Slik frigjør du sinne: 11 tips for å la deg gå

Del på Pinterest

Venter i lange filer, står overfor de foraktige kommentarene til kolleger, kjør gjennom en uendelig trafikk: Alt kan bli litt & # 8216; for mye. Mens du føler seg sint på disse daglige problemene, er det en normal stressrespons, pass hele tiden for å være opprørt, kan bli ødeleggende.

Det er ikke en hemmelighet som lar raseri kombinere eller komme seg ut av sinne ødelegger dine personlige og profesjonelle relasjoner. Men påvirker også ditt velvære. Stadig undertrykkende vår frustrasjon kan føre til fysiske og følelsesmessige reaksjoner, inkludert hypertensjon og angst.

Den gode nyheten er at du kan lære å administrere og kanalisere din sinne på en konstruktiv måte. En 2010 studere Han fant at å kunne uttrykke sin sinne på en sunn måte, kan også redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom.

Gjør dype åndedrag

På turen i øyeblikket er det lett å overse pusten din. Men den slags overfladisk pustet du gjør når du er sint, holder deg i kamp eller rømningsmodus.

For å bekjempe det, prøv å lage linse og kontrollerte pusten som inspirerer fra magen i stedet for brystet. Dette gjør at kroppen din kan roe seg umiddelbart.

Du kan også holde denne pusteøvelsen i baklommen på baksiden:

  • Finn en stol eller et sted hvor du kan sitte komfortabelt, slik at nakken og skuldrene helt slapper av.
  • Puste dypt gjennom nesen og vær oppmerksom på magen som stiger.
  • Utåndinger fra munnen.
  • Prøv å gjøre denne øvelsen 3 ganger om dagen i 5-10 minutter eller etter behov.

Reciterer en trøstende mantra

Gjenta en avslappende frase kan gjøre det lettere å uttrykke vanskelige følelser, inkludert sinne og frustrasjon.

Prøv å gjenta sakte & # 8220; gå sakte & # 8221; O & # 8220; Alt blir bra & # 8221;, neste gang du føler deg overveldet av en situasjon. Du kan gjøre det høyt hvis du vil, men du kan også fortelle ham mykt eller i hodet ditt.

Du kan også holde en liste over setninger på telefonen for en rask påminnelse før en stressende arbeidsresultat eller et utfordrende møte.

Prøv visningen

Finn ditt lykkelige sted i midten av en sen flytur eller en stopp d’Arrest på jobben kan hjelpe deg med å føle deg mer avslappet akkurat nå.

Når du kjemper med kokende spenning, prøv å male A’mentalt bilde for å roe kroppen din og hjernen din:

  • Tenk på et ekte eller imaginært sted som gjør at du føler deg glad, stille og trygg. Det kan være den turen camping i fjellene du gjorde i fjor eller en eksotisk strand du vil besøke en dag.
  • Konsentrert på sensoriske detaljer som forestiller deg selv der. Hva er luktene, utsikten og lydene?
  • Vær oppmerksom på pusten din og hold dette bildet i tankene dine til du hører at din angst begynner å løse.

Flytt kroppen din bevisst

Noen ganger kan stående fortsatt få deg til å føle deg enda mer engstelig eller nervøs. Oppvarming kroppen bevisst med yoga og andre beroligende øvelser kan lindre spenning i musklene.

Neste gang du befinner deg foran en stressende situasjon, prøv å ta en tur eller til og med danse litt og dans for å huske deg bort fra stress.

Sjekk ditt perspektiv

Øyeblikkene av sterk stress kan forvride din oppfatning av virkeligheten, slik at du føler deg som om verden ønsket å ta deg. Neste gang du hører Ribbing Anger, prøv å sjekke ditt perspektiv.

Alle har dårlige dager fra tid til annen, og i morgen vil det være en ny begynnelse.

Uttrykke din frustrasjon

Bursts of sinne vil ikke gjøre deg ingen tjeneste, men dette betyr ikke at du ikke kan lufte dine frustrasjoner til en pålitelig venn eller et familiemedlem etter en spesielt stygg dag. Også, gi deg plass til å uttrykke en del av sinneen din, forhindrer deg i å koke alle & # 8217;.

Tegn opp sinne med humor

Finne L’Humor i et varmt øyeblikk kan hjelpe deg med å opprettholde et balansert perspektiv. Dette betyr ikke at du bare bør le dine problemer, men se dem mer bekymringsløse kan hjelpe deg.

Neste gang du hører din sinne, kok, tenk på hvordan dette scenariet kan virke som en fremmed? Hvordan det kan være morsomt for dem?

Ikke å ta deg for alvor, vil du få flere sjanser til å se hvor irrelevant de små problemene er i den store ordningen av ting.

Endre omgivelsene

Gi deg selv en pause ved å ta deg personlig tid fra din umiddelbare nærhet.

Hvis ditt hjem er rotete og du stresser deg, for eksempel, ta en tur med bil eller en lang tur. Du vil sikkert finne at du er bedre rustet til å fikse kasinoet når du kommer tilbake.

Gjenkjenne de utløsende faktorene og finn alternativer

Hvis din daglige reise gjør det til en sinne og frustrasjonsball, prøv å finne en alternativ rute eller deler før du skal gå på jobb. Du har en støyende kollega som slår foten hele tiden? Se på noen hodetelefoner med støyavbestilling.

L’ideen er å identifisere og forstå ting som utløser din vrede. Når du er mer klar over hva jeg er, kan du handle for å unngå å falle byttet til dem.

Hvis du ikke er sikker på hvor sinne kommer fra, prøv å minne deg på om å ta deg et øyeblikk neste gang du føler deg sint. Bruk denne gangen til å ta vare på hva som skjedde i øyeblikk som førte til dine følelser av raseri. Du var med en bestemt person? Hva gjorde du? Hvordan du følte før den tiden?

Konsentrere deg om hva du setter pris på

Mens boligen på ulykken av dagen din kan virke naturlig å gjøre, vil det ikke hjelpe deg kort eller lang sikt.

I stedet, prøv å konsentrere seg igjen på de tingene som gikk bra. Hvis du ikke finner finishen D’sølv om dagen, kan du også prøve å tenke på hvordan ting kunne ha gått enda verre.

Se etter hjelp

Det er helt normalt og sunt å føle seg sint og sint fra tid til annen. Men hvis du ikke kan krympe det dårlige humøret, eller du føler deg stadig overveldet av sinne, kan det være på tide å be om hjelp.

Hvis din sinne påvirker dine relasjoner og ditt velvære, kan du snakke med en kvalifisert terapeut hjelpe deg med å overvinne kildene til din sinne og hjelpe deg med å utvikle bedre håndteringsverktøy.

Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.