Slik holder du POOP: Kontroll av tarmen og fecal inkontinens

Noen ganger vil du oppleve øyeblikk når du må beholde en tarmbevegelse, som når:

 • Det er ingen nærliggende toaletter.
 • Ditt arbeid, som sykepleie eller undervisning, tilbyr begrensede avbruddsmuligheter.
 • C’er en lang rekke for å få tilgang til badet.
 • Du er ubehagelig med de hygieniske forholdene på badet som er tilgjengelige.
 • Du vil ikke bruke et bad i et offentlig miljø.

Det er greit å holde poopen til du kan gå fra tid til annen, men hold den regelmessig føre til komplikasjoner.

Les videre for å lære om musklene dine som holder ditt poop, hva som kan skje når du holder det for ofte og mer.

Muskler som holder poop

Bekkenbunnsmusklene opprettholder organene dine på plass. Separat bekkenhulen fra din perineum. Dette er området av kjønnsorganene og # 8217; anus.

Hovedmuskelen i bekkenbunnen din er muskelen i Dell’anus. Er sammensatt av:

 • Pusber
 • pubococcigee
 • iliococcigee

Pubbletal muskel

Den pubulære muskelen er plassert på # 8217; liten ende av trakten skapt av’# 8217;. Denne U-formede muskelen støtter analkanalen. Det skaper også et hjørne til det anorektale veikrysset. Dette er mellom endetarmen og analkanalen.

Pubblinale muskler spiller en viktig rolle i # 8217; hjelpe deg med å utvise og beholde poop.

Ved kontrakt, trekk strengt rektum, som en avstengningsventil, og begrenser strømmen. Når det er avslappet for å passere en tarmbevegelse, er vinkelen på fekalstrømmen mer rett.

Ekstern anal sphincter

Turen til den ytre veggen av kanalen anal og # 8217; analåpning er et lag av frivillige muskler kjent som ekstern sphincter. Ved vilje kan du få det til å kontrakt (i nærheten) og utvide (åpen) for å holde poopet eller ha en tarmbevegelse.

Hvis du ikke er nær et bad, og du må poop, kan du prøve å manipulere disse musklene for å holde det til du kan gå:

 • Stringi baken sammen. Dette kan bidra til å holde rektummusklene anspent.
 • Unngå å hakke deg selv. Prøv i stedet å stå eller ligge ned. Dette er ikke naturlige stillinger for å ha en tarmbevegelse, og de kan lure & # 8221; kroppen din for ikke å poop.

Ønsket om å poop

Når dine rettferdige, fyller et rørformet organ all og kolon, fyller med poop, strekker seg. Du vil føle dette som et behov for å ha en intestinal bevegelse. For å holde den tilbake, vil musklene rundt rektusen stivne.

Regelmessig ignorere dette ønske om å poop Ta med til forstoppelse. Forstoppelse er definert som mindre enn tre tarmbevegelser per uke. Du kan også streve når du har en tarmbevegelse, og du har hardt og tørket gjør.

Hvor lenge kan du gå uten poop?

Poop-programmet for alle er annerledes. For noen, har en tarmbevegelse tre ganger om dagen normal. Andre kan poop bare tre ganger i uken. Dette er også normalt.

Men hvor lenge kan du gå uten poop? Det dipends fra person til person. Imidlertid A 2010 studie sak Beskriver en 55 år gammel kvinne som forblir 75 dager uten intestinale bevegelser.

Kanskje noen mennesker har gått lengre og bare ikke var registrert. Kanskje andre mennesker ikke ville ha overlevd så lenge uten alvorlige komplikasjoner.

I alle fall er det ikke tilrådelig å holde poet i lange perioder.

Hva skjer hvis du ikke pokker?

Hvis du fortsetter å spise, men du ikke poop, kan en fecal okklusjon forekomme. Dette er en stor og solid opphopning av avføringstoler og kan ikke utvises.

Et annet resultat av ikke å ha intestinale bevegelser kan være gastrointestinal perforering. Dette er et hull som utvikler seg i mage-tarmkanalen på grunn av trykket på overflødig fekal sak på tarmen din.

Hvis dette skjer og fecal materie helles i bukhulen, kan bakteriene forårsake alvorlige og til og med farlige symptomer for livet.

TIL 2015 Studio har oppdaget at en økning i fekalbelastningen i tykktarmen øker bakterieltallet og skaper en langsiktig betennelse i det indre belegget av tykktarmen. Dette er en risikofaktor for kreft.

Studien antyder også at frivillig å beholde poet også kan være forbundet med blindtarmbetennelse og hemorroider.

fecal inkontinens

I noen tilfeller kan du ikke være i stand til å beholde poopen. L’Fecal inkontinens er tapet av gass eller poop kontroll til poenget med å forårsake angst eller ubehag.

Folk som lider av fekal inkontinens, er ofte ikke i stand til å stoppe det plutselige behovet for å poop. Dette kan gjøre det vanskelig å nå på badet før det er for sent.

L’Fecal inkontinens er generelt utover din kontrollkapasitet. Ofte er det et tegn på at tarmkontrollsystemet ikke fungerer som det skal, eller noe er strukturelt forstyrrende med sin funksjon.

En eller flere forhold kan forårsake fekal inkontinens, for eksempel:

 • Muskelskader på endetarmen
 • Nerveskade eller muskler i’tarmen og endetarmen forårsaket av kronisk forstoppelse
 • Nerveskader på nerver som oppdager avføringen i endetarmen
 • Nerveskader som styrer analfinkteren
 • Rektal prolaps (rektaget faller i # 8217; anus)
 • Rektocele (rektaget stikker ut gjennom skjeden)
 • Hemorroider som hindrer at anusen lukkes helt

L’Fecal inkontinens er et tegn på noe alvorlig. Hvis du mistenker at jeg har det, kontakt legen din.

Ta bort

Snakker om poop kan være pinlig. Men hvis du har problemer med å sjekke ønsket om å poop, snakk med legen din. De kan diagnostisere enhver underliggende tilstand som forårsaker dine problemer og finner riktig behandling for deg.