Slik klipp mitt korte hår, forbedret meg

Hele tiden jeg kan huske, jeg hadde alltid langt hår og bølget. Aldring, så mange ting begynte å forandre: Jeg flyttet til 16, jeg gikk på college og møtte hva de skulle gjøre i karrieren min. Men i alt dette var håret mitt det eneste jeg alltid kunne sjekke (vi snakker om det senere).

Jeg har farget mørkbrune nyanser jeg fant, så jeg bestemte meg for å gi ham en utseende skygger etter å ha forstått at mørkt hår får meg til å se kronisk sliten ut. Men uansett hva jeg gjorde med farge, # 8217; Jeg har alltid holdt lenge og lagdelt.

Langt hår ble en så avgjørende strekk at en gang jeg satt på en frisør lenestol, spøkte om en dag, ville jeg kutte dem, og hun svarte: Jeg tviler på: 8221;.

Men han hadde ikke galt.

Sannheten er at jeg alltid hadde hatt terror for å kutte mitt lange hår. Jeg visste at jeg så på hedgehog eller rett, da jeg gikk opp engstelig og da jeg lovet ham i en hestehale. Jeg følte meg som om han reflekterte min personlighet, noen som er feminin og morsom, og tillot folk å bedre forstå hvem jeg var ved første blikk. For å fortelle sannheten var jeg bekymret for at alt ville endres hvis håret mitt hadde endret seg.

Det var også noe som har vært en konstant i mitt liv. Uansett hvor ille jeg var, eller hvis alt var i # 8217; luft: Jeg kunne fortsatt se på meg i speilet og se en jente med det samme lange håret han alltid så tilbake. Dette trøstet meg.

Mitt lange hår var forutsigbart og trygt. Og i mitt sinn gjorde det ingen mening å forandre noe som fikk meg til å føle meg som dette.

Dette vedlegget til & # 8220; Comfort & # 8221; har forsvunnet etter noen viktige endringer i mitt liv

Så tilbrakte jeg et år unna min komfortsone som reiser alene rundt i Australia og de omkringliggende områdene. Da jeg kom hjem, hørte jeg en tillit og en sikkerhet som jeg aldri hadde hatt før.

Samtidig skulle jeg flytte til en New York City-leilighet, og jeg prøvde fortsatt å gjenoppta kontrollen over livet mitt etter en pause som var på grunn av det faktum å leve for langt. Alt jeg kunne tenke på var hvor mye jeg ikke ville gå tilbake til mitt gamle liv. Jeg trengte en måte å feire dette nye kapittelet mens jeg feiret personen jeg hadde blitt.

Det er ikke overraskende at han har hørt dette løftet mot en slik drastisk forandring til mitt utseende. Faktisk var store mengder stress og forandring knyttet til ønsket om å endre utseendet ditt.

I en studere på 128 personer & # 8211; 73 kvinner og 55 menn & # 8211; Deltakerne ble bedt om å dele de viktigste stressende livshendelsene som hadde skjedd de siste to årene. Det ble deretter bedt om å dele eventuelle endringer i # 8217; aspektet de hadde gjort i løpet av de to årene. Resultatene viste et sterkt forhold mellom opplevelsen av stressende hendelser i livet og modifikasjonen av ens utseende.

Så en dag, mens jeg satt i trafikken mens jeg dro til håravtalen, bestemte jeg meg for at jeg var offisielt for å gjøre det store kuttet.

Jeg gikk frem og tilbake på P’ide i uker fordi, uansett min sikkerhet i meg selv, virket det fortsatt så drastisk å kutte noe som følte seg så fullt ut.

Men akkurat nå tenkte jeg: «Fuck det. Hvorfor ikke?& # 8221;

Hva skjedde etter kutting nesten 8 inches tok meg overrasket

En gang på salongen prøvde jeg de inspirerende bildene på telefonen min i # 8217; venterområdet for å vise frisøren hva jeg ønsket. Mitt lange hår fikk meg til å føle meg vakker, og jeg ønsket ikke å miste den følelsen i min nye stil.

Til slutt fortalte jeg henne å kutte håret litt over skuldrene hennes med lange lag blandet. Jeg sverger å slutte å puste da jeg hørte saksen kuttet den første hårseksjonen. Men jeg visste at på dette punktet ikke C & # 8217, det var veien å gå tilbake.

Til slutt kuttet han 8 eller 9 tommer som rivte øynene.

Etter det som virket som en evighet, var det over. Hesitant, jeg så på meg selv, innpakket i en svart plastklipp som var dekket av mine låser. Det var da jeg så personen som følte seg inne. Jeg følte meg ikke stygg eller # 8220; mindre feminin og # 8221; eller redd. I stedet følte jeg forbedret og spent og & # 8211; Ærlig & # 8211; varme!

Unnskyld meg hvis jeg blir en symbolsk gal, men jeg har oppriktig følt at vekten av fortiden min hadde blitt fjernet, selv om bare for det øyeblikket.

Få det store bildet betydde racing høyere risiko i livet

Noen måneder har gått siden det store kuttet og noen ganger er jeg fortsatt overrasket over mitt utseende. Det er sant at jeg umiddelbart føler meg hjemme hver morgen når jeg forbereder meg. Det gjør heller ikke vondt at hårforvaltningen min har blitt mye lettere. Jeg trenger mindre sjampo og balsam, mindre tørketid, og det er så lett å wallow og stun.

Men jeg bekymrer meg ikke engang om å falle tilbake til de samme ordningene til personen jeg var. I stedet omfavner jeg meg å oppdage personen jeg blir. Jeg la merke til at jeg driver de mest risikoene, jeg er mer trygg på meg selv, og jeg spør direkte hva med. Jeg har også signert et hus leie for en leilighet, noe jeg var skremt i lang tid på ideen om å engasjere seg.

Det er morsomt, men nå når jeg ser i speilet, kunne jeg ikke lenger se den familiens jente med langt hår, men jeg ser den sterke kvinnen som kjørte en risiko og klemte den personen som hadde blitt.

Vet at jeg løp til Headlong & # 8211; Bokstavelig talt & # 8211; Det får meg til å føle meg i stand til å møte noen andre endringer som livet reserverer for meg.

Sarah Fielding er en registrert forfatter i New York City. Hans skrifter har dukket opp på travle, insider, menns helse, Huffpost, Nylon og Ozy, hvor han tar vare på sosial rettferdighet, psykisk helse, helse, reise, relasjoner, underholdning, mote og mat.