og be om en endring.

  Hvis barnet ditt aldri har vært i dette miljøet, kan det få ytterligere usikkerhet og frykt for å sitte på et stort barnesete, samhandle med en fremmed og få henne første hårklipp.

  Hvis det ikke ser ut til å fungere den dagen, ikke tvinge det og bare spør designeren om å omprogrammere. D’En annen del, føler ikke behovet for å umiddelbart fjerne ditt krevende barn, siden disse stylistene er svært vant til å håndtere barn som ikke er for entusiastiske av en hårklipp.

  Hvis du finner ut at barnet ditt er redd eller stresset, ta en pause, rolig med en leketøy, en sang eller en favorittmat og prøv igjen mellom litt og vurderer deg litt igjen og vurderer deg å vente litt igjen. ; for hans første hårklipp.

  Sunn hår og hodebunnsforslag

  Akkurat som voksne, trenger barn ikke å vaske håret hver dag. De er tilstrekkelig noen ganger i uken. Bruk delikate sjampo med minimal tilsetning av kjemikalier, parfymer og tilsetningsstoffer. Du trenger ikke å kjøpe en spesiell barn sjampo. Faktisk, til og med mange merker & # 8220; for voksne & # 8221; uten parfyme vil de fungere godt.

  Mange foreldre er bekymret for at deres barn mottar & # 8220;Cradle Hood, & # 8220; involverer brune eller gule flak på hodebunnen og noen ganger rødhet som kan spre seg til ansiktet, nakken og til og med alle «8217; bleieområdet.

  Også kalt seborrheic dermatitt, tilstanden er omsettelig Bruker en daglig daglig sjampo eller noen ganger, til og med en motstandsdyktig sjampo. Du kan fortsette å pusse babyens hår med en myk børste for å fjerne skalaer.

  Når det er sagt, løser den melkeskorpen vanligvis alene uten behandling innen få uker eller noen få måneder. Det forsvant nesten alltid når barnet ditt har 1 år.

  Et barns hårbjelke for å behandle Milky skorpe anbefales ikke, og dette kan ytterligere irritere huden og tilstanden. Barn med denne tilstanden kan fortsatt få regelmessige hårklippene hjemme eller i salongen.

  Barn kan til og med begynne å praktisere børste hår rundt 1 år gammel, Når de begynner å bruke objekter for de forventede formålene.

  Ta bort

  Med mindre det er en presserende grunn til å kutte babyens hår, trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre det før de har ca 1 år.

  Du har muligheter for barnets første hårklipp: Gjør det alene med saks eller saks eller gå til en salong spesialisert på hårklipp for barn. En PO & # 8216; Forberedelsesarbeid kan garantere dem en hyggelig opplevelse i alle fall.

  Etter haircut kan du holde babyens hår og hodebunn i barnet ditt børsting og vaske håret ditt et par ganger i uken med en delikat sjampo og behandle den milde skorpen som anbefalt av legen. Til slutt kan et barns første hårklipp være minneverdig og enda morsomt.