Slik holder jeg min depresjon under kontroll i løpet av ferien

Når jeg tenker på ferien, er de første tingene som kommer i tankene: glede, generøsitet og omgir deg med kjære.

Men sannheten er at det ikke er hvordan ferien min går. Og mens denne perioden på # 8217; år er det jeg husker å ha verdsatt da jeg var barn, det er en’mulighet vil jeg heller hoppe over nå. Dette skyldes at når jeg reflekterer videre, ser forskjellige følelser og følelser å vises:

Angst, frykt, panikk og depresjon.

Selv om jeg elsker å gi gaver til mine kjære, får tanken på å ikke velge den perfekte, meg til å briste seg i tårer. Så jeg overdriver alltid. Og når jeg får tilgang til mine sosiale medier, og jeg ser paret på ferie, skjønner jeg hvordan jeg bare føler meg.

Det er som om de forrige månedene med fremgang ikke gjorde noe, og jeg var bare en centimeter fra å returnere til mine dypeste minimum. Min angst og min depresjon nå nye høyder i løpet av ferien. Og som jeg prøver å holde meg sammen, kan jeg ikke kontrollere hva jeg blir irritabel med andre. Prøver å holde den på en vanlig dag er allerede vanskelig nok, enn si i dagene når du føler deg spesielt overveldet. Jeg begynner å tvile på min fremgang, mine stoffer, mine rådgivere og hvor mye jeg er verdsatt av min & # 8220; Kjære & # 8221;.

Dette er de tider jeg vil være alene og ikke ha interaksjoner med noen, bare for å slappe av.

Mine strategier for å takle

De to siste romsesongene var langt det vanskeligste jeg måtte møte. Jeg gikk gjennom en pause, samtidig gjemmer meg kamp med angst og depresjon. Og til slutt, jeg følte meg ikke veldig forbundet med vennene mine eller min familie.

Heldigvis, quest’år jeg endrer måten jeg administrerer panikk og depresjon. Som? Husk at selv om i løpet av ferien du forventer at du kommer tilbake og gjør glede til andre, kan du bare ikke forsømme din mentale helse.

Etter å ha snakket mange ganger med min trick-konsulent for omsorg for meg selv, lærer jeg meg å klare mitt velvære ikke på jakt etter perfeksjon i løpet av ferien. Dette er noen av triksene som hjelper meg å bli på banen!

1. Fokuser mindre på detaljene

Min angst kan være ekstremt overveldende, delvis fordi jeg trenger alt for å være perfekt. Når jeg sier alt, mener jeg virkelig hver eneste detalj. Jeg tror at hvis detaljene ikke er riktig, vil hele ferien gå galt. Quest’år vil jeg fokusere mindre på detaljene og mer om minner som alle fører til ferie.

Så jeg skrev en plan for å lindre litt & # 8216; av Quell’angst. Jeg forbereder informasjonskapsler med min favorittperson, som i mitt tilfelle er min mor. Vi vil gjøre dette er en «morsom mulighet med store bokstaver f. Å ha noen som distraherer meg fra dekorasjonen av informasjonskapslene, vil tillate meg å nyte aktiviteten i stedet for å frykte!

2. Unngå sosiale medier

Facing Depresjon i ferien er fryktelig. Jeg føler at det var bedre for meg å holde seg inne og isolere meg, i stedet for å pålegge noen ferieplaner. Men når jeg gjør det, er jeg ferdig på alle mine favoritt sosiale medier og faller inn i en mental tilstand forverret. Quest’År Jeg lovet å konsentrere meg mer på ferien, i stedet for å konfrontere det med alle menneskene jeg følger på sosiale medier.

Ikke å sammenligne min ferie med de andre, vil jeg ikke føle konstant press for å gjøre detaljene i min ferie perfekt. Måten jeg har til hensikt å gjøre, er å være ute av det sosiale mediehullet. Jeg eliminerer appene fra telefonen min, så jeg kan bare få tilgang til den via min hjemmedatamaskin. Dette vil gi meg mer tid til å nyte selskapet av de som omgir meg og vil hjelpe meg med å unngå dyp bass.

3. Ta en PO & # 8216; Tid for & # 8220; Me & # 8221;

Jeg er veldig takknemlig for å være omgitt av kjære i ferien. Gjør ting som er litt og mer avslappende, er en fin måte å redusere depresjonen og depresjonen. Når det er sagt, er det så viktig å ta tid for deg selv. Så quest’år jeg anser en topp prioritet for å slappe av og slappe av ved å konsentrere seg om mental helse.

Jeg skal jobbe med ting som får meg til å føle meg lykkelig og avslappet. Maleri, fotografering, lesing, skriving og turgåing er bare noen av de tingene jeg vil gjøre i løpet av fritiden, vekk fra alle. Jeg tror dette er viktig, for i løpet av ferien er det fullt! Enten det kjøper gaver, juletradisjoner eller besøker folk fra utenfor byen, er jeg konstant omgitt av folk. Selv om det er en fantastisk ting, er det også viktig å slappe av alene.

Jeg tror det ikke bare er grunnleggende å legge merke til når du trenger tid alene, men også kommunisere med andre du trenger litt og fritt tid for å frigjøre ditt sinn fra ferie stress.

Quest’År jeg dedikerer meg selv for å gjøre helligdager igjen spesiell. Å virkelig føle den & # 8220; magisk & # 8221; av helligdager som alle snakker, i stedet for å falle inn i mine høye nivåer av depresjon og angst. Disse forslagene vil hjelpe meg med å nyte folket rundt meg og mitt firma også. Her er å ta kontroll!

Hvis du eller noen du vet hvordan du skal lider av symptomer på depresjon eller angst, kontakt legen din for å motta støtte og behandlingsalternativer. Tallrike former for støtte er tilgjengelige. Sjekk vår psykiske ressurs side for videre hjelp.

Brittany Ann er en profesjonell interiørdesigner og supporter av mental helse. Opprinnelig fra en liten by Saskatchewan flyttet han til Calgary hvor han skjønte at hans lidenskap var design. Så han åpnet en blogg, Skjønnhet og design, som til slutt førte til en karriere i freelance skriving og interiør styling. Koble til henne på henne Instagram eller blogg.