Slik gjør du: 3 måter å kjøre en presset på

Beskrivelse

Du kan ringe dem presset squats eller burpees, men du er ikke sannsynlig å ringe deg din favorittøvelse. Sannheten er at tizze trykk er utfordrende. Men dette er det som gjør dem så effektive.

«Trenere elsker dem. Men folk hater dem og sier Sarah Bright, Certified Personal Trainer og Instruktør av Gruppeøvelser Midtown Athletic Club Chicago.

Lyse sier at burpees er det første valget av en trener fordi de er effektive, de krever ikke utstyr og er lett redigerbare for flere treningsnivåer & # 8221;.

Hvordan fungerer de

En mann som heter DR. Royal H. Burpee skapte øvelsen som en treningsprøve for medlemmer av hæren. Vi bruker det nå for å bygge muskelstyrke og motstand, samt å trene folk til å jobbe med en høyere hjertefrekvens (nærmere laktatgrensen) «forklarer lyse.

Trening på dette nivået brenner ikke bare mer kalorier og øker også det overdrevne forbruket av postøvelsen oksygen (EPOC) som gjør at du fortsetter å brenne enda flere kalorier etter å ha stoppet å trene og fortsetter å gjøre det i flere timer. & # 8220;

Med andre ord tillater Squat Pushes deg å samle mange av fordelene med både Cardio’s Training og Force Training.

Hvordan lage et lite løft

Fordi de ikke krever spesialutstyr og ferdigheter, kan du utføre Tizze Presser hjemme.

For grunnleggende burpee:

 • Stille med føttene til skulderbredden og armene sine langs hoftene hennes.
 • Senket i en stiv posisjon og legg hendene på gulvet.
 • Spark eller rapporterer bena i plankposisjonen.
 • Hopp eller flytt bena dine fremover for å gå tilbake til rørposisjonen.
 • Gå tilbake til oppreist posisjon.
 • Det kan virke enkelt, men etter å ha utført mange av disse i rask rekkefølge, vil du se utfordringen med godt utført squats.

  Når grunnleggende burpees blir enkle, prøv disse varianter:

  Legg til en pushup eller hopp

  Når du er i plankposisjon, legg til en pushup før du bringer føttene fremover for en knebring. Når du står opp, legger du til et hopp og deretter gå tilbake til Squat for neste repetisjon.

  Legg til dumbbells

  Bright foreslår også å legge til en serie lyshåndtak i hver hånd for å øke motstanden. Ta litt & # 8216; her.

  Når du går tilbake til startposisjonen på slutten av din burpee, løft den inn i en antenneknapp for å arbeide armene og skuldrene dine.

  Ta bort

  Hvis ditt endelige treningsmål er å gå ned i vekt eller øke styrken, kan knappens trykk og dens mange stimulerende varianter hjelpe deg.

  Hvis basen burpee er for utfordrende, kan du til og med justere den i # 8217; annen retning. Lyse antyder å bruke et trinn eller en plattform under hendene i stedet for å gå til bunnen. Dette gjør at du kan slappe av i det tradisjonelle lille løftet uten å kjøre for mye til begynnelsen.